View Full Version : هاست
omidparkour
سه شنبه 14 مرداد 1393, 21:32 عصر
سلام
من از یه شرکت یه هاست جایزه گرفتم که 1گیگ 1ساله هست و من میخوام سایت جدیدمو روش راه اندازی کنم که تقریبا سایت دانلود هست و من میترسم که چند وقته دیگه حجم کم بیارم و یا ..... بعدش اون همه فایل که آپلود کردم و پست هایی که گذاشتم و انجمنم و .... همه به باد فنا میره اینجوری کهبه نظرتون یه هاست درست و حسابی بگیرم یا ....؟
vimax23
سه شنبه 14 مرداد 1393, 22:04 عصر
سلام
من از یه شرکت یه هاست جایزه گرفتم که 1گیگ 1ساله هست و من میخوام سایت جدیدمو روش راه اندازی کنم که تقریبا سایت دانلود هست و من میترسم که چند وقته دیگه حجم کم بیارم و یا ..... بعدش اون همه فایل که آپلود کردم و پست هایی که گذاشتم و انجمنم و .... همه به باد فنا میره اینجوری کهبه نظرتون یه هاست درست و حسابی بگیرم یا ....؟
خودت جواب سئوالتو باید بدونی
اصولا هاست شیر خودش قابل اطمینان نیست حالا یکی بیاد بهت هاست بده مجانی استفاده کنی ببینه یه ذره فشار میاری میبینده دسترسیتو
دنبال چیز رایگان تو این زمینه ها نباش ریسکش بالاس
omidparkour
سه شنبه 14 مرداد 1393, 22:07 عصر
یعنی شما میگین یه هاست دیگه بگیرم؟؟
کدوم شرکت هاست دانلود خوب و سی پنل میده؟
vimax23
سه شنبه 14 مرداد 1393, 22:29 عصر
یعنی شما میگین یه هاست دیگه بگیرم؟؟
کدوم شرکت هاست دانلود خوب و سی پنل میده؟
شرکت ایرانی درست حسابی من ندیدم
ولی امریکایی تا دلت بخواد زیاده سرور بخوایی بگیری مثل دیتاسنتر لیزوب یا میتونی از هاستینگ هایی مثل بلوهاست تهیه کنین
omidparkour
سه شنبه 14 مرداد 1393, 22:37 عصر
من خودم به شخصه سرور پارس رو قبول دارم و میهن وب هاست
اماجفتشون دایرکت ادمینن و حال نمیکنم با دایرکت ادمین
vimax23
سه شنبه 14 مرداد 1393, 23:09 عصر
من خودم به شخصه سرور پارس رو قبول دارم و میهن وب هاست
اماجفتشون دایرکت ادمینن و حال نمیکنم با دایرکت ادمین
خب سرور vps هزینه ای نداره از 5 دلار تا 200 دلار معمولا بیشتر نمیشه تو ماه اگر البته محدودیت پی پال اینا نداری
اگر داری بهتره تو انجمن عطیقه ی وب هاستینگ تالک سئوال بپرسی عین مور و ملخ دلالهای هاستینگ میریزن رو سرت
masoud_pnu
چهارشنبه 15 مرداد 1393, 00:29 صبح
الان آدم یه چیز بگه میگن تبلیغه که بیراه هم نیست.ولی هاست های ایرانی خوبن،ولی قیمت هاشون ابدا منصفانه نیست.توی هاست های ایرانی خودم مدت زیادیه که از ایران هاست میگیرم و انصافا راضیم.خدمات پس از فروششون واقعا عالیه و بسیار پیگیر و مودب هستن.اینو خدایی باید گفت.منتها مثل همه هاست های ایرانی قیمتاشون کمی زیاده به نسبت حجم و پهنای باند.سرورهای پارس پک هم تعریفشونو زیاد شنیدم.ولی استفاده نکردم.میگن سرعتشون خیلی خوبه.
ولی اگه دنبال چیز خوب با قیمت منصفانه ای برو سراغ هاست های خارجی.تعریف ixwebhosting رو خیلی شنیدم.سری با سایتشون بزن.
ashokri.nll
چهارشنبه 15 مرداد 1393, 01:00 صبح
واسه وب سرور دانلود بهتره direct admin استفاده کنی سرعتش بهتر از cpanel تو زمان هایی که حجم دیتا بالاست
vimax23
چهارشنبه 15 مرداد 1393, 04:15 صبح
الان آدم یه چیز بگه میگن تبلیغه که بیراه هم نیست.ولی هاست های ایرانی خوبن،ولی قیمت هاشون ابدا منصفانه نیست.توی هاست های ایرانی خودم مدت زیادیه که از ایران هاست میگیرم و انصافا راضیم.خدمات پس از فروششون واقعا عالیه و بسیار پیگیر و مودب هستن.اینو خدایی باید گفت.منتها مثل همه هاست های ایرانی قیمتاشون کمی زیاده به نسبت حجم و پهنای باند.سرورهای پارس پک هم تعریفشونو زیاد شنیدم.ولی استفاده نکردم.میگن سرعتشون خیلی خوبه.
ولی اگه دنبال چیز خوب با قیمت منصفانه ای برو سراغ هاست های خارجی.تعریف ixwebhosting رو خیلی شنیدم.سری با سایتشون بزن.
ixwebhosting ، صفحه ایندکسش برو نوشته Unlimited Disk Space و Unlimited Bandwidth همین دو تا نشون میده کیفیتش نازل هست تو هاستینگ ما چیزی به اسم نامحدود نداریم! وقتی ظرفیت سخت افزاری مشخص هست
بیشتر جنبه تبلیغاتی یه هاستینگ داره وگرنه ملت بیان سرور بگیرین یه ذره فشار بیاد به سرور مطمئنا دمشو قیچی میکنن!
اگر بنا به خارجی باشه دیتاسنتر تا یه هاستینگ خیلی خیلی کاربردی تره اونم مثل لیزوب یا او وی اچ که واقعا کیفیت سخت افزاری و خدماتشون عالیه منتهی این دوستمون مطمئنا نمیخواد هزینه زیادی بکنه
همون شیر بگیره از دلالهای ایرانی :لبخند:
واسه وب سرور دانلود بهتره direct admin استفاده کنی سرعتش بهتر از cpanel تو زمان هایی که حجم دیتا بالاست
نمیخوام گیر بیخود بدم ولی دایرکت ادمین سی پنل پلسک و... وبسرور نیستن بلکه پنل مدیریتی سرور هستن ، وبسرور میشه آپاچی یا آی آی اس انجین ایکس لایت اسپید
سرعت دایرکت ادمین به این دلیل بالا هست که مثل سی پنل اولا ای جکسی نیست ثانیا ماژول های زیادی نداره که روی سرور کار بکنه همزمان ، ارتباطی به دیتای شما نداره ، لود دیتا به کانفیگ سخت افزاری سرور شما مثل سی پی یو رم و پورت داره
masoud_pnu
چهارشنبه 15 مرداد 1393, 13:05 عصر
ixwebhosting ، صفحه ایندکسش برو نوشته Unlimited Disk Space و Unlimited Bandwidth همین دو تا نشون میده کیفیتش نازل هست تو هاستینگ ما چیزی به اسم نامحدود نداریم! وقتی ظرفیت سخت افزاری مشخص هست
بیشتر جنبه تبلیغاتی یه هاستینگ داره وگرنه ملت بیان سرور بگیرین یه ذره فشار بیاد به سرور مطمئنا دمشو قیچی میکنن!
