ورود

View Full Version : گفتگو: نظرخوایه رد رابطه با این سایت

CsharpNevisi
شنبه 11 مرداد 1393, 20:25 عصر
سلام .. !!!
دوستان میشه نظرتونو درباره این سایت بگید ؟؟؟؟؟
برنامه نویسی و طراحی سایت (http://www.wenda.ir/Ali/index.html)

نیلوفر66
شنبه 11 مرداد 1393, 20:42 عصر
سلام
خیلی دیر لود شد
منو رو عمودی طراحی کردی؟!!!!
این رنگ قرمز به این مشکی نمیاد....

H:Shojaei
شنبه 11 مرداد 1393, 21:53 عصر
سلام...
به قول دوستمون دیر لود میشه ولی ارزششو داره چون زیاد کار شده روش و قشنگ در اومده...
فقط اون متناش مشاوره ورزشی بوفالو و اون پایینیش خیلی به نظر من غیر حرفه ای کار شده همونا که فک کنم فوتوشاپ شدن البته این نظر منه ها :D ولی در کل خوبه...

CsharpNevisi
شنبه 11 مرداد 1393, 22:03 عصر
سلام
خیلی دیر لود شد
منو رو عمودی طراحی کردی؟!!!!
این رنگ قرمز به این مشکی نمیاد....

منو بالا تو سه تا رزولوشن مختلف سه تا حالت خاض داره
زنگ قرمزشم فعلا دمو هست

CsharpNevisi
شنبه 11 مرداد 1393, 22:04 عصر
سلام...
به قول دوستمون دیر لود میشه ولی ارزششو داره چون زیاد کار شده روش و قشنگ در اومده...
فقط اون متناش مشاوره ورزشی بوفالو و اون پایینیش خیلی به نظر من غیر حرفه ای کار شده همونا که فک کنم فوتوشاپ شدن البته این نظر منه ها :D ولی در کل خوبه...

متناش که فتوشاپ نیست .. اگه واس خاطر سئو هیچوقت هدرهارو فتوشاپ نمیزنم ... !!!
دمو هست فعلا .. اگه کارفرما خوشش نیاد رفع میشه ... مرسی 3>

masoud_pnu
شنبه 11 مرداد 1393, 23:06 عصر
اول سلام.دوم ببین big blend بتان کورت چند میده؟!آشنا حساب میکنه مشتری شیم!(شوخی میکنم!)
نظر این حقیر،منوهاتون خیلی باحاله.جی کوئریه؟درسته؟منوی اپل؟کلا دوست دارم این منو رو.عکس background خیلی قشنگه.منتها دوستان میگن سنگینه(البته مال من اینطور نبود،منتها اینترنتم 10مگه محدوده.)میتونی واسه بگراند بافت هم کارکنی که سبک تر میشه.بافت فیبرکربن قشنگه.الان سایت bsn nutrition اینجوره که خیلی برند معتبریم هست.ببین:http://www.bsnonline.net/
کلا افکت های سایت خیلی قشنگن.من با این ورزش خیلی وقته آشنام و میشناسم خلق و خوی ورزشکارای این رشته رو.عاشق زرق و برق هستن!پس واقعا به جاست این افکت ها.
در مورد اسلایدر که فکرکنم با amazing slider ساخته باشیش قشنگه.منتها به نظرت کمی کوچیک نیست؟نسبت به منوی اصلی بالا درنظر بگیرش.یا اون منوی شبکه اجتماعی.همه بزرگن المان ها،فقط اسلایدر کوچیکه.درباره همین اسلایدر افکتشو به قول من میکنی تغییر بده.تو سیستم های کند یا موبایل اذیتت میکنه.fade راحت ترین انتخابه.تازه میتونی اون progress bar رو هم برداری که قشنگ تر بشه.
در مورد رنگ هم بنظر من قشنگه.قرمز و مشکی هردو رنگ تندی هستن.روی هم حس مردانه رو منتقل میکنن.واسه لوگو سعی کن اسم بوفالو رو با انگلیسی بایه فونت خفن بذاری توش.اینجا فونت های جالبی داره و بصورت png بهت میده نوشته رو :http://fontmeme.com/gears-of-war-font/
راستی مواظب سایز عکس واسه اسلایدرها باش.الان ببین علی تبریزی فقط شکم و سینه اش معلومه و مشخصه که قسمت بالا و پایین عکس حذف شده.
درکل قشنگه سایتت.خسته هم نباشی و موفق باشی.

CsharpNevisi
یک شنبه 12 مرداد 1393, 00:11 صبح
راستی مواظب سایز عکس واسه اسلایدرها باش.الان ببین علی تبریزی فقط شکم و سینه اش معلومه و مشخصه که قسمت بالا و پایین عکس حذف شده.
اره خب ... فعلا این یه دمو هستش .. هنوز هیچ اطلاعات حقیقی ای توش نیست ... !!!
اگه ممکنه تو سایت ویندا ثبت نام کنید و درمورد پرتال مشتریان هم نظر بدین