View Full Version : سوال: نمایش فایل های pdf در صفحه asp
dehqhani
دوشنبه 13 مرداد 1393, 07:17 صبح
سلام
من یک گرید ویو داشتم که دارای فیلدهای زیر هست
کد نامه،موضوع نامه ، متن نامه ، تاریخ نامه ، تصویر نامه(که بصورت pdf ههست که آدرس اون رو در این فیلد ذخیره میکنم ) حالا میخوام که کاربر با کلیک بر روی دکمه view که در گرید گذاشتم نامه را در یک صفحه دیگه ببینه و نخواد اون pdf را دانلود کنه و بعد با برنامه های ویندوزی ببینه .
میخوام همونجا در وب سایت ببینه
من با کد زیر میتونم فایل pdf رو دانلود کنم ولی برای نمایش نمیدونم باید چکار کرد
string filePath = (sender as LinkButton).CommandArgument;
Response.ContentType = ContentType;
Response.AppendHeader("Content-Disposition", "attachment; filename=" + Path.GetFileName(filePath));
Response.WriteFile(filePath);
Response.End();
Mousavmousab
دوشنبه 13 مرداد 1393, 21:34 عصر
سلام
اتفاقاٌ منم هم اینو تو پروژه ام نیاز دارم. دوستان راهنمایی کنند.
samira3
سه شنبه 14 مرداد 1393, 13:54 عصر
با سلام
با ifram می شه
براحتی آدرس دهی نمایید
dehqhani
سه شنبه 14 مرداد 1393, 14:46 عصر
دوست عزیز من کلی گشتم ولی کدی پیدا نکرردم
میشه لطف کنید یه نمونه یا تکه کد بزارید
با تشکر
aminmousavi
سه شنبه 14 مرداد 1393, 14:50 عصر
با سلام دوست عزیز از کد زیر میتونی استفاده کنی :
Literal1.Text = "<iframe src=\"file.pdf\" style=\"width:600px; height:500px;\" frameborder=\"0\"></iframe>";
آرام جان گل
سه شنبه 14 مرداد 1393, 15:51 عصر
با سلام خدمت دوستان
در این مورد شما دو تا راه حل دارید :
یکی اینکه در گرید یک لینک بگذارید و در آن آدرس فایل pdf را بدید و از طریق target = _blanck بگید در page دیگری برایتان نمایش دهد.اشکال این کار اینه اگر کامپوننت پی دی اف روی مرورگر نصب نباشد آنرا نمایش نمی دهد مثل لینک های فلش که اگر نصب نباشد نمایش نمی دهد.
از طریق کد زیر:
<asp:TemplateField HeaderText="PDF" HeaderStyle-Width="13%" ItemStyle-Width ="13%" ItemStyle-HorizontalAlign="Center">
<ItemTemplate>
<a href='Upload/Articles/<%#Eval("xFilePath")%>' target="_blank">دانلود</a>
</ItemTemplate>
</asp:TemplateField>
لینک بالا فایل از مسیر پیدا می کند و با کلیک روی آن در یک page دیگر نمایش می دهد اما مشکلی که گفتم را دارد و کدی که نوشتید بهتره.
راه دوم اینه که می تونید یکی از plugin های jquery که در آن فایلهای pdf را نمایش می دهد از اینترنت بگیرید و در پروژه خودتون بگذارید که می تونید اون را با عنوان pdf viwer در اینترنت سرچ کنید.
plus
سه شنبه 14 مرداد 1393, 17:00 عصر
علاوه بر روش هایی که در بالا گفتن، راه دیگه این هست که شما Pdf رو بوسیله Component های موجود به Html تبدیل کنید و به کاربر نمایش بدین.این روش بار رو روی سرور می اندازه و البته ممکنه مشکلاتی در تبدیل ایجاد بشه، ولی ویژگی ش اینه که در سمت Client نیاز به هیچ امکاناتی برای مشاهده محتویات فایل نداره.
Mousavmousab
سه شنبه 14 مرداد 1393, 18:57 عصر
با سلام دوست عزیز از کد زیر میتونی استفاده کنی :
Literal1.Text = "<iframe src=\"file.pdf\" style=\"width:600px; height:500px;\" frameborder=\"0\"></iframe>";
من این روش را تست کردم ولی نمایش نمیده و IDM سعی می کنه دانلودش کنه ولی انتظار داشتم Load کنه.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.