اگر بنا به خارجی باشه دیتاسنتر تا یه هاستینگ خیلی خیلی کاربردی تره اونم مثل لیزوب یا او وی اچ که واقعا کیفیت سخت افزاری و خدماتشون عالیه منتهی این دوستمون مطمئنا نمیخواد هزینه زیادی بکنه
همون شیر بگیره از دلالهای ایرانی :لبخند:
نمیخوام گیر بیخود بدم ولی دایرکت ادمین سی پنل پلسک و... وبسرور نیستن بلکه پنل مدیریتی سرور هستن ، وبسرور میشه آپاچی یا آی آی اس انجین ایکس لایت اسپید
سرعت دایرکت ادمین به این دلیل بالا هست که مثل سی پنل اولا ای جکسی نیست ثانیا ماژول های زیادی نداره که روی سرور کار بکنه همزمان ، ارتباطی به دیتای شما نداره ، لود دیتا به کانفیگ سخت افزاری سرور شما مثل سی پی یو رم و پورت داره
مسئله سخت افزار مدت هاست که در کشورهای خارجی رفع شده و تقریبا انقد فضای ذخیره سازی زیاده که اصلا موضوع حافظه مطرح نیست.شما الان تو دراپ باکس ثبت نام کن،رایگان 5گیگ فضا بهت میده.یه جیمیل بسازبه همین صورت.اینکه گفته میشه پهنای باند و فضا نامحدود نشانه کیفیت پایینه شاید در مورد هاستینگ های درپیت ایرانی و چین و...صادق باشه،ولی درمورد هاستینگ های آمریکا و اروپا اصلا صادق نیست.اینکه گفته میشه نامحدود،قطعا بررسی شده این موضوع و درسته.چرا؟چون یه سایت نهایتا متوسط(از نظر اونا البته)نهایتا 500گیگابایت فضا لازم دارن و حدود همین میزان(و قطعا پایین تر) پهنای باند.شما خودت چه سایتی طراحی میکنه که نیاز داری500گیگ داده توش بریزی؟؟مگه اینکه سایت دانلود فیلم های 4K بسازی که دیگه پروسه خاص خودشو داره.
از طرفی شرکت های بزرگ(در حد فیسبوک و آمازون و گوگل و...)دیتاسنتر اختصاصی دارن که اصلا نیازی به این هاستینگ ها ندارن!پس می بینید که همین نامحدود درعمل برای کاربر اصلا کاربردی نداره و کاربر خودشم بکشه 500گیگ بیشتر نمیتونه استفاده کنه.پس نامحدود داریم.منتها مقصود از نامحدود متفاوته.وقتی یه سایت انققد بزرگ شد که دید سرعت براش خیلی مهمه میاد خودش دیتاسنتر میزنه و سرور اختصاصی ایجاد میکنه.
فراموش نکنید OVH متعلق به انگلیس هست و یکی از گرانترین هاستینگ ها در اروپا متعلق به انگلستانه.قیمت های هاستینگ ها در آمریکا و کانادا به مراتب پایینتره.
اینم که میبینید تو ایران انقققد قیمتا بالاست به این دلیله که شما هزینه جانبی زیاد میدی.از دلار 3تومنی بگیر تا هزینه اجاره شرکت تو جردن و خوشتیپی کارکنان و قسط BMW زیرپای رییس شرکت و......وگرنه اصلا هزینه ای نداره هاستینگ های 100مگ و 200مگ که بشه سالی 150تومن.
اینو ببینید.پلن شماره 3 روببینید.نوشته نامحدود.سالی300تومن!قیمتش خنده داره.همین تو ایران اگه هاستینگ های داخلی بخوای بگیری میشه سالی3میلیون.شرکت یاهو در اعتبارش...چیزی نمیشه گفت.میشه بگیم یاهو بااین عظمت میاد خودشو با ارائه کیفیت پایین خراب میکنه؟؟اونم تو این رقابت شدیدش با گوگل؟
https://smallbusiness.yahoo.com/webhosting
یه نگاهی به لیست مشتریاشون بندازین بعد هویز کنید ببینید هاستشون کیه.
اصلا IXweb نه،بلوهاست چی؟رنکیگشو سرچ کنید تا ببینید.
موفق باشید.
vimax23
چهارشنبه 15 مرداد 1393, 17:15 عصر
مسئله سخت افزار مدت هاست که در کشورهای خارجی رفع شده و تقریبا انقد فضای ذخیره سازی زیاده که اصلا موضوع حافظه مطرح نیست.شما الان تو دراپ باکس ثبت نام کن،رایگان 5گیگ فضا بهت میده.یه جیمیل بسازبه همین صورت.اینکه گفته میشه پهنای باند و فضا نامحدود نشانه کیفیت پایینه شاید در مورد هاستینگ های درپیت ایرانی و چین و...صادق باشه،ولی درمورد هاستینگ های آمریکا و اروپا اصلا صادق نیست.اینکه گفته میشه نامحدود،قطعا بررسی شده این موضوع و درسته.چرا؟چون یه سایت نهایتا متوسط(از نظر اونا البته)نهایتا 500گیگابایت فضا لازم دارن و حدود همین میزان(و قطعا پایین تر) پهنای باند.شما خودت چه سایتی طراحی میکنه که نیاز داری500گیگ داده توش بریزی؟؟مگه اینکه سایت دانلود فیلم های 4K بسازی که دیگه پروسه خاص خودشو داره.
از طرفی شرکت های بزرگ(در حد فیسبوک و آمازون و گوگل و...)دیتاسنتر اختصاصی دارن که اصلا نیازی به این هاستینگ ها ندارن!پس می بینید که همین نامحدود درعمل برای کاربر اصلا کاربردی نداره و کاربر خودشم بکشه 500گیگ بیشتر نمیتونه استفاده کنه.پس نامحدود داریم.منتها مقصود از نامحدود متفاوته.وقتی یه سایت انققد بزرگ شد که دید سرعت براش خیلی مهمه میاد خودش دیتاسنتر میزنه و سرور اختصاصی ایجاد میکنه.
فراموش نکنید OVH متعلق به انگلیس هست و یکی از گرانترین هاستینگ ها در اروپا متعلق به انگلستانه.قیمت های هاستینگ ها در آمریکا و کانادا به مراتب پایینتره.
اینم که میبینید تو ایران انقققد قیمتا بالاست به این دلیله که شما هزینه جانبی زیاد میدی.از دلار 3تومنی بگیر تا هزینه اجاره شرکت تو جردن و خوشتیپی کارکنان و قسط BMW زیرپای رییس شرکت و......وگرنه اصلا هزینه ای نداره هاستینگ های 100مگ و 200مگ که بشه سالی 150تومن.
