View Full Version : فرق برچسب و کلمات کلیدی متا؟؟؟؟
md3848
شنبه 11 مرداد 1393, 22:04 عصر
فرق برچسب و کلمات کلیدی متا؟؟؟؟فرق برچسب و کلمات کلیدی متا؟؟؟؟فرق برچسب و کلمات کلیدی متا؟؟؟؟فرق برچسب و کلمات کلیدی متا؟؟؟؟:متفکر::متفکر::متفکر: :متفکر::متفکر::متفکر::متفکر:: تفکر::متفکر:
masoud_pnu
شنبه 11 مرداد 1393, 22:16 عصر
متاتگ کلمات کلیدی یه پیج رو جهت استفاده موتورهای جستجو در برداره،برچسب ها هم درباره یه موضوع موجود دریه پیج اطلاعاتی رو بصورت دسته بندی شده ارائه میکنن.بااین تفاوت که اولی برای کاربر قابل رویت نیست.
برچسب ها اونجورهم که تصور میشه تاثیری در seo ندارن.یعنی الگوریتم های جستجو انقد پیشرفته شدن که گول این بازیا رو نخورن.در مورد کلمات اگرچه هنوز هم هنوز توسط برخی موتورای جستجو استفاده میشه( مثل یاهو )ولی گوگل تقریبا با الگوریتم هیومینگ برد دیگه توجهی به این تگ نداره.
این چیزی بود که من میدونستم.صحیح ترشو دوستان بگن.
md3848
جمعه 17 مرداد 1393, 14:10 عصر
سلام - ممون داش مسعود
من تا الان فقط از برچسب استفاده میکردم و از متاتگ استفاده نمیکردم--و مطالبم تو گوگل هست مثلا اگه تو گوگل بزنی >>آموزش کار با lcd گرافیکی<< سایت من یکی از نتایج گوگل هستش
در حالی که من از متا تگ استفاده نکردم و گوگل خودش این موضوع رو فهمیده که مطلب من در مورد چیه(حالا چطور فهمیده اونم یه سواله واسم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟)
یعنی الان که مطلب من در مورد >>آموزش کار با lcd گرافیکی<< هستش و عنوان مطلبم هم همینه تقریبا چه برچسب هایی و چه متا تگ هایی باید براش تعیین کنم؟؟؟؟؟
:متفکر::متفکر::متفکر::متفکر:: تفکر:
masoud_pnu
جمعه 17 مرداد 1393, 19:29 عصر
عزیزی.چند وقته این سایت آپلود شده؟
md3848
جمعه 17 مرداد 1393, 20:24 عصر
5 ماهه که ایجاد شده.....
basirati
جمعه 17 مرداد 1393, 22:23 عصر
دوست من بهتره که خودتون دنبال جواب باشید
همیشه گوگل گزینه خوبی هست. اوایل کار بنده از دوستان که سوال میپرسیدم جواب من همیشه یکی بود Google it!
https://www.google.com/search?q=seo+checklist&oq=seo+checklist&aqs=chrome..69i57j0j69i65l3j0.2195j0j7&sourceid=chrome&es_sm=93&ie=UTF-8
این لینک مورد خوبی هست واسه پاسخ شما. البته همه چیز در مورد سئو داخلش هست.
برچسب و تگ متا هر دو کارایی خودشون رو دارند که میتونید با جستجو در گوگل بهش برسید
برای هر سایت شما می تونید تعدادی کلمات کلید مشخص کنید. که داخل تگ متا قرار بگیره. و وقتی یک مطالب پیرامون همون میزارید میتونید با برچسب ها موضوعات دیگری که میتونسید برای عنوان مطلب قرار دهید رو لینک به همون مطلب میکنید. index کردن گوگل ربطی به برچسب و تگ متا نداره.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.