ورود

View Full Version : سوال: تشخیص لود کامل سایت

ali.monje
دوشنبه 13 مرداد 1393, 12:01 عصر
سلام دوستای گلم
یه سوال داشتم :
میخوام وقتی سایت کامل لود شد یه تابع جیکوئری رو اجرا کنم. در حقیقت میخوام مثلا تمام تگ های سایت رو بجز یه تگ ( یه بلوک تگ که با div هست) رو لود نکنم و صبر کنم تا تمام سایت از جمله کل کدها و اسکریپت ها و استایل ها لود شن بعد اون بلوک رو توسط یه دستور جی کوئری لود کنم یا به صفحه اضافه کنم که بارگزاری اون قسمت هم شروع بشه

امیدوارم تونسته باشم منظورمو کامل بیان کنم
اگه واضح نبود بگین بیشتر توضیح بدم
منتظر پاسخ های گرمتون هستم

ab.ali
دوشنبه 13 مرداد 1393, 12:54 عصر
برای لود شدن صفحه که کاری نداره ولی برای لود شدن یک تگ ، واقعیتش تا حالا به همچین مسئله برخورد نکردم. ولی فکر کنم اینطوری بشه :

$(window).load(function(e){

});

حالا اون وسط کد های دلخواهت رو بنویس، مثلا امتحان کن ببین می شه همین طرز نوشتن load رو برای اون تگ هم نوشت؟ فقط function ای ننویس فقط بنویس :

$('div').load();

r4hgozar
دوشنبه 13 مرداد 1393, 12:56 عصر
سلام.
2 تا کار رو بهتره انجام بدین
جواب برای اینکه بعد از لود شدن کامل صفحه اسکریپت انجام بشه باید اون رو در میان کد زیر بنویسین.
به عنوان مثال

$(document).ready(function(){
});

اما توصیه بعدی من اینه که کد هاتون رو جای اینکه در head بنویسین.
در انتهای صفحه بنویسین.
موفق باشید

ali.monje
دوشنبه 13 مرداد 1393, 13:04 عصر
برای لود شدن صفحه که کاری نداره ولی برای لود شدن یک تگ ، واقعیتش تا حالا به همچین مسئله برخورد نکردم. ولی فکر کنم اینطوری بشه :

$(window).load(function(e){

});

حالا اون وسط کد های دلخواهت رو بنویس، مثلا امتحان کن ببین می شه همین طرز نوشتن load رو برای اون تگ هم نوشت؟ فقط function ای ننویس فقط بنویس :

$('div').load();

ممنون

دستور اولی کار کرد و درست همونی بود که میخواستم ولی دومی نه :گریه:

ab.ali
دوشنبه 13 مرداد 1393, 13:23 عصر
ممنون

دستور اولی کار کرد و درست همونی بود که میخواستم ولی دومی نه :گریه:

در مورد دومی نمی دونم چی بگم چون هر جور فکر می کنم که چطور با jquery یک عنصر html رو دیرتر لود کنیم، به فکرم نمی رسه.ببخشید:لبخندساده:

r4hgozar
دوشنبه 13 مرداد 1393, 19:19 عصر
در مورد دومی نمی دونم چی بگم چون هر جور فکر می کنم که چطور با jquery یک عنصر html رو دیرتر لود کنیم، به فکرم نمی رسه.ببخشید:لبخندساده:

سلام.
می تونی از خاصیت های animation خود css3 استفاده کنی.
http://www.w3schools.com/css/css3_animations.asp

ab.ali
دوشنبه 13 مرداد 1393, 23:22 عصر
به قول گفته دوستمون می تونید از animation سی اس اس استفاده کنید و animation-delay: رو برابر مقدار زمانی که می خواین تغییر کنه قرار بدین.