View Full Version : ورود به بازار کار
ayda.eslami
سه شنبه 14 مرداد 1393, 12:56 عصر
سلام....
می خواستم بدونم چه طوری می تونم وارد بازار کار بشم؟چقدر باید بلد باشم تا توی بازار پذیرفته بشم!؟
متاسفانه دنیای کامپیوتر متر نداره تا بفهمم چقدر بلدم و با چه مقدار دانش می تونم وارد بازار کار بشم
همش احساس می کنم خیلی عقبم از همه....
ممنون می شم راهنماییم کنید....:لبخندساده:
mostafae
سه شنبه 14 مرداد 1393, 16:13 عصر
سلام. توی هر تخصصی که پا میذارین وقتی دیدین کارایی که حرفه ای های اون تخصص میتونن انجام بدن شما هم تا حدود قابل قبولی میتونید انجام بدین یعنی اینکه میتونین وارد بازار کار بشین و با انجام پروژه های مختلف تجربه کسب کنید و تو کارتون پیشرفت کنین.
vimax23
سه شنبه 14 مرداد 1393, 16:35 عصر
سلام....
می خواستم بدونم چه طوری می تونم وارد بازار کار بشم؟چقدر باید بلد باشم تا توی بازار پذیرفته بشم!؟
متاسفانه دنیای کامپیوتر متر نداره تا بفهمم چقدر بلدم و با چه مقدار دانش می تونم وارد بازار کار بشم
همش احساس می کنم خیلی عقبم از همه....
ممنون می شم راهنماییم کنید....:لبخندساده:
بهتر بود یه توضیحی میدادی تخصصت چی هست بهتر بشه راهنماییت کرد
اصولا اگر بخوایی تو خونه بشینی کار کنی باید سعی کنی از پروژه های کوچیک شروع کنی برای خودت رزومه جمع کنی اگر زبان انگلیسیت در حد مکالمه خوبه پیشنهاد من اینه (http://freelancer.com)بدون محدودیت در حجم میتونی بگیری درآمدت هم به دلار هست یعنی 3 برابر ریال ، حین کار مطمئنا با افراد مختلفی آشنا میشی که تخصص های متفاوتی دارن میتونی تیم تشکیل بدی یا بری تو تیمشون
اگر فیزیکی میخوایی کار کنی هم باز نیاز به رزومه داری اون رزومه رو میتونی با روش بالا پیدا کنی
از نظر عقب موندن هم بیخودی زور نزن فقط سعی کن به روز باشی چون سرعت رشد زبان های تحت وب با زبان های دسکتاپی خیلی خیلی متفاوت هست و هر دقیقه ایده جدید به وجود میاد
omidparkour
سه شنبه 14 مرداد 1393, 16:42 عصر
به نظر من اگر تخصصتون طراحی وب هست و توانایی اینکه یک قالب رو بدون هیچ مشکلی و کاملا استاندارد طراحی کنید رو دارید ابتدا چندتا نمونه کار رایگان بزنید (برای فامیل یا دوست یا آشنا یا ...) یا حتی با یه هزینه ی کم که فقط نمونه کارتون بشه و اینکه واقعا بتونید تواناییتون رو در انجام پروژه بفهمید
بعدش که تونستید چند تا نمونه کار جمع کنید و کارتون خوب شد حالا میتونید برید سراغ سفارش گرفتن
که البته اون هم به راحتی نمیشه چون الان خیلی طراح زیاده اما اگر زرنگ باشی میتونی :چشمک:
توی انجمن هایی که مربوط میشه به وب بگردی کلی آدم هستن که سایت میخوان و دنباله طراحن و اگر نمونه کار قوی و حرفه ای داشته باشی برنده ای :بامزه:
به امید موفقیت برای شما:قلب:
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.