PDA

View Full Version : راهنمایی در مورد seo

zahra-j
سه شنبه 14 مرداد 1393, 17:17 عصر
سلام
من سایتی راه انداختم و کارهای مربوط به seo انجام دادم فایل سایت مپ و روبوت هم اضافه کردم
حالا چطور مطمئن شوم که در سرچ گوگل قرار می گیره .چون وقتی در گوگل سرچ می گنم حتی در صفحه آخر هم نمی تونم پیدا کنم.
لطفا راهنماییم کنید

ashokri.nll
سه شنبه 14 مرداد 1393, 17:42 عصر
سوالات زیر رو اول جواب بدید :
1 ) چندوقته ساییتتون راه افتاده ؟
2 ) چند وقته سئو کردید ؟
3 ) موضوعش چیه ؟
4 ) آدرسش چیه ؟

فعلا همینا رو بگید تا حداقل کسی بتونه بهتون جواب بده !

دانیال دزفولی
سه شنبه 14 مرداد 1393, 18:19 عصر
سلام
دلیل اینکه پیج رنک بعضی سایتا صفره یا اصلا پی

vimax23
سه شنبه 14 مرداد 1393, 18:42 عصر
سلام
من سایتی راه انداختم و کارهای مربوط به seo انجام دادم فایل سایت مپ و روبوت هم اضافه کردم
حالا چطور مطمئن شوم که در سرچ گوگل قرار می گیره .چون وقتی در گوگل سرچ می گنم حتی در صفحه آخر هم نمی تونم پیدا کنم.
لطفا راهنماییم کنید

ربات گوگل میاد نگران نباشین منتهی میتونین سرعت اومدنش رو تو فایل xml که برای نقشه سایت ساختین کوتاهتر کنین ، اما بدیش اینه که مطالب اگر ثابت بمونن یا گوگل نتونه مطالب شما رو در شبکه های اجتماعی مخصوصا شبکه خودش {گولاس} پیدا کنه پوئن منفی به سایتتون میده یا دیرتر میاد به سایت شما سر میزنه
گوگل انالیتیکس رو فعال کنین روی سایتتون از اون طریق میتونین ورودی و خروجی های دقیق سایتتون رو همیشه چک شده داشته باشین خود گوگل انالیتیکس هم یکی از پارامترهای سئو هست از نظر سایت گوگل

[younes]
سه شنبه 14 مرداد 1393, 18:48 عصر
واقعا این سوال یه کتاب 800 صفحه ای جواب داره

یه جواب ساده در گوگل وبمسترتولز سایتت رو ثبت کن

zahra-j
سه شنبه 14 مرداد 1393, 23:52 عصر
من سایت رو دو روز راه انداختم فکر می کردم به محض راه اندازی گوگل اونو سرچ می کنه
در ابتدای این سایت یک فایل فلش است که از طریق این فایل وارد صفحه های دیگر میشویم و همچنین در این سایت فقط عکس است اینها مشکلی ایجاد نمی کنه؟

ashokri.nll
چهارشنبه 15 مرداد 1393, 00:56 صبح
واقعا مرسی
گوگل چقدر بعضیارو دوست داره بعضی وقتا گوگل سایت های جدید رو تا 1 ماه زمان میده واسه ایندکس کردن .
شما آخر آدرس سایت رو نذاشتیدا !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

[younes]
چهارشنبه 15 مرداد 1393, 01:00 صبح
در ابتدای این سایت یک فایل فلش است که از طریق این فایل وارد صفحه های دیگر میشویم و همچنین در این سایت فقط عکس است اینها مشکلی ایجاد نمی کنه؟

میتونید به مستندات گوگل مراجعه کنید

vimax23
چهارشنبه 15 مرداد 1393, 04:20 صبح
من سایت رو دو روز راه انداختم فکر می کردم به محض راه اندازی گوگل اونو سرچ می کنه

چرا گوگل میشناسه پینگ میشه یه سایت از طریق دومین مثل چند سال قبل نیست که حتما شما بری از قسمت add url اضافه کنی سایت رو
گوگل نمیتونه فایل فلش رو بگیره اصولا یکی از دلایلی که گوگل و اپل از html5 حمایت کردن همین خلاص شدن از شر فلش بوده ، اگر شما سایتی مبتنی بر html5 به جای فلش داشته باشی تو ایندکسش مشکلی نداری

نیلوفر66
چهارشنبه 15 مرداد 1393, 10:28 صبح
;2076348']واقعا این سوال یه کتاب 800 صفحه ای جواب داره

یه جواب ساده در گوگل وبمسترتولز سایتت رو ثبت کن

گوگل وبمسترتولز این پیفام رو بده باید چیکارکنیم؟یک ماه پیش این پیغام رو داده....الان فایلهای روبات رو پاک کردم
http://www.besatcomputer.com/: Googlebot can't access your site (https://www.google.com/webmasters/tools/message-view?hl=en&message-filter=all&grid.r=0&msgid=AB9YKzLvdAZba_hkZw2nNjdfMCYPsA9jHIhDc6ImS8x-Tu3LPEa5vX03hDbywlLFXVY_owVr0gO2tHeq1AJ3mJUcF2g2AU EnSw)

[younes]
پنج شنبه 16 مرداد 1393, 02:27 صبح
شاید اون موقع سرور down بوده