View Full Version : سوال: برنامه نویس ها کمک کنند . ایا این psd استاندارد است ؟
persiasina
سه شنبه 14 مرداد 1393, 15:22 عصر
با سلام خدمت دوستان
بنده گرافیست آماتور هستم که یک psd برای وبسایت طراحی کردم ، میخوام بدونم این پی اس دی که بنده طراحی کردم مناسب هست و شما به عنوان برنامه نویس میتونید این psd رو کدنویسی کنید . در مورد ابعاد هم بخصوص ابعاد کلی که 900*1200 پیکسل گرفتم نظر بدید .
122013
دانلود psd (http://www.98file.ir/upload/65ky_webdesign12.psd)
omidparkour
سه شنبه 14 مرداد 1393, 15:25 عصر
سلام دوست عزیز
لطفا یه چندتا نمونه کار PSD ببینید تا یه ایده بگیرید (البته نه اینکه کپی کنید از روی کار مردم :لبخند:)
نمونه کارهای PSD خوب میتونید توی سایت آقای همتیار مشاهده کنید : Pixelam.com
persiasina
سه شنبه 14 مرداد 1393, 16:22 عصر
سلام دوست عزیز
لطفا یه چندتا نمونه کار PSD ببینید تا یه ایده بگیرید (البته نه اینکه کپی کنید از روی کار مردم :لبخند:)
نمونه کارهای PSD خوب میتونید توی سایت آقای همتیار مشاهده کنید : Pixelam.com
عزیز شما سوالات اصلی من رو جواب ندادید . به نظر شما psd برای برنامه نویسی و کدنویسی شما درست طراحی شده یا نه . ضمنا من این طرح رو کپی نکردم خودم زدم
gilar1360
سه شنبه 14 مرداد 1393, 16:28 عصر
از نظر تبدیل که میشه تبدیلش کرد چرا که نه !
ممکنه یه طرحی ساده باشه که راحتر میشه تبدیلش کرد و یا اینکه دارای پیچیدگی های فراوان باشه باز فرقی نمی کنه
این طرح هم برای تبدیل مشکلی نداره
omidparkour
سه شنبه 14 مرداد 1393, 16:37 عصر
عزیز شما سوالات اصلی من رو جواب ندادید . به نظر شما psd برای برنامه نویسی و کدنویسی شما درست طراحی شده یا نه . ضمنا من این طرح رو کپی نکردم خودم زدم
نه دوست عزیز نگفتم که الان شما کپی کردین چون قالبی که طراحی کردین چیز خاصی نداره که اصلا بخواین کپی کرده باشین
من گفتم اگر از نمونه کار های دیگران که مشاهده میکنید فقط ایده بگیرید و نیاید عین همون رو طراحی کنین
اون ایده ی شماست که ارزشمنده :بامزه::چشمک:
persiasina
سه شنبه 14 مرداد 1393, 16:38 عصر
با تشکر از شما همچنان منتظر نظرات سایر دوستان هستم در خصوص مشکلات مربوط به این قالب و آیا اینکه این قالب اگر تکمیل باشه ارزش تجاری برای فروش دارد ؟
persiasina
سه شنبه 14 مرداد 1393, 16:39 عصر
نه دوست عزیز نگفتم که الان شما کپی کردین چون قالبی که طراحی کردین چیز خاصی نداره که اصلا بخواین کپی کرده باشین
من گفتم اگر از نمونه کار های دیگران که مشاهده میکنید فقط ایده بگیرید و نیاید عین همون رو طراحی کنین
اون ایده ی شماست که ارزشمنده :بامزه::چشمک:
من این رو یک روزه و صرفا برای نمونه کار و ازمایش توانایی خودم طراحی کردن حق با شماست . قالب هم خیلی ساده است و هم اینکه تکمیل نیست و ناقصه
Saeid_r72
سه شنبه 14 مرداد 1393, 17:21 عصر
آره.میشه کدنویسیش کرد...اصلا این طرح نیازی به ایجاد psd نداره ولی برای شروعتون خوبه
موفق باشید:چشمک:
persiasina
سه شنبه 14 مرداد 1393, 17:24 عصر
آره.میشه کدنویسیش کرد...اصلا این طرح نیازی به ایجاد psd نداره ولی برای شروعتون خوبه
موفق باشید:چشمک:
ببخشید میشه بپرسم چه طرح هایی نیاز به ایجاد psd دارن ؟ سایت های داینامیک و واکنش گرا ؟
ashokri.nll
سه شنبه 14 مرداد 1393, 17:41 عصر
خوبه ولی رنگ سبز رو اصلا بکار نبر .
