ورود

View Full Version : مبتدی: ست کردن دامنه روی هاست

zahra-j
دوشنبه 13 مرداد 1393, 00:02 صبح
من یک هاست و دامنه خریدم که موقع ست کردن دامنه روی هاست در سی پنل وقتی می خواستم نام کاربری و کلمه عبور برای ftp بسازم error می داد و خودش دو تا را ساخته بدون کلمه عبور (کلمه ftp. اول نام سایت گذاشته ) دکمه ای برای حذف نداره
در این صورت راحت میشه از طریق برنامه های ftp وارد فایل های سایت شد
چطوری می تونم درست کنم؟

masoud_pnu
دوشنبه 13 مرداد 1393, 00:47 صبح
البته سوالتون رو جای مناسبی مطرح نکردید که سریع جواب بگیرید،ولی مگه ممکنه همچین چیزی؟؟؟هاست رو ازکی گرفتین؟

zahra-j
دوشنبه 13 مرداد 1393, 00:52 صبح
از آشیانه هاست
باید چیکار کنم؟
سوالم کجا بپرسم؟

vimax23
دوشنبه 13 مرداد 1393, 13:31 عصر
من یک هاست و دامنه خریدم که موقع ست کردن دامنه روی هاست در سی پنل وقتی می خواستم نام کاربری و کلمه عبور برای ftp بسازم error می داد و خودش دو تا را ساخته بدون کلمه عبور (کلمه ftp. اول نام سایت گذاشته ) دکمه ای برای حذف نداره
در این صورت راحت میشه از طریق برنامه های ftp وارد فایل های سایت شد
چطوری می تونم درست کنم؟

به صورت پیش فرض اف تی پی هر سایتی مگر اینکه از whm بسته باشه روی ftp.x.com هست x.com میشه اسم دامینت ، یوزر پسوردت هم میشه همونی که باهاش میری تو cpanel
اکانت اف تی پی هم میتونی بسازی در صورتی که اینم از whm برات باز گذاشته باشن و یا روی تعداد محدودیت نداشته باشه
اینکه موقع ساختن بهت ارور میده (متن ارور رو باید مینوشتی که بشه دید!) یعنی اینکه از whm برات لیمیت شده هست
به هاستینگت تیکت بزن بگو روی اف تی پی اکانتسازیش محدودیت گذاشتن یا نه اگر نزاشتن بگو چی کار کنی درست بشه به جای اینکه اینجا میپرسیدی