ورود

View Full Version : طراحی سایت فروشگاه ...

hadi0x7c7
یک شنبه 12 مرداد 1393, 12:04 عصر
سلام دوستان
من برای پروژه پایانیم قراره که یه فروشگاه طراحی کنم اونم با ASP.NET MVC، الان مشکلی که من دارم اینه که نمیدونم برای طراحی باید چی کار کنم؟ ایا طراحی قالب سایت رو باید به صورت دستی بشینم بنویسم؟ یا نرم افزار خاصی وجود داره که کار رو یکم راحت میکنه، یه سری قالب دیدم که بعید میدونم کار دست باشه! مثلا هزار تا عکس کوچیک و ... ممنون میشم که یکم راهنمایی کنید .:افسرده::عصبانی++:

omidabedi
یک شنبه 12 مرداد 1393, 12:36 عصر
در تالار asp مطرح کنید

masoud_pnu
یک شنبه 12 مرداد 1393, 12:50 عصر
دوست خوبم بنده متوجه نشدم منظورتون از "کار دست" چیه؟اگه منظورتون اینه که صفرتاصدش رو نشستن و کدنویسی کردن که باید بگم بله.همینطوره.اینکه از نرم افزار در این کار استفاده بشه شاید در بحث CASE یا دربخش طراحی(استفاده از فتوشاپ و بعضی اسلایدرسازها)باشه،وگرنه در بخش پیاده سازی همچین چیزی امکان نداره.چون باید داکیومنتری به مدیر پروژه تحویل بشه و بعدا اگه نیاز به تغییرات شد،این تغییرات در کد اعمال بشه.شما چه میدونید نرم افزار چیکارمیکنه و منطقش چیه؟آیا نرم افزاری مخصوص این کار میشناسید؟بله،درسته الان نرم افزارهای سایت ساز داریم،ولی همه اونها محدودیت خاص خودشونو دارن و دست مدیر پروژه و برنامه نویس باز نیست و اسه تغییرات.تو همین ASP.NET شما چجور پایگاه داده می سازید؟دوتا راه داره.یکی ویزاردش و دیگری با کدنویسی.تو کدومش امکان مانور بیشتره؟وقتی خودتون کد میزنید همه کار میتونید بکنید.میتونید به جای ADO.NET از LINQ و entity frameworkاستفاده بکنید و....
باری...بله باید دستی خودتون کد بزنید.ببین اینکه فکر میکنی کارت سخته واسه اینه که نشستی پای کامپیوتر و میگی چیکار کنم؟!(البته خدای ناکرده حمل بر جسارت نشه.خودم اینو تجربه کردم که عرض میکنم)شما وقتی اصول مهندسی نرم افزار رو رعایت کرده باشی،موقع کدنویسی می بینی که کار زیاد مشکل نیست.پیشنهاد میکنم اول مدل مهندسی نرم افزارتون رو مشخص کنید،بعدبشینید رابطه ها رو بکشید.بعد تک تک بصورت ماژولار پیاده سازیشون کنید(البته همیشه نیم نگاهی هم به کل پروژه داشته باشیدد)
...پروژه شما هم واسه پایان تحصیلاته.نه بازار.پس نیاز نیست خیلی خوشگل و دلبرانه باشه!هدف اینه شما با MVC کار کنید.پس قالب های سخت رو ول کن.
یاعلی.:قلب:

hadi0x7c7
یک شنبه 12 مرداد 1393, 12:51 عصر
برنامه ای برای انجام راحت تر طراحی وجود داره؟ مثلا یک قالبی که من در اختیار دارم، حدود 2700 خط کد css نوشتن، الان سوال من اینه که برای اتوماتیک کردن این کارا یه ابزاری وجود داره؟ الان طراحا برای انجام کاراشون از چه نرم افزاری استفاده میکنن؟

masoud_pnu
یک شنبه 12 مرداد 1393, 12:56 عصر
قالبتون رو بذارید لطفا اگه ممکنه تا ببینیم چجوره.ببین عرض کردم،شما داری پروژه دانشگاهی انجام میدی،نمیخوای سایت آمازون رو پیاده سازی کنی!

نرم افزار طراحی هم بله وجود داره.منتها فقط خودش فهمیده چیکار کرده!بخواید از ASP استفاده کنید درش،فکرکنم برید ترک تحصیل کنید انقد پیچیده میشه!!

hadi0x7c7
یک شنبه 12 مرداد 1393, 13:01 عصر
یه چن تا قالب بوتسترپ هست مثلا http://www.templatescreme.com/free-website-bootshop-bootstrap-responsive-shopping-template
دیگری هم http://www.bootstrapthemes.com/e-commerce/bootshop/ هستش
ولی این جور که بوش میاد باید یه طراحی ساده خودم انجام بدم
این سایت هم دیدم http://ali-ghorbani.ir/
به نظر خیلی این آخری کار زیادی نخواد انجام بدی ...

--------------------------------------------
با تشکر از دوستانی که به ما کمک میکنن
الان من یه طرحی مثل این سایت آخری که معرفی کردم، بخوام انجام بدم دقیق چی کار کنم؟ درضمن برای راحتی هم از بوتسترپ میخوام استفاده کنم.

ali@hmadi
یک شنبه 12 مرداد 1393, 13:01 عصر
برنامه ای برای انجام راحت تر طراحی وجود داره؟ مثلا یک قالبی که من در اختیار دارم، حدود 2700 خط کد css نوشتن، الان سوال من اینه که برای اتوماتیک کردن این کارا یه ابزاری وجود داره؟ الان طراحا برای انجام کاراشون از چه نرم افزاری استفاده میکنن؟

خیر , فکر نکنم ...

2700 خط کمه .. من برای طراحی قالب وردپرسیم که 2 سال پیش طراحی کردم حدودا 4000 خط بود ...

فقط برای اینکه در فایل css گم نشید باید از /**/ استفاده کنید ... و از چند فایل استایل پرهیز کنید ...

از صفر شروع کنید از , از استایل به بادی و بک گراند , اندازه ی کل قالب و هدر , فوتر و ساید بار , منو کم کم کم کم چشم رو هم بزاری میبینی کامل شد و در عرض 5 دقیقه 100 خط css نوشتید

masoud_pnu
یک شنبه 12 مرداد 1393, 13:28 عصر
این آخری بله،چیز زیادی نداره.البته به لحاظ طراحی ظاهری.ولی برنامه نویسی که قطعا لازم داره.البته بازم میگم اگه روال کار رو مشخص کرده باشید زیاد مشکل نیست.از زیادی خطوط کد هم نترسید.اتفاقا کد باید بهینه باشه.در کمترین میزان کد،بیشترین بازدهی.شما از یه فریم ورک استفاده کن(مثل بوت استرپ)فقط اونجاهایی که لازمه رو ویرایش میکنی.دیگه نیازی به استایل دهی به هر المان نداری.