PDA

View Full Version : موضوع خوب , کم دردسر , و طراحی آسان

ali@hmadi
یک شنبه 12 مرداد 1393, 16:54 عصر
دوستان دیگه تا الان با من آشنا شدید

من دوست دارم تعداد زیادی سایت خاص درست کنم و همه ی آنها را در یک جا با هم لینک کنم ...

پروژه ی اول و دوم من موفق نبود :( و بازدید کننده نداشت ... کلا دلسر از داشتنشون شدم :( الان هر کس که کمی برنامه نویسی میدونه یا پول اضافی تو دستش میاد میره سایت میزنه ...

یک زمان کلوپ و فیس نما خیلی بازدیدکننده داشت ... الان همه دارند افت میکنند ...

البته منظروم سایتهای شبکه اجتماعی با اسکریپتهای شیرترانیکس و پی اچ فاکس و ... نیست . منظورم گسترش علوم اینترنت و سایتهای اینترنتی هست ...

اگه دقت کرده باشید :

سال 87-88 سایتهای ابزار وبلاگ و ... روی بورس بود که با هجوم افراد برای داشتن چنین سایتهایی , بازدید کننده ی این سایتها به شدت کم شد ...
سال 88-89 سایتهای لینک باکس و ساب دامین دهی یک پدیده نو بود که بعد بخاطر حجوم مدیران سایتها به این اسکریپتها از ترافیک کاربران روی این سایتها کم شد ...
سال 89-91 سایتهای" اشتراک لایک و پلاس" و "سوال و جواب" , "پنل هاست و sms" و "شارژ ایرانسل" به اوج خود رسید و بعد مشکل بالا پیش آمد ...
سال 91-92 سایتهای چت روم و شبکه اجتماعی هم الان خودتون میبینید چه سرنوشتی دارند ...

کلا حکایت های بالا مثل حکایت آرایشگاها می مونه که وقتی مردم فهمیدن آرایشگاها مالیاتی نداره و دردسر آنچنانی توش نیست (اسکریپت آماده) , پول (بازدید) زیادی هم داره بالای 10 میلیون در ماه (5000 بازدید) الان هر کس آرایشگاه (سایت تفننی) بزنه ضرر کرده ...

ایجاد سایت تو این شرایط اصلا ارزش نداره , وقت گرانبها ام را صرف کارهای دیگر می کنم تا سایت سازی ... همون چند تایی که بود کافیست ...

پروژه ی آخری هم کنسل کردم ...

با توجه به وقتی که گذاشتم :( دلم می سوزه , اما اگه بیشتر وقت بزارم بیشتر دلم میسوزه ... پس دندان کرم خورده را قطع کردم ... و کلا می خوام کاری با اینترنت نداشته باشم .. انشالله ...

نمی خواهم اشتباه بعضی از دوستانم که تو نت وقت خودشون و می گذرونم و معتادش شدند ... بشم ... برای ما ها اینترنت زهره

پایان , انشالله

خدا حافظ

masoud_pnu
یک شنبه 12 مرداد 1393, 19:29 عصر
شماهم موفق باشید.بهرحال یکی درد و یکی درمان پسندد، یکی وصل و یکی هجران پسندد..:قلب:

ali@hmadi
سه شنبه 14 مرداد 1393, 01:17 صبح
واقعا معتاد اینترنت شدم :لبخند:

با خودم کلنجار رفتم امروز گفتم الله اعلم , برم کاری که کردم رو به سرانجام برسونم ... حتی اگه بازدید هم نداشتم :گریه:

ایندفه گفتم قالبم رو ریسپانسیو کنم ...

بعد از نو کد نویسی کنم ...

خواستم cms خودمو که حدودا 1 ساعتم وقتم رو گرفت عوض کنم و فیلمهامو از آپارات در بیارم ...

