ورود

View Full Version : چگونگی پیدا کردن ایده ها

dream07
یک شنبه 12 مرداد 1393, 17:11 عصر
با سلام و خسته نباشید خدمت دوستان عزیز

من یه سوال داشتم ک ممنون میشم ج بدید.

مثلا فرض کنید من یک ایده ای دارم چطور میتونم بدونم ک این ایده تا حالا زده شده یا خیر !؟
و این رو هم میدونم ک شاید با سرچ و ... فهمید،اما نمیشه ک در این صورت من باید کلی سرچ کنم ایا دوستان راه دیگه ای مد نظرشون هست
یا راهی ک خودشون استفاده میکنند،یک راهنمایی کامل کنید،در ضمن اگر تایپیک رو بد جایی زدم معذر خواهی میکنم و در کل ایده میتونه در هر زمینه ای
باشه،مثلا همین طراحی وب سایت.
با تشکر.

dream07
دوشنبه 13 مرداد 1393, 13:20 عصر
واقعا کسی چیزی نمیدونه!

tux-world
دوشنبه 13 مرداد 1393, 21:26 عصر
یعنی چی؟؟؟
تو کد نویسی مشکل دارید؟
کد نوشتید؟ اشکال دارید؟ اینجا جای این بحث هاست نه رد گیری دزد که دوست عزیز. اگه کدی نوشتید درست کار نمیکنه بزارید اینجا بررسی کنیم خواهشا اسپم نفرستید

dream07
سه شنبه 14 مرداد 1393, 00:33 صبح
یعنی اینکه مثلا فرض کنید من برای یه قسمتی از facebook یه برنامه به ذهنم رسیده و میخوام بنویسم
چطور بدونم این برنامه قبلا به ثبت رسیده یا نه،مشکل در کد نویسی رو عرض نکردم.
با اینک میدونم باید سرچ کنم فقط و یا زبان EN هم خوب باشه اما اینطوری من باید کلی سرچ کنم،منظورم از این سوال این بود ک
راه دیگ ای هس؟ک بدونم این برنامه ای ک تو ذهنمه "Application" تا حالا وجود داشته یا خیر.
اگه محل نامناسبی تایپیک زدم پوزش.منظورم ایده در هر زمینه ای بود،مثلا طراحی وب سایت،نه مشکل در کدنویسی."به خاطر همین در توسعه وب سایت"،تایپیک رو ایجاد کردم.ودر کل برنامه با هرچی باشه ها فرقی نداره،فقط بدونیم وجود داشته یا نه،چ مشابه داخلی چ خارجی.
ممنون.