رنگ سبز :عصبانی++:
الان این مدل طراحی هم منسوخ شده همه میرن سمت فلت به نظرم برین به اون سمت بهتره تا به طراحی های 5 سال گذشته برگردید .
vimax23
سه شنبه 14 مرداد 1393, 18:46 عصر
با تشکر از شما همچنان منتظر نظرات سایر دوستان هستم در خصوص مشکلات مربوط به این قالب و آیا اینکه این قالب اگر تکمیل باشه ارزش تجاری برای فروش دارد ؟
این دیزاین ارزش تجاری نداره فقط به درد یادگیری میخوره
اسکچ های خارجی رو سرچ کن کلی مثال خوشگل برات میاره که با تقلید ازشون میتونی بعد از مدتی یه سبکی خاص برای خودت ایجاد کنی
ab.ali
سه شنبه 14 مرداد 1393, 20:54 عصر
قشنگه ولی یکم رنگ سبزی خیلی جالب نیست و اگر یکم پر تر بشه قشنگ تره.:چشمک:
persiasina
چهارشنبه 15 مرداد 1393, 13:41 عصر
دوستان درباره ی ابعاد هم لطف کنید نظر بدید تناسب چجور و چقدر باشه خوبه ؟
masoud_pnu
چهارشنبه 15 مرداد 1393, 14:16 عصر
با سلام.
گویا این سایت قراره مارکت اندرویدی بشه.پس وجود تم اصلی اندروید مارکت چیز جالبی میشه.رنگ سبزهم تم اصلی مارکت اندرویده.رنگ منوی بالا همحوانی با رنگ بندی بقیه المان ها نداره.منو رو یا مشکی یا سفید یا سبز مربوط به هدر DIV ها بکنید.رنگ فوتر هم به همین صورت.آبی aqua ربطی به بقیه رنگ بندی ها نداره.اینم اگه سبزی که گفتم بشه،منتها با کمی گرادیان خوردن،قشنگ تر میشه.از خطوط حتما استفاده بکنید.ظاهر خوبی به سایت میدن.یه جوری حس نظم رو القا میکنن.این سایت رو ببینید:رنگ منو رو توجه کنید،یا اون فوتر پایین.حالت گرادیان داره.این منظورمه.
http://www.bistoonpars.ir/
اون search box جاش بنظرم اونجا نباشه بهتره.ببریدش تو منوی اون بالا.
سایز اسلایدر full width بشه بهتره بنظرم.حالا موارد بعدی رو بعد از پیشرفت کار خودتون متوجه میشید.
دوست گرامی تا اینکه به سطحی از پختگی برسید که بتونید قالب تجاری بزنید،راه زیادی باید طی بشه.الان قالب های HTML خارجی رو ببینید.میتونید سطح خودتونو مقایسه کنید که آیا در حدی رسیدید که بتونید قالب طراحی کنید و بفروشید یانه؟
"
ببخشید میشه بپرسم چه طرح هایی نیاز به ایجاد psd دارن ؟ سایت های داینامیک و واکنش گرا ؟"
دوست خوبم طراحی با فتوشاپ و بقول معروف PSD زدن واسه اینه که شما خودت بدونی داری چیکار میکنی.وگرنه اصلا الزامی در این باره وجود نداره.بنده نوعی اصلا با فتوشاپ تا حالا کار نکردم واسه زدن اسکچ اولیه.امیدوارم حمل بر جسارت و خودستایی نشه،ولی بنده با توجه به آشنایی به CSS و HTML دیگه دستم اومده دارم چیکار میکنم.رنگ ها رو با CSS میزنم و....
سایت داینامیک تعریفش بصورت بسیار ساده سایتیه که توش اطلاعات مدام در حال تغییره.یعنی اطلاعاتی بهش اضافه میشه یا کم میشه.همین سایت شما یه سایت دینامیک میشه.چون مطلب میذارین،نظر میگیرین و...خلاصه مدام در حال آپدیت سایتین.پس داینامیک یا استاتیک بودن سایت ارتباطی به طراحی ظاهر اون نداره.منطق سایت(برنامه نویسی)اون هست که فرق داره.
ریسپانسیو(واکنشگرا) بودن هم یکی از روش ها و متدهای طراحی سایت هست که موقع پیاده سازی اعمال میشه.البته شما تو طرح اولیه مشخصش میکنید.
persiasina
چهارشنبه 15 مرداد 1393, 19:15 عصر
با سلام.
