ورود

View Full Version : کسی میدونه این خطای کریستال ریپورت چیه ؟

saeedvbm
سه شنبه 14 مرداد 1393, 15:53 عصر
با سلام
وقتی که می خوام خروجی رو ببینم این خطا رو میده !!!

122014

mrprestige
سه شنبه 14 مرداد 1393, 16:05 عصر
جدول کریستال ریپورتتو cut کن توی پوشه bin==>debug برنامت فکر کنم درست شه . و اینکه برنامه Crystal Report Runtime هم احتمالا نصب نکردی.

saeedvbm
سه شنبه 14 مرداد 1393, 17:12 عصر
نه ، runtime رو نصب کردم ، بعد فایل ریپورت هم تو پوشه dbug اناختم ، ولی نشد !!! بازهم اینطوری میشه

mrprestige
سه شنبه 14 مرداد 1393, 17:48 عصر
#C نتونسته محل نصب فایل کریستال ریپورتتو بشناسه اگرم دقت کرده باشی تو این عکسی که فرستادی جدا از این خطایی که داده که میگه فایل کتابخونه ای (dll.) رو نشناخته ، خطای
No source Available داده که برای اینه که یا FrameWork 4.0 نصب نکردی یا ران تایم مربوط به کریستال ریپورت ، یه بار دیگه همه چیزو از اول چک کن ان شاا... درست میشه راستی . خط کدی که برای اجرای کریستال ریپورتت نوشتی بزار ببینم .

saeedvbm
سه شنبه 14 مرداد 1393, 19:35 عصر
SqlConnection Con = new SqlConnection("Data Source=.\\SQLEXPRESS;AttachDbFilename=\"|DataDirectory|Bank1.mdf\";Integrated Security=True;Connect Timeout=30;User Instance=True");
SqlDataAdapter DA = new SqlDataAdapter("select * from Table1",Con);
DataSet DS = new DataSet();
CrystalReport1 CR1 = new CrystalReport1();
DA.Fill(DS, "TempTable");
CR1.SetDataSource(DS.Tables["TempTable"]);
crystalReportViewer1.ReportSource = CR1;

mrprestige
سه شنبه 14 مرداد 1393, 20:48 عصر
اول اینکه بین دیتا دایرکتوری فاصله نذار اینطور بنویس |DataDirectory| نکته ی دوم اینکه شما کدنویسی که برای اجرای کریستال ریپورت لازمه رو رعایت نکردین برای استفاده از دستورای کریستال ریپورت باید از فایل های کتابخونه ای مربوطه استفاده کنی یعنی;using CrystalDecisions.CrystalReports.Engine قسمت بعدی این کد رو بنویس ان شاا... که جواب بگیری باز اگه به احتمال یکدرصد باز جواب نگرفتی (بعید میدونم) بگو ببینم اشکال بعدی کجاس :لبخندساده: :

;()ReportDocument R = new ReportDocument
;("rpt.نام کریستال ریپورتت")R.load
;( (SqlDataAdapter da = new SqlDataAdapter("select*from (esme jadval) where ", (Esme banket
;()DataTable DT = new DataTable
;(da.fill(DT
R.setDataSource(DT);
; crystalReportViewer1.ReportSource = R

امیر مهرشاد
سه شنبه 14 مرداد 1393, 21:35 عصر
توی نسخه 2010 برنامه رو با دات نت 4 کامپایل کن 90% مشکلتون باید حل شه

saeedvbm
چهارشنبه 15 مرداد 1393, 18:38 عصر
این فایل رو از همین سایت دانلود کردم ، کریستال به خوبی اجرا میشه ، بدون هیچ مشکلی ، نمیدونم چه داستانیه یه پروژه دیگه درست کردم ولی کار نمی کنه ؟؟:گیج:

Babak-Magic
چهارشنبه 15 مرداد 1393, 23:27 عصر
درود
این کد را در داخل app.config قرار دهید
<startup useLegacyV2RuntimeActivationPolicy="true">
<support edRuntime="" version="v4.0" sku=".NETFramework,Version=v4.0"/>
</startup>

saeedvbm
پنج شنبه 16 مرداد 1393, 16:03 عصر
دمتون گرم ، الان یه پروژه ساختم با netframework 3.5 به راحتی جواب گرفتم ، مثل اینکه فقط تو 4 اینطوری میشه