اینو ببینید.پلن شماره 3 روببینید.نوشته نامحدود.سالی300تومن!قیمتش خنده داره.همین تو ایران اگه هاستینگ های داخلی بخوای بگیری میشه سالی3میلیون.شرکت یاهو در اعتبارش...چیزی نمیشه گفت.میشه بگیم یاهو بااین عظمت میاد خودشو با ارائه کیفیت پایین خراب میکنه؟؟اونم تو این رقابت شدیدش با گوگل؟
https://smallbusiness.yahoo.com/webhosting
یه نگاهی به لیست مشتریاشون بندازین بعد هویز کنید ببینید هاستشون کیه.
اصلا IXweb نه،بلوهاست چی؟رنکیگشو سرچ کنید تا ببینید.
موفق باشید.
مسئله این نیست که شما چقدر مصرف میکنی ، وگرنه اینکه مشخص هست احتمالش ضعیفه یه سایتی حد زیادی از منابع سرور رو بگیره مگر اینکه واقعا پربازدید باشه ، اینکه نوشته شده آلتیمیت دروغ محض هست ، شرکتی هم که همچین چیزی مینویسه نمیشه بهش اعتماد کرد
مسئله هزینه تو ایران هم مشخص هست برای همین به استارتر تاپیک پیشنهاد دادم خودش مستقیم بخره که هزینه دلالی به ایرانی نده فقط باید سرورش کانفیگ بشه
گفتم اگر شیر میخواد بگیره بلوهاست بگیره بهتره من با ixwebhosting که شما روش ظاهرا تعصب ! داری کار کردم بیچارم کردن روی بلوهاست مشکلی نداشتم ، در ضمن اگر بنا به رنکینگ باشه hostmonster بالاتر هست ، مشکل وریفای تلفنی برای کردیت کارت هم نداره یه پی پال داشته باشی با چیز پی ان بری توش میتونی سفارش بدی اما اون یکی هفت خوان رستم باید بگذره یه یوزر ایرانی
در کل من با اغلب هاستینگ ها و دیتاسنترها کار کردم چیزی که گفتم طبق تجربم بود ممکنه کسی دیگه اینطوری نبوده باشه براش
ادامه هم نمیدم تاپیک استارتر اسپم شد!:لبخند:
omidparkour
چهارشنبه 15 مرداد 1393, 23:17 عصر
آقا فک کنم از همه بهتر serverpars هست
qartalonline
چهارشنبه 15 مرداد 1393, 23:44 عصر
هاست خوب بستگی به بودجه شما داره. من از اکثر هاست شرکتهای مختلف استفاده کردم.
برای سایتهای معمولی و نسبتا پربازدید طلاهاست خوبه.
برای سایتهای دانلود و پربازدید هاست دی ال خوبه.
اگه سایت پربازدید دارید حداقل سرور مجاز انتخاب کنید.
از سرورهای داخل ایران سرورهای افرانت بهترین کیفیت رو دارند.
اینکه میگید سرور پارس خوبه بر چه اساسی میگید؟ سرور پارس از روزی 24 ساعت حداقل 16 ساعت down هستش. یه روز میبینید سایتتون بدون مشکل کار میکنه فردا سر میزنید میبینید Error داره بالا نمیاد. و....
omidparkour
پنج شنبه 16 مرداد 1393, 00:00 صبح
آقا فک کنم بیخیال سرور پارس شدم
میهن وب هاست از همشون بهتره
من خودم یه هاست دارم از میهن وب هاست تاحالا نه قطع شده نه چیزی
ab.ali
پنج شنبه 16 مرداد 1393, 00:19 صبح
بنده از مشهد هاست استفاده می کنم خیلی خوبه.
masoud_pnu
پنج شنبه 16 مرداد 1393, 00:22 صبح
دوست عزیز من روی چه چیزی تعصب دارم؟من فقط روی ناموس و خاکم تعصب دارم.ولاغیر.من جایی گفتم با ixتاحالا کار کردم؟؟اصلا من چه سر و سری با این شرکت میتونم داشته باشم که روش تعصب داشته باشم؟؟گفتم شنیدم تعریفشو.از کسی هم شنیدم که خودش واقعا اینکاره اس.دوخط پایینترشم گفتم این نه،بلوهاست.حتی خودشما گفتی ovh که گفتم قیمتش گرونه.وگرنه اول پستم هم گفتم هیچ هاستی توان رقابت با هاستینگ های اروپا و آمریکا رو نداره.
درمورد اینکه گفتید اینکه سایتی مینویسه "آن لیمیتد" دروغ هست هم خیلی برام جالبه! جالب از این نظر که شما ادعای شرکتی به عظمت یاهو رو زیر سوال بردید!! پلن پرمیر رو حتما ندیدید که میگید.از یاهو بگذریم، همین هاست مانسر تو بنر اولیه اش نوشته آن لیمیتد( نامحدود ).هاست گیتر که دیگه اصلا معلومه طرف هاش کیا هستن نامحدوده،بلوهاست خودتون نامحدود، ای پیج که رنک اول رو در دنیا داره به همین صورت و....
وقتی میگم ixواسه این بنده خداست.چون این شرکت واقعا نماینده داره در امارات و ایران.من ایمیل زدم به شرکت مادر و تایید کردن این موضوع رو.وگرنه برای خودم از جایی هاست میگیرم که اصلا امکان خرید در ایران وجود نداره.کارم سبک باشه هم ایران هاست که واقعا راضیم.
دوست عزیز، من کامل نوشتم مقصود از نامحدود چیه.گفتم نامحدود به این معناست.وگرنه نامحدود در بحث حافظه کامپیوتر بی معناست.
الان رایتل میگه من طرح بینهایت دارم.یعنی بینهایت اجازه دانلود داری( ولی پایینش مینویسه که براساس قانون عدالت کسب وکار نهایت حجم دانلود13گیگ!)
vimax23
پنج شنبه 16 مرداد 1393, 01:07 صبح
دوست عزیز من روی چه چیزی تعصب دارم؟من فقط روی ناموس و خاکم تعصب دارم.ولاغیر.من جایی گفتم با ixتاحالا کار کردم؟؟اصلا من چه سر و سری با این شرکت میتونم داشته باشم که روش تعصب داشته باشم؟؟گفتم شنیدم تعریفشو.از کسی هم شنیدم که خودش واقعا اینکاره اس.دوخط پایینترشم گفتم این نه،بلوهاست.حتی خودشما گفتی ovh که گفتم قیمتش گرونه.وگرنه اول پستم هم گفتم هیچ هاستی توان رقابت با هاستینگ های اروپا و آمریکا رو نداره.
درمورد اینکه گفتید اینکه سایتی مینویسه "آن لیمیتد" دروغ هست هم خیلی برام جالبه! جالب از این نظر که شما ادعای شرکتی به عظمت یاهو رو زیر سوال بردید!! پلن پرمیر رو حتما ندیدید که میگید.از یاهو بگذریم، همین هاست مانسر تو بنر اولیه اش نوشته آن لیمیتد( نامحدود ).هاست گیتر که دیگه اصلا معلومه طرف هاش کیا هستن نامحدوده،بلوهاست خودتون نامحدود، ای پیج که رنک اول رو در دنیا داره به همین صورت و....