کدشم نوشتم , که چون استفاده ای برای من نداشت دیگه , اینجا میزارم ; تا اگر دنبال چنین کدی بودید ازش استفاده کنید ...

function view_aparat($id){

$url = 'http://www.aparat.com/video/video/one/videohash/'.$id.'/setdata/xml';
$ch = curl_init();
curl_setopt($ch, CURLOPT_AUTOREFERER, TRUE);
curl_setopt($ch, CURLOPT_HEADER, 0);
curl_setopt($ch, CURLOPT_RETURNTRANSFER, 1);
curl_setopt($ch, CURLOPT_URL, $url);
curl_setopt($ch, CURLOPT_FOLLOWLOCATION, TRUE);
$data = curl_exec($ch);

preg_match("/<title>(.+)<\/title>/i",$data , $title);
preg_match("/<description>(.+)<\/description>/i",$data , $description);
//preg_match("/<image>(.+)<\/image>/i",$data , $image);
$iframe='<iframe frameborder="0" height="320" width="550" src="http://www.aparat.com/video/video/embed/videohash/'.$id.'/vt/frame"></iframe>';

echo $title[1].'<p>';
echo $description[1].'<p>';
//echo $image[1].'<p>';
echo $iframe;

}

البته می خواستم با file_get_contents بنویسم که سرورم اونو بسته بود :ناراحت:
با این نوشتم و خواستم کاملش کنم که گفتم بی خیال فیلم ها تو سرورم بمونند بهتره تا بعدا curl را سرور ببنده اونقت دوباره روز از نو روزی از نو .... یا باید تو سرور دیگه آپ کنم یا برگردم به cms ام .... . پس همون راه قبلی بهتر بود ...
اینم سایت که دوباره طراحی کردم ... والبته cms ام رو بهینه تر کردم ... که فردا فیلمهامو آپ میکنم ...
http://virtualpiano.ir

میدونم قالبم زشت شده , صداشو در نیارید :لبخند:

شب خوش

ashokri.nll
سه شنبه 14 مرداد 1393, 02:31 صبح
دلسردی واقعا هست الان وبمسترها یکی پس از دیگری بیخیال میشن چون یه جوری شده پول داشته باشی همه چی داری مشکل اصلی وبمسترها {
1 ) هزینه ی بالای راه اندازی اولیه
2 ) وجود افراد به تجربه و پول دار
}

باید بگم نکته دوم رو اصولا مشکل نداره ولی وقتی که یکی یه دومین میخره و اونو اتصال میده به وبلاگش و از سایت های دیگه کپی میکنه و یه سایت دانلود راه میندازه یا سایت دیگه ای آدم بیکاره وقت بزاره کد بنویسه و وقت بزاره و هزینه کنه بعدش استقبال نشه خیلی بده .
>> من اصولا با اتصال دامنه به وبلاگ مشکل دارم چون دنیای وب فارسی در خطر میفته <<

البته اینایی که گقتم نظر شخصیه و به کسی برنخوره اگه شاملش میشه

r4hgozar
سه شنبه 14 مرداد 1393, 10:38 صبح
سلام.
دیگه رو برنامه نویسی نمیشه به عنوان یک شغل حساب کرد.
چون الان خیلی ها میان و یک جوملا یا وردپرس نصب می کنن و یک قالب واسش میسازن بعد مشتری فکر می کنه اهههههههههههههه عجب کار درستیه.
برنامه نویسی دیگه عشقه.
من به برنامه نویسی به شخصه به عنوان یک شغل نگاه نمی کنم. وقتی برنامه می نویسم لذت می برم. از چیزی که نوشتم و برنامه ای که خلق کردم . از ایده ای که اول ایده بود بعد تبدیل به واقعیت شد.
دوست عزیز باید برنامه نویسی رو دوس داشته باشی تا ازش لذت ببری.
موفق باشید

masoud_pnu
سه شنبه 14 مرداد 1393, 12:07 عصر
آقا دیگه شکست نفسی چرا میکنی برادر من؟!بسیار هم زیبا و ساده.من سادگی رو خیلی دوست دارم تو طراحی.خیلی.حق مطلب رو سایتت ادا کرده.
دیدی نمیتونی کنارش بذاری؟!:لبخند:

دانیال دزفولی
سه شنبه 14 مرداد 1393, 14:38 عصر
خوب تایپیک گفتگو شد دیگه
یکم هم با هم بحرقیم