گویا این سایت قراره مارکت اندرویدی بشه.پس وجود تم اصلی اندروید مارکت چیز جالبی میشه.رنگ سبزهم تم اصلی مارکت اندرویده.رنگ منوی بالا همحوانی با رنگ بندی بقیه المان ها نداره.منو رو یا مشکی یا سفید یا سبز مربوط به هدر DIV ها بکنید.رنگ فوتر هم به همین صورت.آبی aqua ربطی به بقیه رنگ بندی ها نداره.اینم اگه سبزی که گفتم بشه،منتها با کمی گرادیان خوردن،قشنگ تر میشه.از خطوط حتما استفاده بکنید.ظاهر خوبی به سایت میدن.یه جوری حس نظم رو القا میکنن.این سایت رو ببینید:رنگ منو رو توجه کنید،یا اون فوتر پایین.حالت گرادیان داره.این منظورمه.
http://www.bistoonpars.ir/
اون search box جاش بنظرم اونجا نباشه بهتره.ببریدش تو منوی اون بالا.
سایز اسلایدر full width بشه بهتره بنظرم.حالا موارد بعدی رو بعد از پیشرفت کار خودتون متوجه میشید.
دوست گرامی تا اینکه به سطحی از پختگی برسید که بتونید قالب تجاری بزنید،راه زیادی باید طی بشه.الان قالب های HTML خارجی رو ببینید.میتونید سطح خودتونو مقایسه کنید که آیا در حدی رسیدید که بتونید قالب طراحی کنید و بفروشید یانه؟
"
ببخشید میشه بپرسم چه طرح هایی نیاز به ایجاد psd دارن ؟ سایت های داینامیک و واکنش گرا ؟"
دوست خوبم طراحی با فتوشاپ و بقول معروف PSD زدن واسه اینه که شما خودت بدونی داری چیکار میکنی.وگرنه اصلا الزامی در این باره وجود نداره.بنده نوعی اصلا با فتوشاپ تا حالا کار نکردم واسه زدن اسکچ اولیه.امیدوارم حمل بر جسارت و خودستایی نشه،ولی بنده با توجه به آشنایی به CSS و HTML دیگه دستم اومده دارم چیکار میکنم.رنگ ها رو با CSS میزنم و....
سایت داینامیک تعریفش بصورت بسیار ساده سایتیه که توش اطلاعات مدام در حال تغییره.یعنی اطلاعاتی بهش اضافه میشه یا کم میشه.همین سایت شما یه سایت دینامیک میشه.چون مطلب میذارین،نظر میگیرین و...خلاصه مدام در حال آپدیت سایتین.پس داینامیک یا استاتیک بودن سایت ارتباطی به طراحی ظاهر اون نداره.منطق سایت(برنامه نویسی)اون هست که فرق داره.
ریسپانسیو(واکنشگرا) بودن هم یکی از روش ها و متدهای طراحی سایت هست که موقع پیاده سازی اعمال میشه.البته شما تو طرح اولیه مشخصش میکنید.
البته آدرس این سایتی هم که شما دادید خیلی قالب شیک و جذابی نداره ، نه بکگراندش مناسب هست . نه مکان قرارگیری زمان و هم فضای خالی بالای هدر
ab.ali
چهارشنبه 15 مرداد 1393, 23:36 عصر
ایشون که نگفتن این سایت قشنگه فقط گفتن رنگ سبزی که مورد استفاده قرار گرفته زیباست.
persiasina
چهارشنبه 15 مرداد 1393, 23:44 عصر
با تشکر از همه ی دوستان که نظراتشون رو دادن من این طرح رو کمتر از 24 ساعت آماده کردم و بیشتر هدفم جنبه ی یادگیری بود و فکر میکنم به عنوان دومین کار بتونم در بصورت طولانی مدت و با وقت گذاشتن روی کار یک طرح تجاری رو اماده کنم
ab.ali
پنج شنبه 16 مرداد 1393, 00:20 صبح
به نظرم همین رو تکمیل کنی خیلی بهتره. البته نظرات با هم فرق می کنه.:لبخندساده:
ali@hmadi
پنج شنبه 16 مرداد 1393, 01:09 صبح
دوستان نظر شخصی من هست از من ناراحت نشید ...
فوتوشاپ ویرایشگر تصویر هست که البته قابلیت های زیادی برای طراحی به ما میده ...
اما اگر می خواهید بهتر کار کنید ترکیبی از CorelDRAW و Photoshop کاراتون را کامل کنید ...
CorelDRAW خیلی سریع بهتون طرح میده ...
