View Full Version : android studio یا eclipse ?
hamid_0341
یک شنبه 12 مرداد 1393, 19:14 عصر
با سلام
میخواستم بدونم کسایی که هم با eclipse و هم با android studio کار کردن بگن ک کدوم یکی رو نرجیح میدن ! چون وافعا از ظاهر eclipse خسته شدم ، کسل کننده است
وقتی با visual studio برنامه نویسی میکنی ب نظر من راحت تری نسبت به eclipse ، eclipse خیلی دنگ و فنگ داره !
از نظر راحتی و ظاهری که android studio خوبه ، کسایی که باهاش کار میکنن مشکلی از فنی نداره !؟
slr560
یک شنبه 12 مرداد 1393, 20:12 عصر
برای شروع eclipse و بعد که مسلط شدی با Android Studio
dasssnj
یک شنبه 12 مرداد 1393, 21:57 عصر
من که در هر حال اکلیپس را ترجیح میدم
Nevercom
یک شنبه 12 مرداد 1393, 22:46 عصر
Android Studio بسیار پیشرفته تر هست، و ذهنیتی که من از برنامه نویس های مطرح دریافت کردم (تو بلاگشون، شبکه های احتماعی و GitHub) این هست که همه Android Studio رو ترجیح میدن و یا بهش کوچ کردن و یا منتظر هستن تا Stable بشه و بعد کامل کوچ کنن.
من فعلاً از Eclipse استفاده می کنم چون پروژه ی قبلی تو اکلیپس توسعه پیدا کرده و وقتی تو Android Studio واردش کردم، چندتا خطا داد و من فرصت این رو ندارم که برای این پروژه زمان رو روی IDE صرف کنم، اما قطعاً پروژه ی بعدی روی Android Studio خواهد بود (بخصوص که برای PHP هم از PHPStorm استفاده می کنم و خیلی ازش راضی ام)
پیشنهاد من اینه که اگر هنوز آماده نیستید رو Eclipse بمونید اما در کنارش با اندروید استودیو آشنایی پیدا کنید، چون همین الانش هم بعضی از کتابخانه هایی که تو گیت هاب هست، تو اندروید استودیو توسعه پیدا کردن و وارد کردنشون به اکلیپس دردسر داره، در آینده باید به اندروید استودیو کوچ کنید.
seyed.mehdi
دوشنبه 13 مرداد 1393, 04:03 صبح
فقط و فقط Eclipse
slr560
دوشنبه 13 مرداد 1393, 11:53 صبح
eclipse از سیستم ANT استفاده میکنه و اندروید استادیو از Gradle
سرعت اندروید استادیو در build کردن چندین برابر eclipse هست:
Android Studio is fast - and by fast I mean really fast. Just for comparison - in Eclipse you need at least one or two minutes for building release versions of more complicated projects. In AS you can build the same project in less than 30 seconds.
برای اضافه کردن کتابخانه شما نیاز نیس کل کتابخانه رو import کنید . با اضافه کردن فقط ۱ خط به dependences کتابخونه اضافه میشه و حجم برنامه زیاد نمیشه
موقع طراحی UI به صورت XML شما میتونید لحظه ای تغیییرات رو ببینید
پیشنهاد دهنده کد بسیار هوشمند. کد نوشتن باهاش بسیار راحت و لذت بخشه.
شورتکات گذاری هوشمند . برای مقادیر xml .
و مهمترین مزیت استفاده از gradle هست. که زمین تا اسمون مزیتش نسبت به eclipse بیشتره
لینک منابع:
https://www.infinum.co/the-capsized-eight/articles/eclipse-is-dead-for-android-development-and-i-helped-kill-it
https://www.infinum.co/the-capsized-eight/articles/android-studio-vs-eclipse-1-0
http://news.dice.com/2014/03/19/googles-android-studio-vs-eclipse-fits-needs/
amn.bhr
چهارشنبه 06 اسفند 1393, 17:01 عصر
با سلام
من جاوا رو توو محیط Eclipse یاد گرفتم و الان چند روزه میخوام برنامه نویسی اندروید رو شروع کنم
اینجوریکه من فهمیدم مهاجرت از Eclipse به Android Studio به دلیل گرافیکی بودن زیاد Android Studio یه کم سخت هست
میخواستم نظر اساتید رو در این مورد بدونم
حالا که من تازه شروع کردم بهتر نیست با Android Studio شروع کنم و بعدا دیگه وقت برای تغییر IDE تلف نکنم؟ یا نه؟
ممنون میشم کمکم کنید
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.