وقتی میگم ixواسه این بنده خداست.چون این شرکت واقعا نماینده داره در امارات و ایران.من ایمیل زدم به شرکت مادر و تایید کردن این موضوع رو.وگرنه برای خودم از جایی هاست میگیرم که اصلا امکان خرید در ایران وجود نداره.کارم سبک باشه هم ایران هاست که واقعا راضیم.
دوست عزیز، من کامل نوشتم مقصود از نامحدود چیه.گفتم نامحدود به این معناست.وگرنه نامحدود در بحث حافظه کامپیوتر بی معناست.
الان رایتل میگه من طرح بینهایت دارم.یعنی بینهایت اجازه دانلود داری( ولی پایینش مینویسه که براساس قانون عدالت کسب وکار نهایت حجم دانلود13گیگ!)
شما همین الان تیکت بزن پشتیبانی ixwebhosting بپرس منظورشون از آلتیمت چیه ، دقیقا بهت توضیح شفاف نمیدن چون واقعا خودشون هم میدونن فضای بی نهایت وجود نداره ، شما میگی شنیدی ! من میگم کار کردم با این شرکت ، وقتی هم حرفی میزنم که در موردش مطمئن باشم ، نمیخوام بحث کنم
حالا خوبه این بنده خدا سرور نمیخواد بگیره
بی خیال !
ali@hmadi
پنج شنبه 16 مرداد 1393, 01:54 صبح
شما همین الان تیکت بزن پشتیبانی ixwebhosting بپرس منظورشون از آلتیمت چیه ، دقیقا بهت توضیح شفاف نمیدن چون واقعا خودشون هم میدونن فضای بی نهایت وجود نداره ، شما میگی شنیدی ! من میگم کار کردم با این شرکت ، وقتی هم حرفی میزنم که در موردش مطمئن باشم ، نمیخوام بحث کنم
حالا خوبه این بنده خدا سرور نمیخواد بگیره
بی خیال !
خب بله ... اما 1 ترا بایت یعنی بی نهایت
وایمکس ایرانسل وقتی سرویس نامحدودش از adsl پارس آنلاین کمتره ولی بقیه تعرفه هاش بالاست , معملومه که ناحدود نیست , قبلا پارس آنلاین میگفت نامحدود 1 (یعنی 330 گیگ) , الان فهنیدن مشتری ... نیست , محدودیت را هم ذکر کردند (130) ...
حالا شما دنبال ایجاد سایت دانلود نباشید ... تا دلت بخواد سایت دانلود وجود داره ... پس بازدید کننده ندارید ...
اگر هم با متد های سرور به سرور برنامه های دیگر سایتها را به سرور خود منتقل بکنید ... خب هزینه میره بالا , باید سرور دانلود برای فایلهاتون بگیرید ... (اونم کمتر از 1 ماه) ... حدودا هم 2 یا 3 ترا بایت شایدم بالاتر به شما فضا بدند ....
اگر بخوای دونه دونه آپ بکنی که کمتر از 3 سال باید به فکر یک سرور اختصاصی باشی و سرعت اینترنتت بالا ....
به فکر پروژه ی ساده و کم حجم و کم هزینه باش ... مثل خودم ...
جواب بخش قرمز : گوگل درایو معنای بی نهایته ... نمی دونم کجای گوگل داشت می نوشت فضای کل را ...
اما بالای پتا و اگزا بود ...
خب 500 گیگ هم به این سادگیا پر نمیشه ...
کینگ پرند 140 گیگه !!! حالا هارد 1 ترا میشه 7.5 تا پرند
masoud_pnu
پنج شنبه 16 مرداد 1393, 01:57 صبح
همین الان با بخش فروشش لایو چت داشتم.اینم نتیجش که مستقیما از چت باکس کپی کردم:
https://server.iad.liveperson.net/hcp/chatinfo/chatinfo.gifThank you for contacting us via our chat line. Currently there are 1 visitors waiting, your position is 1.
https://server.iad.liveperson.net/hcp/chatinfo/chatinfo.gifYou are now chatting with 'Galina Kiseleva'
Galina Kiseleva: Greetings, my name is Galina. How may I help you today?
you: I had a question, what is the mean of unlimited services?
Galina Kiseleva: it means that you can use as much space as you need. Could you please specify the requirements for your future site?
Galina Kiseleva: what will it be about?
you: Realy bandwidth or storage are unlimited?? I want to use your services for a music website.
Galina Kiseleva: are you the author of music and have copyrights for it?
you: Yes, of course.
Galina Kiseleva: ok great, as I understood it is going to be personal site not for business, right?
you: Exactly
Galina Kiseleva: ok and how much space approximately will you need?
you: About 200GB and more in future . bandwidth has top priority
Galina Kiseleva: ok, we have very good service for you - provide me please with your phone number and full name, our Business Coordinator will be glad to contact you with its details and offers
you: Of course.I will sign up and do these steps.as final question, in middle east, www.ixwebhosting.ir (http://www.ixwebhosting.ir) sayes that is branch of your company.is that true?
you: Ahhh sorry, is this website is your agent?? (Weak english! Sorry)
Galina Kiseleva: it is one of our affiliates, it is not our official site. I Just want to help make sure you have proper information so your software runs as effectively as you need to, and they can help insure that. So what is the email for you, you may also tell me your skype?
Galina Kiseleva: I would recommend that you speak to one of our business coordinators in our advanced services. They talk to businesses like yours all day long, and they will be able to help you get the proper information so that you see no interruptions at all
you: Thanks for your assist.I living in iran and I can't deal your payment.is that possible?
you: This is my E-mail:masoud@gmail.com
Galina Kiseleva: sure, it is not a problem, we have many customers from Iran
Galina Kiseleva: what is your full name please?
you: Masoud Aan
Galina Kiseleva: nice to meet you
you: Thanks for your assist.realy thanks.and me.
Galina Kiseleva: always welcome
masoud_pnu
پنج شنبه 16 مرداد 1393, 02:09 صبح
دیدید که من باهاشون صحبت کردم و گفتن یعنی چی.دوست عزیز، من احساس میکنم برداشت شما از بینهایت متفاوت از اون چیزیه که هست.میخواین تا الان به هرهاستی که شما میگی هم تیکت بزنم تا منظور اونارو هم ببینیم چیه.ali@hmadi درست میگه.بینهایت شاید به معنای یه ترابایت باشه که تو وب ایرانی ابدا به این حجم نیازی نیست.
پس نگید نیست.شاید برای من و شما کاربرد نداشته باشه، ولی هرچیزی که آدم نبینه که نمیشه گفت نیست.در مورد کیفیت سرویس بحثش جداست.اون دیگه یه بحث کیفیه.شاید انتظارات منو براورده کنه و بگم خوبه، شاید شما اینطور نبوده و بگید بده! پس نمیشه چیزی رو مطلق گفت.
r4hgozar
پنج شنبه 16 مرداد 1393, 08:23 صبح
سلام.
من چندین ساله داره هست میخرم.
