ورود

View Full Version : نرم افزار قدرتمند برای نصب پیشنیاز ها

matrix3749
سه شنبه 14 مرداد 1393, 20:31 عصر
سلام خدمت دوستان عزیز
من با سی شارپ در ویژوال استودیو 2012 برنامه نویسی می کنم از استیمول ریپورت و sql server 2008 هم استفاده می کنم حالا می خوام پروژه نصبی بسازم که اولا از ویژوال استودیو 2012 پشتیبانی کنه هم تمام پیش نیاز های مورد نیاز پروژه را خودکار نصب کنه.لطفا اگر نرم افزاری مد نظر شماست لینک دانلود آن را هم بدید
ممنون

امیر مهرشاد
سه شنبه 14 مرداد 1393, 21:37 عصر
خود ستاپ VS چشه ؟

میتونید با اینستال شیلد که حرفه ای تر و دیزاین بهتری داره کار کنید

matrix3749
چهارشنبه 15 مرداد 1393, 01:13 صبح
خود ستاپ VS چشه ؟

میتونید با اینستال شیلد که حرفه ای تر و دیزاین بهتری داره کار کنید

اون ویژوال استودیو 2010 که خودش ستاپ داره
installshield هم فقط می تونی نسخه limited را برای ویژوال استودیو 2012 نصب کنی چون نسخه کاملش هنوز کرک نشده
نسخه limited هم دارای پیش نیاز ها نیست

vb341
پنج شنبه 16 مرداد 1393, 20:11 عصر
دوست عزیز از نرم افزار InstallAware 18.08 استفاده کن .

matrix3749
سه شنبه 28 مرداد 1393, 22:46 عصر
دوست عزیز از نرم افزار InstallAware 18.08 استفاده کن .
ممنونم ولی نسخه 18 هنوز کرک نشده
آیا نسخه های قبلیش پیش نیاز stimul report را دارن؟ و از net 4.5. هم پشتیبانی میکنن؟

vb341
چهارشنبه 29 مرداد 1393, 20:03 عصر
1 - کرکش هست . جستجو کنید
2 - برای استیمول هم نیازی به پشتیبانی نیست . فقط 5 الی 6 تا فایل Dll هست که باید اونها رو در کنار فایل اجرایی قرار بدین و همچنین در فایل ستاپ به همراه فایل اجرایی برنامتون

matrix3749
جمعه 31 مرداد 1393, 13:42 عصر
1 - کرکش هست . جستجو کنید
2 - برای استیمول هم نیازی به پشتیبانی نیست . فقط 5 الی 6 تا فایل Dll هست که باید اونها رو در کنار فایل اجرایی قرار بدین و همچنین در فایل ستاپ به همراه فایل اجرایی برنامتون

خیلی ممنون بابت زحمتی که کشیدید نصب کردم و حالا هم دارم استفاده می کنم
اما من همیشه یه مشکلی داشتم هنوز هم دارم اونم اینکه وقتی با سی شارپ برنامه می نویسم و می خواهم با بانک sql server کار کنم توی سیستم خودم هیچ مشکلی ندارم اما وقتی فایل نصبی را می سازم و روی یک سیستم دیگر نصب می کنم تمامی فرم ها به درستی اجرا می شوند ولی وقتی می خواهم از بانک استفاده کنم ارور میدهد این در حالیست که نرم افزار sql express روی آن سیستم نصب می شود و خود بانک(.mdf) و لاگ آن (.Ldf) در کنار بانک اضافه میشود و connection string هم به صورت زیر می باشد:SERVER=(local);AttachDBFilename=|datadire ctory|\\xyz.mdf;Integrated Security=True
خواهشا من را راهنمایی کنید
با تشکر

mehregan alinia
سه شنبه 15 مهر 1393, 14:34 عصر
سلام , درایوی که میخواید برنامهرساخته شده رو نصب کنید , به غیر از c باشه , مشکل بر طرف میشه

behnamgholipoor
سه شنبه 20 آبان 1393, 11:11 صبح
سلام

از Advanced Installer استفاده کن هم نسبت به سایر برنامه های ستاپ سازی کم حجم تره هم کاربر پسنده
برای نصب پیشنیاز ها میتونی روش جساب کنی

vb341
دوشنبه 10 آذر 1393, 09:22 صبح
همونطور که دوستمون فرمودن مشکل در کانکشن هست نه نصب . اشکال شما در ConnectioString باید باشه
من به روش زیر عمل میکنم و هیچ مشکلی هم ندارم

Data Source=.\SQLEXPRESS;AttachDbFilename=|DataDirector y|\chamran.mdf;Integrated Security=True;Connect Timeout=30;User Instance=True