View Full Version : گزارش شرطی با StimulSoft در vb6 - بصورت پویا - سورس
pnr2000
دوشنبه 13 مرداد 1393, 22:42 عصر
دوستان من یه سورس لازم دارم که در vb6 بتونم از بانک sql توسط StimulSoft بصورت پویا گزارش بگیریم اگه میتونن کمکم کنید . با سورس / حالا اگه نشد بدون در نظر گرفتن پویایی گزارش برام سورس بزارین
ممنون و متشکرم از همه شما دوستان و سروران گرامی
vbhamed
دوشنبه 03 شهریور 1393, 11:44 صبح
سلام
ورژنهاي قبلي StimulReport اين امكان رو دارن و خودشونم مثال دارن
mohammadmowlavi
پنج شنبه 29 آبان 1393, 17:26 عصر
مگه استیمول داخل vb6 جواب میده؟؟؟
vbhamed
جمعه 30 آبان 1393, 09:00 صبح
سلام
ورژنهاي قديمي بله
mohammadmowlavi
سه شنبه 04 آذر 1393, 17:08 عصر
خیلی وقت بود بی خیال گزارش پویا شده بودم برم یه تستی بکنم ببینم چی میشه راستی آقا حامد در مورد ذخیره متن نامه داخل دیتابیسم میتونید یه کمکی بم بکنید
اگه لطف بکنید یه لینکی چیزی ازش پیدا کنید ممنونتون میشم
vbhamed
سه شنبه 04 آذر 1393, 20:01 عصر
خیلی وقت بود بی خیال گزارش پویا شده بودم برم یه تستی بکنم ببینم چی میشه راستی آقا حامد در مورد ذخیره متن نامه داخل دیتابیسم میتونید یه کمکی بم بکنید
سلام
منظورتون چطور نامه اي هست، يعني فرمت خاصي داره ؟
ميتونيد از فيلد Memo استفاده كنيد يا اينكه فايل نامه رو كنار برنامه تو يه پوشه بزاريد و در ديتابيس آدرس فايل رو ذخيره كنيد
mohammadmowlavi
جمعه 07 آذر 1393, 21:56 عصر
چون نیاز به ویرایش حرفه ایی مثل ایجاد جدول در نامها وجود دارد مجبور به استفاده از کامپونتهایی که ورد را درون برنامه به نمایش میگذارند شده اند مثل کامپوننت edraw Office
اگر که امکانش باشد بخاطر حجم کم نامها مایل به ذخیره نامه در دیتابیس میباشد
یعنی میخواستم یه خاصیتی مثل textrtf ریچ داشته باشه که اونو بتونم داخل دیتابیس ذخیره کنم
با تشکر از وقتی که میگذارین
vbhamed
دوشنبه 10 آذر 1393, 00:19 صبح
سلام
خب همون مقدار Textrtf رو ذخيره كنيد
mohammadmowlavi
دوشنبه 10 آذر 1393, 19:48 عصر
اخه کامپوننت office edraw این خاصیتو نداره من الان بالاجبار دارم از ریچ استفاده میکنم ولی درکشیدن جدول دچار مشکل شدم
هرچی دنبال استیمول وی بی 6 میگردم پیدا نمیکنم نکنه باید همون دات نتشو به صورت کام اند اکتویکس نصب کنم؟؟؟
mohammadmowlavi
چهارشنبه 19 آذر 1393, 11:57 صبح
سلام البته اگه بتونم با ورد هم کار بکنم میتونم فایلو ذخیره و ادرسشو به دیتابیس بدم متاسفانه نمیدونم چطور میتونم تمپلت درست کنم و فیلد بزارم داخل ورد و به وسیله برنامه با دستورات ورد کار کنم
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.