View Full Version : پیشنیاز بوت استرپ
harand1
سه شنبه 14 مرداد 1393, 17:16 عصر
سلام ایا برای استفاده از بوت استرپ غیر از تسلط بر html و css باید جاوااسکریپت هم بلد باشیم؟
vimax23
سه شنبه 14 مرداد 1393, 18:43 عصر
سلام ایا برای استفاده از بوت استرپ غیر از تسلط بر html و css باید جاوااسکریپت هم بلد باشیم؟
اصولا وقتی میخوایی طراح وب بشی نمیشه جاوااسکریپت بلد باشی وقتی هم جاوااسکریپت میری یاد بگیری کتابخونه جی کوئری هم ملزومات کار هست که یاد بگیری
ab.ali
سه شنبه 14 مرداد 1393, 20:53 عصر
برای بوت استرپ نیازی نیست بلد باشی بلکه فقط باید فایل js اش رو اتصال بدی.
harand1
چهارشنبه 15 مرداد 1393, 11:00 صبح
:متعجب: یعنی این همه اموزش بوت استرپ که تو نت هست فقط گفتند که چطوری فایل js رو به html اتصال بدی
ab.ali
چهارشنبه 15 مرداد 1393, 15:06 عصر
نه دوست عزیز، از javascript برای component های bootstrap استفاده می شه که کار رو راحت تر می کنه ولی برای استفاده از این component ها نیازی نیست که کد javasccript بنویسید، همش مربوط به css هستش.
r4hgozar
پنج شنبه 16 مرداد 1393, 08:34 صبح
سلام دوست محترم.
دوستمون علی اقا درست می گه.
شما فقط باید فایل js رو اتصال بدی. به عنوان مثال وقتی از یک دکمه استفاده می کنه و یک ID بوت استرپ رو بهش می دی خودش میاد و css و javascript خودش رو پیدا می کنه و اجرا میکنه.
اما این آموزش هایی که تو نت هاست واسه اینه که شما ساختار بوت استرپ رو یاد بگیری.چون بوت استرپ بسیار گستردس. مثلا میشه هم طراحی فلت رو انجام داد و هم طراحی ریسپانسیو.
موفق باشید
mmdsharifi
پنج شنبه 16 مرداد 1393, 10:04 صبح
سلام
واقعیت این است برای کار با بوت استرپ یا هر فریم ورک دیگری نیاز به بلد بودن :
HTML >HTML5
CSS >CSS3
Javascript>Jquery
هست.تا ایده هاتون رو بتونید عملی کنید، و در کار با اون فریم ورک مشکلی براتون پیش نیاد.
به نظر من الان کارتون رو شروع کنید هر جا که احساس کردید، برید یادش بگیرید.
basirati
جمعه 17 مرداد 1393, 23:13 عصر
دوستان اشتباه نکنید.
خودتون دارید میگید فریم ورک
حتی اشنایی نسبی به css html و کمی هم با جاوا اسکریپت فقط با تلاش زیاد و استفاده از راهنما های خود بوتس ترپ میتونید قالب های بسیار خوبی طراحی کنید.
بنده خودم به این نحو یکسال پیش شروع کردم
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.