شرکت های مختلف هاستینگ وجود داره. نگاه کنین شرکت های هاستینگ سیاست های محتلفی دارن. به عنوان مثال شرکت ایران هاست که هاست های ویندوزی میده قیمت بسیار بالایی میده .لی بهترین شرکت هاست ویندوزی در ایرانه. می دونید سیاست این شرکت اینه که نمی خواد کاربر های معمولی داشته باشه و همش دنبال کاربرهای خوش حساب و درست درمون میگرده.
تو هاست های لینوکسی به نظرم من هاست ایران خیلی عالیه.
چون من هاست ها رو بنا به پشتیبانی و خدماتشون تقسیم می کنم. مخصوصا پشتییبانی.
بعد وقتی داشتم متن سوالتون رو می خوندم به یک نکته ای برخوردم لازم دیدم توضیح بدم.
شا فرمودین سایت من یک سایت دانلودی هست و میترسم فضا کم بیارم.
اولا که شما وقتی یک پلن دارین و دیدین به دردتون نمی خوده به راحتی می تونین با یک تماس با شرکت به پلن بالا تر برین.
دوما شما وقتی یک سایت دانلودی دارین باید یک هاست واسه سایتتون بخرین و برای فایل ها که برای دانلود می خواید بزارین باید هاست های دانلودی بخرین که قیمت بسیار پایین تر و فضای بسیار بیشتری دارند.
وفقط از در هاست سایتتون خود سایتتون راه اندازی بشه و هیچ گونه فضای اضافی اشغال نشه.
اگه بازم سوالی در این مورد دارین بفرمایید تا توضیح بدم.
موفق باشید
vimax23
پنج شنبه 16 مرداد 1393, 15:19 عصر
خب بله ... اما 1 ترا بایت یعنی بی نهایت
وایمکس ایرانسل وقتی سرویس نامحدودش از adsl پارس آنلاین کمتره ولی بقیه تعرفه هاش بالاست , معملومه که ناحدود نیست , قبلا پارس آنلاین میگفت نامحدود 1 (یعنی 330 گیگ) , الان فهنیدن مشتری ... نیست , محدودیت را هم ذکر کردند (130) ...
حالا شما دنبال ایجاد سایت دانلود نباشید ... تا دلت بخواد سایت دانلود وجود داره ... پس بازدید کننده ندارید ...
اگر هم با متد های سرور به سرور برنامه های دیگر سایتها را به سرور خود منتقل بکنید ... خب هزینه میره بالا , باید سرور دانلود برای فایلهاتون بگیرید ... (اونم کمتر از 1 ماه) ... حدودا هم 2 یا 3 ترا بایت شایدم بالاتر به شما فضا بدند ....
اگر بخوای دونه دونه آپ بکنی که کمتر از 3 سال باید به فکر یک سرور اختصاصی باشی و سرعت اینترنتت بالا ....
به فکر پروژه ی ساده و کم حجم و کم هزینه باش ... مثل خودم ...
جواب بخش قرمز : گوگل درایو معنای بی نهایته ... نمی دونم کجای گوگل داشت می نوشت فضای کل را ...
اما بالای پتا و اگزا بود ...
خب 500 گیگ هم به این سادگیا پر نمیشه ...
کینگ پرند 140 گیگه !!! حالا هارد 1 ترا میشه 7.5 تا پرند
برادر مسئله این نیست که شما به عنوان یوزر ساده حجم فایلت 1 ترابایت تو ماه یا 2 ترابایت در ماه نمیشه ، چه بسا یه سایت دنلود فیلم و آهنگ و نرم افزار و اشتراک فایل کلا باشه فضای بیشتری میخواد
مسئله اینه که ظرفیت اسمی هر حافظه ای خودش یه مقداری هست ظرفیت واقعی اون یه بحث دیگه هست که کمتر هست ، توضیح شما اصلا ربطی به حرف من نداشت
همین الان با بخش فروشش لایو چت داشتم.اینم نتیجش که مستقیما از چت باکس کپی کردم:
https://server.iad.liveperson.net/hcp/chatinfo/chatinfo.gifThank you for contacting us via our chat line. Currently there are 1 visitors waiting, your position is 1.
https://server.iad.liveperson.net/hcp/chatinfo/chatinfo.gifYou are now chatting with 'Galina Kiseleva'
Galina Kiseleva: Greetings, my name is Galina. How may I help you today?
you: I had a question, what is the mean of unlimited services?
Galina Kiseleva: it means that you can use as much space as you need. Could you please specify the requirements for your future site?
Galina Kiseleva: what will it be about?
you: Realy bandwidth or storage are unlimited?? I want to use your services for a music website.
Galina Kiseleva: are you the author of music and have copyrights for it?
you: Yes, of course.
Galina Kiseleva: ok great, as I understood it is going to be personal site not for business, right?
you: Exactly
Galina Kiseleva: ok and how much space approximately will you need?
you: About 200GB and more in future . bandwidth has top priority
Galina Kiseleva: ok, we have very good service for you - provide me please with your phone number and full name, our Business Coordinator will be glad to contact you with its details and offers
you: Of course.I will sign up and do these steps.as final question, in middle east, www.ixwebhosting.ir (http://www.ixwebhosting.ir) sayes that is branch of your company.is that true?
you: Ahhh sorry, is this website is your agent?? (Weak english! Sorry)
Galina Kiseleva: it is one of our affiliates, it is not our official site. I Just want to help make sure you have proper information so your software runs as effectively as you need to, and they can help insure that. So what is the email for you, you may also tell me your skype?
Galina Kiseleva: I would recommend that you speak to one of our business coordinators in our advanced services. They talk to businesses like yours all day long, and they will be able to help you get the proper information so that you see no interruptions at all
you: Thanks for your assist.I living in iran and I can't deal your payment.is that possible?
you: This is my E-mail:masoud@gmail.com
Galina Kiseleva: sure, it is not a problem, we have many customers from Iran
Galina Kiseleva: what is your full name please?
you: Masoud Aan
Galina Kiseleva: nice to meet you
you: Thanks for your assist.realy thanks.and me.
Galina Kiseleva: always welcome
عجب ! از پشتیبانی اونم چتش سئوال میپرسی شما که محدود هست یا نیست ، بعد به صورت کلی به شما جوابی که اپراتور میده اینه که میخواد بفهمه چقدر خود شما فکر میکنی نیاز داری شما هم رقم میدی بهش
خب مشخصه در این صورت میگه مشکلی نیست بهت سرویس میدیم!
نامحدود با اینکه بگی 200 گیگ زمین تا اسمون فرق میکنه
من نمیدونم اگر بنا به حرف شما باشه پس اصلا دیتاسنتر نیاز به هارد نداره رو هوا فایل ملت رو میریزه!! اصلا نیاز به توسعه زیرساختشم نداره چون بنا به تعریف شما وقتی یه هاستینگ میگه نامحدود یعنی واقعا نامحدوده در صورتی که در دنیای سخت افزار چیزی که فیزیکی وجود داره اصل هست نه یه یه چیزی که بنا به حدس گمان فرضا بگیم یوزر نمیتونه اینقدر پر کنه!