دوستان عزیز شما روزی چند ساعت با کامپیوتر کار میکنید؟

من از ساعت 10 تا 12.5 که 3 ساعتشو کم کنید برای بلد شدن و... که عمرا سه ساعت بشه

vimax23
سه شنبه 14 مرداد 1393, 16:39 عصر
آقا آخرش این پیانوتو یه صدا نزاشتی رو کیبورداش:لبخند:

ali@hmadi
سه شنبه 14 مرداد 1393, 17:42 عصر
آقا آخرش این پیانوتو یه صدا نزاشتی رو کیبورداش:لبخند:

چرا , تو منو بخش پیانو مجازی ... فقط فلش هست ... میتونستم تعداد کلیدهاشو کم کنم و روی هدر پیاده کنم ... اما آن وقت مشکل عدم اجرای هدر در گوشی های همراه ... شکل سایت را خراب می کرد ... من الان مشکل فلش راتو پلیر سایتم دارم ...

پلیر مناسبی پیدا نکردم ... هر کدام با یک مرورگر مشکل داره ... . یا با اپرا یا با دلفین یا ... یا چهره ی زیبایی نداره ... یا درست تایمر فیلمش کار نمیکنه ...

http://3taw.ir/10-%D9%BE%D9%84%DB%8C%D8%B1-%D9%88-%D9%BE%D8%AE%D8%B4-%DA%A9%D9%86%D9%86%D8%AF%D9%87-%D9%88%DB%8C%D8%AF%DB%8C%D9%88-%D8%B1%D8%A7%DB%8C%DA%AF%D8%A7%D9%86-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D8%B3%D8%A7%DB%8C/

پهترین پلیر آپارات و یوتوب ... داره ...

البته الان پلیر سایتم روی هیچ مرورگری اجرا نمیشه ... چون فیلمی آپ نکردم , که اجرا بشود ... فقط پلیر خالی الان روی سایت هست ... اما تو لوکال روی همه مروگرها اجرا شد ...

فعلا

http://www.aparat.com/virtualpiano.ir

اینجا آپ کردم ...

بعدا رسیدگی میکنم ...

ali@hmadi
یک شنبه 19 مرداد 1393, 14:48 عصر
سایتم تموم شد ...

تا الان 35 فیلم آموزشی را توانستم کپچر کنم ولی هنوز آپ نکردم ... می خواهم دو هفته در میان آپ کنم ... البته 20 تا از فیلمها ارزش آپ کردن داره بقیه قشنگ در نیامده ... :)

طراحی فوتر که کمی ساده به نظر میرسید بهبود یافت ...

سعی کردم بدون ارور w3 طراحی بکنم

برای پلیر از
MPW player

استفاده کردم و چون موبایلها فلش را نمیخوانند اومدم شرط گذاشتم که اگه آندروید فون و آی پد بود از تگ video استفاده بکن وگرنه همون که هست ...

الان همه ی مرورگر های موزیلا , کروم , ie , اپرا و سافاری این را پخش می کنند + موبایلها ... فقط با دو فرمت : flv و mp4 !!!

البته برای ریسپانسیو کردن آمدم از پلیرم طول اسکریپتی را برداشتم که اگه داشت ریسپانسیو نمیشد ... ولی در ie مشکل داشت که برای اونم شرط گذاشتم با php و چون مرورگر ie ریسپانسیو نمیشد طول را کم کردم و از حالت متغییری در آوردم ...

کلا بیشترین مشکلات سر ie بود ...

اگر خواستید پلیر در طراحی استفاده بکنید از روش من استفاده بکنید تا مشکلی با پخشش در مرورگر های مختلف نداشته باشید ...

سایتم فکر کنم قشنگ شد ... حالا دوستان دیگر اگر نظری دارند بفرمایید ... تا من این سایت را بهتر کنم یا در طراحی های بعدیم اون اشتباه را نکنم ...

البته سعی میکنم خودمو از منجلاب اعتیاد آور طراحی سایت جدید خلاص کنم :)

با تشکر

http://virtualpiano.ir