ورود

View Full Version : سوال: تغییر اندازه DIV

asadi.hasan
یک شنبه 12 مرداد 1393, 15:03 عصر
سلام دوستان عزیز؛
من یک DIV رو به عنوان Content تعریف کردم ولی وقتی داخل Div از کنترل های دیگه ای یا DIV های دیگه ای استفاده می کنم ارتفاع اونها که یه مقدار بیشتر میشه،از ارتفاع Div Content بیشتر شده و میزنه بیرون .کادر قرمز رنگ در تصویر زیر بیانگر این موضوعه.
در ضمن در هیچ کجا ارتفاع ثابت برای DIv تعریف نشده است. و همچنین خصیصه min-height:600px برای Div content تنظیم شده است.
ممنون از توجه همه ی دوستان.
121927

ab.ali
یک شنبه 12 مرداد 1393, 18:25 عصر
کد بزارین، شاید position:absolute دادین در هر صورت از overflow استفاده هم بکنید ببینید درست می شه.

asadi.hasan
دوشنبه 27 مرداد 1393, 09:30 صبح
بله دوست عزیز ؛ هم روشی که شما گفتید درست بود و هم اینکه از <div style="Clear:both"></div> استفاده کردم که درست شد.

یه سوال دیگه :چرا وقتی یک دیو رو داخل ناحیه ی 2 میدم و از position:absolute استفاده می کنم .دیو مورد نظرم در ناحیه ای خارج از ناحیه 2 میفته؟

<!DOCTYPE html>
<html>
<body>
<div style="width:100px;height:100px;border:1px solid red">
<div style="width:10px;height:10px;border:1px solid green;right:0px;bottom:0px;position:Absolute">
</div>
</div>

</body>
</html>

مثلا همین کد رو امتحان کنید،نمیدونم چطوری باید بهش بگم که بیرون از دیو رنگ قرمز نرو.

ABZiko
دوشنبه 27 مرداد 1393, 14:45 عصر
ببینید دوست عزیز، شما وقتی position:abosolute استفاده می کنید یعنی اینکه من تعیین می کنم کجا قرار بگیره و اینکه در داخل تگی قرار داره یا نه، هیچ کاری نداره و وقتی تگ شما داخل صد تا تگ هم باشه وقتی position:absolute بدین در همون جایی که مشخص می کنین ، قرار می گیره، مثلا اگر شما از absolute استفاده کنید و برای آن تگ width:100% در نظر بگیرید اگرچه داخل تگی قرار گرفته باشه، عرضش برابر عرض صفحه می شه چون شما تعیین می کنید ولی اگر relative باهش فقط 100% اون تگ رو پر می کنه.
اگر متوجه نشدین، بگین تا براتون کدی قرار بدم.
پیروز باشید:چشمک:

asadi.hasan
سه شنبه 28 مرداد 1393, 09:28 صبح
ممنون از پاسختون.
به نظرتون پس وقتی بخوایم که موقعیت دقیق رو برای یک دیو مشخص کنیم و بگیم که فقط داخل فلان دیو کار کن(یعنی فقط داخل دیو parent باش ) چیکار کنیم ؟
مثلا من یک دیو رو به عنوان هدر تعریف کردم و حالا میخوام گوشه پایین ،سمت راست، منو بزارم . این کار رو چطوری انجام بدم ؟
کدی که در پست قبلی گذاشتم قراره که این کار رو انجام بده ولی کار نمیکنه.ممنون

ABZiko
سه شنبه 28 مرداد 1393, 13:49 عصر
اگر مطمئنید که اون قسمت هدر تغییری در جابه جایی نداره که به نظرم بهتره از absolute استفاده کنید ولی مثلا اگر قرار تغییر کنه با realtive! در مورد منو هم شما داخل اون هدر کد های منوتون رو می نویسید و اگر از realtiv استفاده می کنید که از margin باید براش استفاد کنید. اگر هم نه می تونید از top,left,... برای absolute استفاده کنید، برای abosolute اون منو تون هم داخل هدر نبود مشکلی نداره چون شما تعیین می کنید.

2undercover
سه شنبه 28 مرداد 1393, 15:50 عصر
ببینید دوست عزیز، شما وقتی position:abosolute استفاده می کنید یعنی اینکه من تعیین می کنم کجا قرار بگیره و اینکه در داخل تگی قرار داره یا نه، هیچ کاری نداره و وقتی تگ شما داخل صد تا تگ هم باشه وقتی position:absolute بدین در همون جایی که مشخص می کنین ، قرار می گیره، مثلا اگر شما از absolute استفاده کنید و برای آن تگ width:100% در نظر بگیرید اگرچه داخل تگی قرار گرفته باشه، عرضش برابر عرض صفحه می شه چون شما تعیین می کنید ولی اگر relative باهش فقط 100% اون تگ رو پر می کنه.
اگر متوجه نشدین، بگین تا براتون کدی قرار بدم.

برای این که موقعیت یک عنصر رو به صورت دقیق اما نسبت به والد خودش تعیین کنید کافیه که position تگ والد relative یا absolute یا fixed بسته به شرایط استفاده باشه. و این حرف که اگر یک عنصر که position اون absolute هست داخل صد تا تگ دیگه باشه و width اون رو 100 درصد تعیین کنید کل صفحه رو می گیره؛ بلکه اندازه اش برابر با تمام عرض اولین تگ والد که position اون relative یا absolute یا fixed باشه، خواهد شد و اگر همچین والدی با این مشخصات نداشت نسبت به تگ ریشه که تگ body هست تعیین میشه.

ABZiko
سه شنبه 28 مرداد 1393, 20:07 عصر
آره فسمت width رو اشتباه گفتم ممنون که یاد آوری کردین. ولی asadi.hasn عزیز اگر داخل همون تگ که به اون position:absolute دادین، چپ و راست و ... بدین، ازش می آد بیرون!