این دفعه که سئوال پرسیدی! اینم حتما بپرس چطوریه که وقتی سخت افزار ظرفیتش مشخص هست شما نوشتین نامحدود نه اینکه دقیقا بهش بگی چی میخوایی
چه حوصله ای داشتی که رفتی چتیدی ، اینجا بحث کل کل هست من واردش نمیشم ، وقتی خودم با این هاستینگ کار کردم شما بفرما برو باهاش کار کن کسی جلوتو نگرفته ولی اطلاعات غلط پخش نکن
دیدید که من باهاشون صحبت کردم و گفتن یعنی چی.دوست عزیز، من احساس میکنم برداشت شما از بینهایت متفاوت از اون چیزیه که هست.میخواین تا الان به هرهاستی که شما میگی هم تیکت بزنم تا منظور اونارو هم ببینیم چیه.ali@hmadi درست میگه.بینهایت شاید به معنای یه ترابایت باشه که تو وب ایرانی ابدا به این حجم نیازی نیست.
پس نگید نیست.شاید برای من و شما کاربرد نداشته باشه، ولی هرچیزی که آدم نبینه که نمیشه گفت نیست.در مورد کیفیت سرویس بحثش جداست.اون دیگه یه بحث کیفیه.شاید انتظارات منو براورده کنه و بگم خوبه، شاید شما اینطور نبوده و بگید بده! پس نمیشه چیزی رو مطلق گفت.
بله صحنه را دیدم!
برداشت من متفاوت نیست برداشت شما متفاوت هست ظاهرا نت رو با نت در پیت ایران اشتباه گرفتین ، شما به هر هاستینگی هم تیکت بزنی اول کار به شما همچین چیزی میگن ، تا وقتی بهشون فشار نیاری میزارن بمونی بعد کافیه چه میدونم از تورنتی چیزی استفاده کنی بیچاره میکنن ، تو میمونی و کلی دیتا روی سرور
برای من کاربرد داشته عزیز جان من اپراتور سایتی قطری بودم که کارش این بود فایل رو شبکه اشتراک میزاشت فایل هایی که حجم هر یک تا 1 ترابایت میرسید خیلی زود هم به سی پی یو فشار اومد هم رم هم فضای سرور بنا به تعریف هاستینگ خلافش در اومد ، شما ظاهرا ندیدی من دیدم که میگم وگرنه پدرکشتگی که با این جور هاستینگ ها ندارم!
برای یوزر ایرانی چون نتش محدود هست فکر میکنه واقعا فضا نمیتونه به اون حد استفاده کنه اما ایران همه دنیا نیست و نکته بعدی همین ایرانش شما سایت دنلودسنتر راه بنداز روی یکی از همین هاستینگ هایی که مدعی نامحدود بودن هستن ببین شما میزارن بمونی روی سرور یا نه بعد از مدتی! اون وقت بیا اینقدر انرژی مصرف کن واسش
اوصولا چیزی که من گفتم با چیزی که شما میگی کلا فرق میکنه ، هر چی هم بگم فایده نداره اما پیشنهاد میکنم یه مطالعه در مورد حافظه های کامپیوتری داشته باشین
ali@hmadi
پنج شنبه 16 مرداد 1393, 16:22 عصر
خب مشکل محدودیت استفاده از پردازنده حل شدنیه , هاست اختصاصی ... .
شما وقتی هاست اختصاصی داشته باشی , هیچ حقی ندارند برای ساسپند کردن ...
بحث فضا , نامحدود نداریم ... اینکه شما گفتید هر فایل شما 1 ترا !!! بر فرض شما نیاز به چند پتا یا اگزا و یا زتا و یوتا نیازمند باشید ...
خب معمولا هر هاستیگی برای کاری ساخته شده...
فیس بوک و گوگل هاستیگ اختصاصی درون شرکتی دارند , نه اینکه به یک شرکت بگند به ما سرویس اختصاصی بدید ... هزینه ی اجاره ی محل و مدیریت لحظه به لحظه و تشکیلاتش ... بالای 100 میلیون دلار میشه ... در سال ...
چون هارد ها هر چقدر تکنولوژی بالایی داشته باشند 8 ترا توی اندازه ی همین هارد دیسکهای معمولی هست که raid 0 میکنند و افزایش میدند و شرکتهای معتبر هم raid 0 1 یا raid 5 میکنند که اگر هاردی به مشکل برخورد , اطلاعات از دست نره و هم فضا بالا بره ...
شما نهایتا 1 میلیون بی ارزش برای سرورتون میدید در ماه ... اصلا اینترنت تو خارج ارزان , من کاری ندارم ...سیستم سرور خریداری کنند , یک محلی اجاره کنند , مدیریت کنند , اتصال اینترنت را بدند , خرید لایسنس پنل , UPS , مالیات و پول برق بیشتر از 25000 دلار (90 میلیون تومان) برای 5 سال روی سیستم سرورشون هزینه کنند ... پول واسطه ها را حساب کنید ...
بعد شما یکی دو میلیون در ماه هزینه میکنید ...
شما پولی ندادید که بخواهید انتظار سروری مثل گوگل را داشته باشید ...
هر چقدر پول بدهید آش میخورید ...
شما به اونها بگویید 10 پتا بایت فضا می خوام , نه اینکه آیا سرور شما واقعا نامحدود هست ... جواب ها چیزی دیگر میشه ... البته تاکید بکنید که شما را قبلا با حجم مثلا 6 پتا بایت ساسپند کردند , که باور کنند چنین حجمی دارید و و قرار روی سرورشون وارد بشه ... قطعا میگند نه , فلان سرور فلان شرکت یا از جای دیگه سرویس بگیرید ...
موفق باشید
masoud_pnu
پنج شنبه 16 مرداد 1393, 18:20 عصر
دوست عزیز دیگه اسم حافظه رو پیش من نبر که الان 2ترمه فقط بصورت تخصصی دارم پروپوزال ارشدمو راجع به کلاد کامپیوتینگ وSASS مینویسم که مبحث حافظه پیش نیازشه!
شما معلومه که دیگه داری از روی غرض و نیت دیگری صحبت میکنی.نه کشف حقیقت.خودت دیشب به من میگی برو تیکت بزن و بپرس منظورشون از نامحدود چیه.خوشبختانه اینا سیستم چت داشتن و همون لحظه جواب دادن.دیدی که چی جواب دادن( گفتی که اصلا خودشونم نمیدونن چی میگن!)
چندخط پایینتر ازم پرسید بنظرت چقدر فضا میخوای؟ گفتم فرضا200گیگ.یعنی اندازه 1و25صدم برابر پک کینگ پرند که دوستمون گفت.این فضارو اگه کسی تو ایران اصلا تونست تلفظ کنه من هیچ نمیگم.اینو من همینوجوری واسه اینکه فکرنکنه الکی دارم حرف میزنم باهاش گفتم.ایندفه میگم 500گیگ.نه 1 ترابایت.
