View Full Version : آپلود فایل
omidparkour
دوشنبه 13 مرداد 1393, 10:20 صبح
سلام
یه سئوال برام پیش افتاده که شاید خنده دار باشه
اینکه سایت های دانلود فایلشون رو کجا آپلود میکنن؟؟برای سایتشون آپلودسنتر درست میکنن از اونجا آپلود میکنن لینک میزارن؟؟
ab.ali
دوشنبه 13 مرداد 1393, 12:44 عصر
بعضی هاشون که فایل های حجیم دارن، یک میزبانی فایل می خرن و اونجا آپلود می کنند، ولی اگر فایلات زیاد نباشن می تونی توی فایل منیجر هاستت، فایل ها رو اونجا آپلود کنی و لینکش رو یزاری برای دانلود.
vimax23
دوشنبه 13 مرداد 1393, 13:36 عصر
سلام
یه سئوال برام پیش افتاده که شاید خنده دار باشه
اینکه سایت های دانلود فایلشون رو کجا آپلود میکنن؟؟برای سایتشون آپلودسنتر درست میکنن از اونجا آپلود میکنن لینک میزارن؟؟
بستگی به سایتش داره
اگر دنلودسنتری که میگه پرکار باشه یه سرور مخصوص دنلود فایل میخره که روی فضا و پورت سرور مشکلی ندارن
omidparkour
دوشنبه 13 مرداد 1393, 13:38 عصر
اون کار رو که بلدم اما میخوام ببینم راه حل ساده تری نیستش؟؟
چون آپلود کردن فایل توی فایل منیجر رو اصلا حال نمیکنم
سایت های دانلود وقتی فایل رو میخوای دانلود کنی میره توی یه ساب دامین به نام dl
قضیه اش چیه؟؟
ساب دامین dl ایجاد کرده و کلا فایل ها رو ریخته اونجا؟
vimax23
دوشنبه 13 مرداد 1393, 13:44 عصر
اون کار رو که بلدم اما میخوام ببینم راه حل ساده تری نیستش؟؟
چون آپلود کردن فایل توی فایل منیجر رو اصلا حال نمیکنم
سایت های دانلود وقتی فایل رو میخوای دانلود کنی میره توی یه ساب دامین به نام dl
قضیه اش چیه؟؟
ساب دامین dl ایجاد کرده و کلا فایل ها رو ریخته اونجا؟
کسی که سایت دنلود فیلم نرم افزار کتاب و.... داره
یه اسکریپت برای کشیدن {leech} فایل روی سرورش داره اینطوری اینترنتش اگر خونگی باشه اصلا چیزی ازش کم نمیشه
از تورنت میگیرن یا از سایت هایی که فایل شیر میزارن ، خلاصه بعد از کشیدن رو سرور میان اونا رو اکسترکت میکنن zip معمولا روی سرور باز هست rar هم با ssh میگیری مینصبی روی سرورت بعد راحت اکسترکت میکنی و فایلتو تغییر میدی و انلاین پسورد میزاری
همه این کارها رو میشه یه اسکریپت هم براش نوشت ، بعد لینک رو از طریق پنل ادمین اسکریپت پرتالت میزاری
dl هم خودت میدونی دیگه سابدومینه میزارن اونجا ، سابدومین ها رو هم میشه روی یه سرور دیگه داشت ، یعنی سرور پرتالت با سرور فایل دنلودت فرق داشته باشه که فشار به پرتالت نیاد
omidparkour
دوشنبه 13 مرداد 1393, 14:02 عصر
خب فایل هایی که من میخوام برای دانلود بزارم نهایت حجم هر فایل 10 مگابایت هست
اگر یه ساب دامین ایجاد کنم و فایل هامو اونجا بزارم خوبه؟
یه سئوال دیگه
الان هاست من 1gb هست
اگر چند وقته دیگه هاستم پر بشه و یه هاست دیگه بگیرم با فضای بیشتر میتونم اطلاعات هاست قبلی رو انتقال بدم تو هاست جدید یا اینکه باید بشینم تک تک دوباره آپپلود کنم؟؟
vimax23
دوشنبه 13 مرداد 1393, 19:39 عصر
خب فایل هایی که من میخوام برای دانلود بزارم نهایت حجم هر فایل 10 مگابایت هست
اگر یه ساب دامین ایجاد کنم و فایل هامو اونجا بزارم خوبه؟
یه سئوال دیگه
الان هاست من 1gb هست
اگر چند وقته دیگه هاستم پر بشه و یه هاست دیگه بگیرم با فضای بیشتر میتونم اطلاعات هاست قبلی رو انتقال بدم تو هاست جدید یا اینکه باید بشینم تک تک دوباره آپپلود کنم؟؟
آخه چه ربطی داره میتونی مستقیم بزاری روی روته سایتت ! اینکه dl میبینی اکثرا سرور دنلودشون با پرتال فرق میکنه و فایلها رو روی یه سرور دیگه آرشیو میکنن
هاست چون دسترسی به ssh نداری از طریق ftp میتونی منتقل کنی هر وقت فضات تموم شد ، همه رو از همون cpanel زیپش میکنی بعد از قسمت اف تی پی به صورت ریموت منتقل میکنی روی هاست جدید فقط یه نکته ای داره :لبخند: معمولا هاستینگ ها روی سروری که شیر هست برای اینکه فشار روی cpu رو پائین بیارن اینو میبندن
اون لیچ کردن هم همینطور که دربارش تو تاپیک قبلی بهت توضیح دادم
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.