ورود

View Full Version : ایجاد صفحه ها با عنوان فارسی

alireza_ch23
دوشنبه 13 مرداد 1393, 15:24 عصر
با سلام خدمت تمام اساتید
کسی میدونه چه جوری میشه این کار رو انجام داد با ASp.NEt
نمایش صفحه به صورت

http://www.5040.ir/چای_سبز_تیما.html

----------------------------
چیزی که خودم به نظرم میرسه اینه که یه صفحه مدیریت بسازم که موقع ثبت اطلاعات درون بانک هم زمان یه صفحه اچ تی ام ال با همون عنوان و مطالب ساخته بشه و توی هاست کپی بشه
بعد به کمک بانک اطلاعاتی فراخانی بشه ....
-------------------------
ولی هرچی سعی کردم نتونستم این کارو انجام بدم
----------------------------
شاید بهتره اینجوری بگم میخوام واسه هر دسته محصول یا محصولات که وارد میکنم توی سایت یه صفحه اچ تی ام ال داشته باشم با نام فارسی

دلیلش هم به خاطر ایندکس خیلی خوب گوگل برای این صفحه های هست

اگر کسی میتونه لطفا کمک کنه .................

aminmousavi
دوشنبه 13 مرداد 1393, 15:55 عصر
سلام دوست عزیز، با UrlRouting همچین کاری باید انجام بدی .
با UrlRouting شما میتونی آدرس هایی تولید کنی که اصلا در سایت شما وجود خارجی ندارند

به طور مثال شما تعریف میکنی اگر آدرس www.test.com/تست.html رو کسی زد صفحه ی www.test.com/article.aspx?id=1 باز بشه و ...

alireza_ch23
دوشنبه 13 مرداد 1393, 17:13 عصر
یعنی شما میگید تمام وب سایت هایی که ادرس صفحه هاشون فارسی هست از این روش یعنی
UrlRouting استفاده میکنن ؟
به نظر من این فقط یه جور کلک زدن هست که ادرس رو عوض میکنه ... ؟

مثلا آدرس همین صفحه رو نیگاه کنید
http://barnamenevis.org/showthread.php?463502-ایجاد-صفحه-ها-با-عنوان-فارسی

-----------------------------------------

aminmousavi
دوشنبه 13 مرداد 1393, 17:22 عصر
دوست عزیز قسمت فارسی آدرس
http://barnamenevis.org/showthread.php?463502-ایجاد-صفحه-ها-با-عنوان-فارسی
کوئری استرینگ هست ، نه نام صفحه ! از URLRouting هم اینجا استفاده نشده
آدرسی که شما دادید URLRouting صورت گرفته ، اینکار که شما برای هر رکورد یک صفحه HTML جنریت کنید به هیچ عنوان توجیه پذیر نیست .

در خصوص اینکه یکجور کلک هست هم بله تقریبا ! هم از لحاط SEO کمک میکنه هم از لحاظ امینیتی چند روز پیش هم یک پست در رابطه با URl Routing زده شده اگر مراجعه کنید بهش خالی از لطف نیست

alireza_ch23
دوشنبه 13 مرداد 1393, 17:32 عصر
خب حرف شما درست ....
حالا وقتی که یه وب سایت طراحی کنم
یه صحفه به عنوان مستر پیج دارم یه صفحه به عنوان صفحه محصولات که لیست محصولات رو نشون میده با کلیک روی هر محصول اطلاعات اون محصول در صفحه بعد با کوئری استرینگ یا همین
URLRouting نمایش داده میشه

ولی یه مشکلی هست که ما اینجا دو تا صفحه داریم صفحه ایی که اطلاعات رو میفرسته و صفحه ایی که اطلاعات رو میگیره به صورت کوئری و نمایش میده

گوگل هم فقط 2 تا صفحه رو میشناسه .
حتی وقتی نقشه واسه سایت درست کنیم همون دو صفحه رو نشون میده چون که در اصل هم همون دو صفحه هست ...
در حالی که ممکنه هزار تا محصول با هزار تا اطلاعات توی بانک داشته باشیم که با این دو صفحه واکشی میشه
ولی گوگل اینا رو نمیشناسه ...
مشکل اصلی من اینه ... چه جوریه جران باید چیکار کرد ---

aminmousavi
دوشنبه 13 مرداد 1393, 17:43 عصر
درسته 2 صفحه فیزیکی بیشتر ندارید ، اما اگر آدرس دهی درستی انجام بدید گوگل هم صفحات شما رو میشناسه ، هر کالا شما یک ID محصول داره
هر محصول هم یک دکمه داره برای جزئیات بیشتر ، دکمه رو حتما باید <a> بزارید نه دکمه های تحت سرور

روش URL Routing تون هم میتونه اینجوری باشه

www.test.com/Item/1/کیف.html
www.test.com/Item/2/کقش.html
www.test.com/Item/3/تیشرت.html
www.test.com/Item/4/شلوار.html

عدد1 برابر id کیف توی DB هست و ....

گوگل اینهارو صفحات جداگانه در نظر میگیره (حتما باید درون تگ A بندازی لینک ها رو تا روبات راحت پیدا کنه)

alireza_ch23
دوشنبه 13 مرداد 1393, 17:58 عصر
به جای ای دی (%# Eval("id (http://www.test.com/Item/1/) رو قرار بدم حله توی تگ A ?

------------------------------------------------------
فکر میکنم نکتش توی تگ a بود اگر با لینک و به صورت کلاینت ساید انجام بشه مشکله حله ؟

------------------------

ولی بازم یه جاییش رو متوجه نمیشم ... گوگل چه جوری میفهمه توی بانک من چند تا ای دی و چند تا محصول وجود داره که اونا رو ایندکس کنه ؟
من که نمیتونم واسه تمام محصولات یه لینک ثابت بزارم فقط وقتی که رو دسته اصلی مثلا محصولات برقی کلیک میشه 20 تا محصول مثلا لیست میشه توی گرید ویو یا دیتا لیست یا هرچی
ولی در حالت عادی پیج من خالی هست یا دارای چند محصول اصلی بیشتر نیست
--------------------
حالا شاید منظور شما اینه وقتی به صورت لینک عمل کنیم و کاربر روی لینک کلیک کنه اون موقع توی گوگل ثبت میشه ؟ خودمم همین فکر رو میکنم درسته

alireza_ch23
دوشنبه 13 مرداد 1393, 18:21 عصر
بسیار متشکرم برای پاسختون خیلی خیلی کمک کردین
...............................