ورود

View Full Version : مبتدی: ارسال مقدار متغیر به فایل .cpp

raminlich
دوشنبه 13 مرداد 1393, 21:27 عصر
سلام به همگی
اوضاع از این قراره
من چند فایل .cpp در پروژم دارم داخل یکیش یه سری عملیات انجام میشه و یه سری مقدار داخل یک نوت ذخیره میشه حالا من میخوام
داخل یه فایل دیگه(توی همین پروژه)این متغیر هایی که تو نوت ذخیره شده رو بردارم ولی توش موندم چطوری :متفکر:راستش اومدم تمام هدر هارو برای همدیگه اینکلود کردم ولی نشد
ممنون میشم راهنمایی کنید
یه سوال دیگه
چرا اینقد قسمت این انجمن Qt خلوته بابا آدم حال میکنه با Qt برنامه می نویسیه واقعا چرا؟:متفکر:

کامبیز اسدزاده
سه شنبه 14 مرداد 1393, 07:41 صبح
سلام به همگی
اوضاع از این قراره
من چند فایل .cpp در پروژم دارم داخل یکیش یه سری عملیات انجام میشه و یه سری مقدار داخل یک نوت ذخیره میشه حالا من میخوام
داخل یه فایل دیگه(توی همین پروژه)این متغیر هایی که تو نوت ذخیره شده رو بردارم ولی توش موندم چطوری :متفکر:راستش اومدم تمام هدر هارو برای همدیگه اینکلود کردم ولی نشد
ممنون میشم راهنمایی کنید
یه سوال دیگه
چرا اینقد قسمت این انجمن Qt خلوته بابا آدم حال میکنه با Qt برنامه می نویسیه واقعا چرا؟:متفکر:

متوجه منظورتون نشدم ولی فکر کنم استاندارد نویسی رو رعایت نمیکنید.
شکا 2 فایل با نام های مثلا MyClass.h و MyClass.cpp ایجاد کنید و کلاس رو پیاده سازی کنید سپس 2 تابع برای Read و Write بنویسید بعد در هر قسمت از پروژه کافیه به صورت زیر عمل کنید:

#include "MyClass.h"

بعد از این کار هم که طبق روالش نمونه از کلاس ایجاد و تابع مورد نظر رو فراخوانی کنید.

دلیل خلوت بودن هم عادیه ... چرا که هنوز خیلی ها روشن نشدن که C++ تنها برای کنسول نویسی و کار در محیط کنسول نیست چه برسه به Qt که فکر میکنند یک زبان جداست.:چشمک:

pswin.pooya
سه شنبه 14 مرداد 1393, 13:41 عصر
نوت
منظورتون از نوت چیه؟

raminlich
سه شنبه 14 مرداد 1393, 14:53 عصر
منظورتون از نوت چیه؟
همون فایل تکست منظورمه:لبخند:

raminlich
سه شنبه 14 مرداد 1393, 14:58 عصر
یه سوال فرق طراحی فرم با استفاده از قسمته design با کد نویسی تک تک شی ها چیه؟:متفکر:
آیا مزیت یا معایبی نصبت به هم دارن>؟
شما توصیه میکنید اول کد نویسیشون رو یاد بگیرم؟:متفکر:

returnx
سه شنبه 14 مرداد 1393, 17:17 عصر
یه سوال فرق طراحی فرم با استفاده از قسمته design با کد نویسی تک تک شی ها چیه؟:متفکر:
تفاوت خاصی نداره فقط در حالت Design کد ها به صورت اتوماتیک تولید میشن ، در حالت Design ،خود IDE QtCreator در زمان کامپایل فایل UI برنامتون را میخونه و بعد در فولدر Build برنامتون یک فایل Header میسازه و کد های مورد نیاز برای تولید پنجرتون را در اون مینویسه و نامش هم به اینصورت هست ui_yourewindowclassname و بعد این فایل را هم به برنامه میچسبونه و کامپایل میکنه و شما در زمان اجرا پنجره ای که میخواید را میبینید....

آیا مزیت یا معایبی نصبت به هم دارن>؟
شاید بخاطر مراحل اضافی کمی زمان کامپایل بیشتر بشه که اصلا به چشم نمیاد...
ولی در حالت Design خیلی سریعتر میتونید ui را طراحی کنید...

شما توصیه میکنید اول کد نویسیشون رو یاد بگیرم؟:متفکر:
خوب اینکه بدونید چطور با کلاس های بصری کار کنید (یعنی خودتون کد ها را تولید کنید ) و درک کنید داره پشت قضیه چی می گزره قطعا بهتره ، اما فقط برای یادگیری خوبه وقتی ابزاری هست که کدهارُ تولید می کنه نیازی نیست وقت خودتون را بگیرید... (البته این نظر شخصی منِ)