من شخصا یک صفحه خاص را تیکه تیکه با کد نویسی کامل میکنم و قبلش هیچ طرحی با برنامه های بالا پیاده نمیکنم ...
مگر بخواهید کاراکتری خلق کنید ... که دیگه باید دنبال طراحی حرفه ای باشید ... و باز برنامه های بالا نمی توانه کمک زیادی به شما بکنه ....
و اون هم تنها با ابزار و برنامه نمیشه درست کرد (استعداد طراحی , استعداد ترکییب بندی و زیبایی شناختی که در هنر کمپوزیسیون میگویند ) و... را باید داشته باشی و یا پرورش بدی ... که طراحان خوب هم استعداد طراحی را ذاتا دارند هم آن را پرورش دادند ...
می توان مثل کمالالمک یا استاد فرش چیان نقاش شد ...
خود اونها هرگز , مگر استعداد ذاتی اونها را داشته باشی نه اینکه با تجربه بخواهید به آنها برسید ...
تازه استعداد کمال المک در سبک رئالیستی بوده ولی استاد فرشچیان مینیاتوری ... و هرگز اینها نمی توانند جای هم دیگر را بگیرند ... چون شعبه ی استعدادی آنها در هنر با هم فرق میکنه ...
شما ببین چطوری می توانی بهترین اثر را خلق کنی (کشف استعداد)
بعد آن را پرورش بدهید ...
شاید با این روش هرگز طراح موفقی نشوید ...
اگر می خواهی بفهمی طراحی در ذاتت هست (100 تا لینک با عنوان را چجوری قرار میدادی در وب , کمتر از 10 ثانیه باید به چند نتیجه برسی) خب با صفحه بندی و یا عقب جلو ... میبینی , الان از خودت می پرسی چه سوال ساده ای , حتی نمی تونید به همین سوال ساده پاسخ بدید ...
اما روش همه , همیشه روش درسنی نیست ... خاص فکر کن , و خاص باش , چون فقط خودت مثل خودتی ...
نهایت حرف (اینکه بخوای قبل طراحی صفحات وب قالب را روی فوتوشاپ یا کورل پیاده بکنید شاید موفق نباشی ... شاید شما هم از راه مرحله به مرحله یا راههای دیگر به نتیجه ی بهتری برسید)
ashokri.nll
پنج شنبه 16 مرداد 1393, 03:24 صبح
من اصلا اعتقاد به طرح psd ندارم من با ذهن میرم جلو و وسط کار خیلی چیزا رو اصللاح میکنم و صد بار نوع طرح رو عوض میکنم ولی بهتر از کار با و psd هست ضمنا اصولا سبز رنگ مناسبی تو وب نیست اذیت میکنه .
kingwolf11
پنج شنبه 16 مرداد 1393, 22:10 عصر
با سلام خدمت دوست عزیز . بنده تمامی جواب هارو نخوندم ولی متوجه تفره رفتن دوستان شدم . جواب شما بسیار ساده هست . استاندارد ترین قالب PSD با طول 1020px میباشد . همچنین یک قالب خط کشی شده که برای طراحی ریسپانسیو مناسب باشد رو میتونی از سایت 960grid دانلود کنی و تو اون قالب شروع کنی به طراحی و هدرو فوترو سایدبار و... سایتتو قرار بدی و و در انتها اسلایسش کنیو استفاده کنی . بدون تفره :لبخند:امیدوارم متوجه منظور بنده شده باشید .
IamOverlord
پنج شنبه 16 مرداد 1393, 22:32 عصر
بستگی به طرحتون داره... نه همیشه لازمه از Photoshop استفاده کرد و نه همیشه می شه فقط CSS خالی استفاده کرد...
مثلا برای طرح های Flat یه جورایی می تونید تماما به CSS تکیه کنید... اما از اون طرف برای طرح های Skeuomorphic قطعا دست به دامن Photoshop یا یه نرم افزار مشابه می شید...!
basirati
جمعه 17 مرداد 1393, 23:06 عصر
دوست عزیز من پاسخ دوستان رو نخوندم
بهتون پیشنهاد میکنم از فریم ورک طراحی رابط کاربری bootstrapبه ادرس getbootstrap.com مراجعه کنید.
خیلی بهتون کمک میکنه
در ضمن امروزه طراحان حرفه ای دیگه کمتر از فتوشاپ استفاده میکنند.
البته کاملا کنار نزاشتند ولی خیلی کمتر شده نسبت به قبل
اگر هم میخواهید با psd شروع کنید بهتره که از بوتس ترپ هم بهره بگیرید که خیلی کارتون حرفه ای در بیاد.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.