ورود

View Full Version : Package کردن برنامه نوشته شده با Java

saeedIRHA
یک شنبه 31 اردیبهشت 1385, 09:38 صبح
سلام دوستان،
میخواستم بپرسم چطور میتونم برای یک برنامه که با Java نوشتم
یک Setup Package درست کنم ؟!؟!؟!؟مثله برنامه های NET. ؟؟
مثلاً فرض کنید ما یک فایل jar داریم که مجموع ای از Class هامون هست حالا میخوام از شما دوستان
بپرسم چطور باید اینو به package تبدیل کنم که رو ماشین کاربر دیگه به راحتی نصب و اجرا بشه و
اگر JRE رو نداشت نصب کنه ؟!؟!و اینکه دیگه هی کاربر احتیاج نداشته باشه برایه هر بار اجرا کردن
Application هی تایپ کنه "java -jar file.jar" ؟؟
(ببخشید اگر خوب نپرسیدم چون تازه کار کردن با جاوا رو دارم یاد میگیرم)
با تشکر.

Inprise
یک شنبه 31 اردیبهشت 1385, 10:15 صبح
InstallAnywhere

persianshadow
یک شنبه 31 اردیبهشت 1385, 13:42 عصر
خب دو تا چیز دیگه هم هست :

Install4J

InstallShield 10.5

javaphantom
یک شنبه 31 اردیبهشت 1385, 16:18 عصر
قبل از اینکه جار فایلتو درست کنی یک folder به نام META-INF درست کن با همین شکل یعنی حروف بزرگ بعد توی اون folder یک فایل به نام MANIFEST.MF درست کن بعد توی اون فایل این رو تایپ کن بدون یک space اضافی
Mainifest-Version: 1.0
Created-By: 1.5.0_04(SunMicrosystem Inc.)
Main-Class :MyExecClass
بعد از فایل رو save کن بیا بیرون
قسمت آخر باید شامل کلاسی باشه که main تو در اون قرار داره
حالا بیا همه رو با دستور jar یک jar فایل درست کند بطوریکه اون folder که ساختی در jar فایل تو باشه.
حالا دیگه کار تموم کافی فقط روی اون jar فایل کلیک کنی خودش اجرا می شه.
این کتاب core j2SE رو هم بحونی بد نیست

saeedIRHA
یک شنبه 31 اردیبهشت 1385, 21:34 عصر
دستتون درد نکنه دوستان .
فقط یک سؤال دیگه ،چطور باید در Linux این کارو انجام بدم ؟!
که همین طور ی با فقط کلیک کردن ریه فایل اجرا بشه فایل jar ؟!
ممنون.

persianshadow
یک شنبه 31 اردیبهشت 1385, 23:59 عصر
خب بنا بر توزیع لینوکسی که داره ، اکثر از جاوا بصورت پیش فرض حمایت می کنند و اگر کاربر

روی فایل .jar کلیک کرد .بسادگی برنامه اجرا می شه ، البته این بستگی به توزیع لینوکس داره

rezaTavak
دوشنبه 01 خرداد 1385, 07:13 صبح
اما یک نکته هم هست. اکثر توزیعها از JRE استفاده نمی کنند و از ClassPath استفاده می کنند.
این دومی مال gcc است و با gij,gcj به جای java,javac باید استفاده کرد. البته با alias این را همیشه می شه درست کرد.

saeedIRHA
دوشنبه 01 خرداد 1385, 08:23 صبح
سلام،
من از توزیع Slackware 10.2 استفاده میکنم.
و زمانی هم که روی فایل JAR کلیک میکنم بجای اینکه فایل رو اجرا کنه
میره داخل فایل و Class های اون فایل رو نشون میده و meta-inf رو .
در ضمن در Linux من از NetBeans استفاده میکنم.
ممنون!

quack
دوشنبه 01 خرداد 1385, 20:20 عصر
در ویندوز هم اگر Winrar نصب باشه Winrar فایل .Jar را باز می کنه . برای اینکه این مشکلات برای کار بر پیش نیاد باید چکار کرد ؟

persianshadow
دوشنبه 01 خرداد 1385, 23:14 عصر
خب بهتره از همون نصب کننده ها که گفته شد استفاده کنید.

hps
پنج شنبه 04 خرداد 1385, 22:08 عصر
1. در Linux هم می‌تونید از InstallAnywhere استفاده کنید، اما باید قبلش حتما JRE نصب شده باشه.
2. متأسفانه هیچ Launcherی برای برنامه‌های جاوا وجود نداره که به صورت عمومی درست کار کنه. برنامه‌هائی مثل JSmooth می‌تونن مفید باشن. این برنامه یه فایل Exe که Launcher برنامه شماست درست می‌کنه. توجه داشته باشید که ByteCode رو تبدیل به Exe نمی‌کنه. بلکه اگر یه JRE روی دستگاه شما نصب شده باشه برنامه شما را به کمک اون اجرا می‌کنه.
3. در مورد برنامه‌های نصاب اگرچه InstallAnywhere خیلی خوبه اما مشکلش اینه که پولیه. نمونه‌های Open Source هم وجود دارند که کاملا بر جاوائی نوشته شدن. مثل InstallGuru