این دیتاسنتر چیه شما گرفتی و هی میگی؟؟دیتاسنتر چه ربطی به وب هاستینگ داره؟؟ اصلا تعریف دیتاسنتر با وب هاستینگ زمین تا آسمون متفاوته.دیتاسنتر وارد بحث سرور اختصاصی میشه،تجهیزات خاص خودشو داره.بحث کولوکیشنه.چه ربطی به وب هاستینگ داره مورد بحث ما داره؟؟
ببین آقای عزیز،من حوصله ام خیلی زیاده.خیلی.صدبار دیگرم میرم و میچتم!ولی حرف از رو هوا نمیزنم.برای بار صدم،بینهایت در این بحث محدوده. اونی که سایتش بیشتر از 1ترابایت و یا حتی 500گیگ فضا لازم داره،انقد تیم ساپورتش حالیش هست که دیگه هاست رو اجاره نمیکنه.خودش دیتاسنتر اختصاصی راه اندازی میکنه.مثل فیسبوک.
دوست عزیز، نت ندیده هم نیستم.هنوز 3ماه نشده که از مالاقا برگشتم، پس تجربه کار با بهترین نت های دنیارو هم دارم.دیگه شما اینو نگو.شما میای هرچی به فکرت میرسه رو میگی، بعد سرآخر میگی من قصد کل کل ندارم!! پس چیه این؟؟ اصلا من کلا غلط میگم.کلا.حرف این دوستمون ali ahmadi روهم قبول نداری؟
من دیگه هیچی حرفی باشما ندارم.چون نیتتون برام مشخص شد.هرچی میگیم شما حرف خودتو میزنی.ایشالاکه موفق باشید.ما فعالان حوضه وب ایران هیچگاه اسممون جزو پایینترین توسعه دهندگان free lancerهم نبوده که اینجور برای هم کری میخونیم.
علی احمدی جان کاملا با حرفات موافقم.
vimax23
جمعه 17 مرداد 1393, 23:20 عصر
خب مشکل محدودیت استفاده از پردازنده حل شدنیه , هاست اختصاصی ... .
شما وقتی هاست اختصاصی داشته باشی , هیچ حقی ندارند برای ساسپند کردن ...
بحث فضا , نامحدود نداریم ... اینکه شما گفتید هر فایل شما 1 ترا !!! بر فرض شما نیاز به چند پتا یا اگزا و یا زتا و یوتا نیازمند باشید ...
خب معمولا هر هاستیگی برای کاری ساخته شده...
فیس بوک و گوگل هاستیگ اختصاصی درون شرکتی دارند , نه اینکه به یک شرکت بگند به ما سرویس اختصاصی بدید ... هزینه ی اجاره ی محل و مدیریت لحظه به لحظه و تشکیلاتش ... بالای 100 میلیون دلار میشه ... در سال ...
چون هارد ها هر چقدر تکنولوژی بالایی داشته باشند 8 ترا توی اندازه ی همین هارد دیسکهای معمولی هست که raid 0 میکنند و افزایش میدند و شرکتهای معتبر هم raid 0 1 یا raid 5 میکنند که اگر هاردی به مشکل برخورد , اطلاعات از دست نره و هم فضا بالا بره ...
شما نهایتا 1 میلیون بی ارزش برای سرورتون میدید در ماه ... اصلا اینترنت تو خارج ارزان , من کاری ندارم ...سیستم سرور خریداری کنند , یک محلی اجاره کنند , مدیریت کنند , اتصال اینترنت را بدند , خرید لایسنس پنل , UPS , مالیات و پول برق بیشتر از 25000 دلار (90 میلیون تومان) برای 5 سال روی سیستم سرورشون هزینه کنند ... پول واسطه ها را حساب کنید ...
بعد شما یکی دو میلیون در ماه هزینه میکنید ...
شما پولی ندادید که بخواهید انتظار سروری مثل گوگل را داشته باشید ...
هر چقدر پول بدهید آش میخورید ...
شما به اونها بگویید 10 پتا بایت فضا می خوام , نه اینکه آیا سرور شما واقعا نامحدود هست ... جواب ها چیزی دیگر میشه ... البته تاکید بکنید که شما را قبلا با حجم مثلا 6 پتا بایت ساسپند کردند , که باور کنند چنین حجمی دارید و و قرار روی سرورشون وارد بشه ... قطعا میگند نه , فلان سرور فلان شرکت یا از جای دیگه سرویس بگیرید ...
موفق باشید
منظورت از هاست اختصاصی ، سرور ددیکیت هست؟
اگر منظور اینه اینم منابعت مشخص هست وقتی سفارش میدی به دیتاسنتر دست خودته ، مشخصه که وقتی دست خودته دیتاسنتر چی کار داری چه بلایی سر منابعی که بهت داده میاری
اینایی که گفتی خودت داری حرفتو نقض میکنی که میگی نامحدود بودن وجود داره در حالی که وجود نداره
دوست عزیز دیگه اسم حافظه رو پیش من نبر که الان 2ترمه فقط بصورت تخصصی دارم پروپوزال ارشدمو راجع به کلاد کامپیوتینگ وSASS مینویسم که مبحث حافظه پیش نیازشه!
شما معلومه که دیگه داری از روی غرض و نیت دیگری صحبت میکنی.نه کشف حقیقت.خودت دیشب به من میگی برو تیکت بزن و بپرس منظورشون از نامحدود چیه.خوشبختانه اینا سیستم چت داشتن و همون لحظه جواب دادن.دیدی که چی جواب دادن( گفتی که اصلا خودشونم نمیدونن چی میگن!)
چندخط پایینتر ازم پرسید بنظرت چقدر فضا میخوای؟ گفتم فرضا200گیگ.یعنی اندازه 1و25صدم برابر پک کینگ پرند که دوستمون گفت.این فضارو اگه کسی تو ایران اصلا تونست تلفظ کنه من هیچ نمیگم.اینو من همینوجوری واسه اینکه فکرنکنه الکی دارم حرف میزنم باهاش گفتم.ایندفه میگم 500گیگ.نه 1 ترابایت.
این دیتاسنتر چیه شما گرفتی و هی میگی؟؟دیتاسنتر چه ربطی به وب هاستینگ داره؟؟ اصلا تعریف دیتاسنتر با وب هاستینگ زمین تا آسمون متفاوته.دیتاسنتر وارد بحث سرور اختصاصی میشه،تجهیزات خاص خودشو داره.بحث کولوکیشنه.چه ربطی به وب هاستینگ داره مورد بحث ما داره؟؟
ببین آقای عزیز،من حوصله ام خیلی زیاده.خیلی.صدبار دیگرم میرم و میچتم!ولی حرف از رو هوا نمیزنم.برای بار صدم،بینهایت در این بحث محدوده. اونی که سایتش بیشتر از 1ترابایت و یا حتی 500گیگ فضا لازم داره،انقد تیم ساپورتش حالیش هست که دیگه هاست رو اجاره نمیکنه.خودش دیتاسنتر اختصاصی راه اندازی میکنه.مثل فیسبوک.
دوست عزیز، نت ندیده هم نیستم.هنوز 3ماه نشده که از مالاقا برگشتم، پس تجربه کار با بهترین نت های دنیارو هم دارم.دیگه شما اینو نگو.شما میای هرچی به فکرت میرسه رو میگی، بعد سرآخر میگی من قصد کل کل ندارم!! پس چیه این؟؟ اصلا من کلا غلط میگم.کلا.حرف این دوستمون ali ahmadi روهم قبول نداری؟
من دیگه هیچی حرفی باشما ندارم.چون نیتتون برام مشخص شد.هرچی میگیم شما حرف خودتو میزنی.ایشالاکه موفق باشید.ما فعالان حوضه وب ایران هیچگاه اسممون جزو پایینترین توسعه دهندگان free lancerهم نبوده که اینجور برای هم کری میخونیم.
علی احمدی جان کاملا با حرفات موافقم.
چرا سفسته میکنی؟
غرض و نیت و کل کل قصد جنابالیه و هنوز اینقدر نمیدونی این شرکتی که میگی اولا دیتاسنتر نیست ثانیه از هر شرکت خارجی شما حتی آرشیو چت رو داشته باشی وقتی تو کار بیفتی از متن چت و اسم اپراتور بخوایی استفاده کنی قبول نمیکنن ، تیکت باید بزنی دوم اینکه چیزی که گفتم رو ازشون بپرسی
خوشبختانه من مثل شما جوگیر نیستم وقتی خودم کار نکردم با حرف دو نفر بگم فلان چیز خوبه یا بد
بازی با مفاهیم کردن متاسفانه جز جدانشدنی از بعضی ایرانی ها هست ، وگرنه بچه ابتدایی هم فرق دیتاسنتر و هاستینگ رو میدونه چیه و مابقی قضایا
بنده مثل شما بیکار نیستم بیام هی کل کل کنم
جواب رو امیدوارم استارتر گرفته باشه
خوش باشین
ab.ali
جمعه 17 مرداد 1393, 23:24 عصر
فکر نکنم بچه ابتدایی فرق دیتا سنتر و هاستینگ رو بدونه، الان بزرگاش توش موندن.:لبخند:
basirati
جمعه 17 مرداد 1393, 23:37 عصر
خیلی بحثتون جالبه
تمام تاپیک ها رو نخوندم
اما از کل تاپیک ها دریافتم که کمک خاصی به کسی که تاپیک ارسال کرده نکردید
یکی گفته از خارج بگیر که راه اندازی سایت دانلود رویه سرور های خارجی امکان پذیر نیست.
یا یکیتون گفته بودید که سرویس های ایران گرونه و این منصفانه نیست . دیتاسنتر ها اینترنت مفت ندارند که ، وقتی اینترنت گرون باشه سرویس ها هم گرون باشه چه اشتراک مکانی باشه چه اختصاصی چ سرور مجازی و چ اشتراکی.
یکیتون میگید من کارشناسی ارشدمو و روی مبحث کلود , sass دارم کار میکنم. دوست عزیز فهمیدیم کارشناسی ارشدی! ولی کلود و کارشناسی ارشد شما جواب دوست عزیزمون نشد.
البته همه تاپیک ها رو نخوندم .
ولی در جواب دوستی که نیاز به راهنمایی دارند باید بگم که شما دنبال سرویس های رایگان نباش. از هاستینگ اشتراکی از یک شرکت معتبر شروع کن و بعد هم ماهانه وی پی اس بگیر . کنترل پنل هم مهم نیست چون خیلیا دارند از اپن سورس ها استفاده میکنند.
در ضمن زمانبندی برای بک اپ گرفتن رو هم در دستور کار قرار بده که بعضی از شرکت ها این رو ارائه میدهند .
اگر دوست داشتی راهنمایی بیشتر و معرفی شرکت خوب برای شروع کارتون بکنم پیام خصوصی بدید.
باتشکر/ سوء تفاهم نشه!
masoud_pnu
جمعه 17 مرداد 1393, 23:50 عصر
جناب آقای بصیرتی،از شما دوست عزیز بعیده که وقتی متنی رو نخوندی راجع بهش اظهار نظر میکنی.بنده انقد به خودم اعتماد به نفس دارم که خودمو با مدرک تحصیلیم نکشم بالا.بله،میگم،من کارشناسی ارشد نرم افزار می خونم.تلاش کردم،وقت گذاشتم و سرمو بالا می گیرم.همه میتونن این کارو بکنن.شما هم بکن.مگه چه اشکالی داره؟شما فقط به تاریخ ثبت نام من تو این سایت بکن،ببین تجربم فقط تو این سایت چقدره.گرچه من اصلا سایت ها و فروم های ایرانی بنابه دلایلی نمیام(دلیل شخصی دارم،وگرنه ارتباطی به فروم نداره).ولی ارزش من به مدرکم نیست.این آقا گفت در مورد حافظه های کامپیوتری مطالعه بکن،گفتم من ناچارم در مورد حافظه مطالعه داشته باشم به دلیل درسم.در ضمن برو بالاتر ببین کی این بحث رو شروع کرد؟این اولین پست من تو این تاپیکه:
"
من فقط گفتم این هاستینگ رو من تعریفشو شنیدم.یه سری به سایتش بزن.همین.واین هم نقل قولیه که ایشون از من داشتن.من طرف صحبتم اصلا ایشون نبوده.پاسخ به دوستمون که تاپیک زدن بود.
"
همون شیر بگیره از دلالهای ایرانی"
اصلا دیگه نمیخواستم توی این تاپیک چیزی بنویسم.ولی واقعا از پست شما دلخور شدم.موفق باشید.
basirati
جمعه 17 مرداد 1393, 23:56 عصر
دوست من من هم گفتم به دل نگیرید فقط این پست رو گذاشتم که بگم همه حرفاتون شاید درست باشه اما چ کمکی دارید به فرد نیازمند که سوال کرده میکنید ؟
من صحبت هاتون رو اشتباه یا به سخره نگرفتم ولی ... همین چیزی که گفتم در تاپیک قبلی.
اما بعضی صحبت هاتونم اشتباهه چون فقط رو سرور های ایران میتونه سرور دانلود راه بندازه چون هیچ قانونی کپی رایت نرم افزاری وجود نداره.
masoud_pnu
شنبه 18 مرداد 1393, 00:02 صبح
نه دوست عزیز،این عین فرمایش شماست:"
یکیتون میگید من کارشناسی ارشدمو و روی مبحث کلود , sass دارم کار میکنم. دوست عزیز فهمیدیم کارشناسی ارشدی!"
در مورد سرور دانلود هم من اصلا بحثی از دانلود نکردم.اپراتور هاستینگ از من پرسید آیا کاپی رایت آهنگ هایی که میخوای تو ساییت بذاری رو داری؟منم گفتم البته.(گرچه تمام این صحبتا سوری بود!)
بهرحال موفق باشید ایشالا.یاحق.
basirati
شنبه 18 مرداد 1393, 00:09 صبح
منظور من از اخر صحبتم بود.
بالاخره خیلیا جربزه اینو ندارند که تا این سطح ادامه بدهند.
ولی بعضی ها هم هستند که جربزشو دارند و به این سطح میرسند.
امیدوارم بعد از فارغ التحصیلی به سطح عالی ای برسید!
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.