View Full Version : سوال: دو راهی سر انتخاب زبان و فریم ورک ( php و python ) - با اشاره به WebGIS
Alone2013
چهارشنبه 15 مرداد 1393, 00:46 صبح
1. قبل از هر چیز اگه تالار مناسبی رو برای تاپیکم انتخاب نکردم عذرخواهی میکنم. نخواستم با مطرح کردن موضوع تو انجمن php یا python مخاطب خاص داشته باشم.
2. نظر همه دوستان برام محترمه، اما با این تفکر که نباید زبان ها یا فریم ورک ها رو مقایسه کنیم و هرچی کارمون رو راه انداخت خوبه مخالفم. اساس انتخاب کردن روی مقایسه است پس انتخاب بدون مقایسه و رو هوا درست نیست. البته موافقم که مقایسه باید هدف داشته باشه وگرنه کل کل و جدل الکی به نتیجه نمیرسه
3. انگلیسیم بد نیست و میتونم داکیومنت های خارجی رو بخونم و python رو فقط با داکیومنت های خارجی یاد گرفتم. اما حقیقتا سخته و سرعت یادگیری رو کم میکنه
زیاد سرتون رو درد نمیارم و میرم سر اصل موضوع :
اول بگم که هم تو php و هم python آماتورم. ابتدا با php شروع کردم و بعد مدت کوتاهی به توصیه یکی از دوستان و بنا به دلایلی از جمله آشنایی با GIS و هدف قرار دادن WebGIS به سمت python رفتم. البته هدفم صرفا WebGIS نیست!
پایتون رو با کتاب a byte of python و سایت codecademy یاد گرفتم و از یادگیریش واقعا لذت بردم و به نظرم زبان شیرینیه. اما وقتی رسیدم به یادگیری django اوضاع عوض شد. یادگیری جنگو از روی داکیومنت های سایتش واقعا خسته کننده است و از شیرینیه یادگیری پایتون خبری نیست. از طرفی فکر اشتباه بودن انتخابم و بازگشت به php مرددم کرده و نمیذاره روی یادگیری جنگو تمرکز کنم.
کلا چیزایی که تو ذهنمه اینهاست :
- python زبان شیرینیه و باهاش خیلی راحتم البته با php هم ناراحت نیست اما python حس بهتری بهم میده
- شنیدم python برای GIS و WebGIS خیلی خوبه و برای python کتابخانه های زیادی در این حوزه هست. البته در مورد php اطلاعی ندارم که وضعیت به چه شکله و پشتیبانی مناسبی از GIS میشه یا نه؟
- همه از پایتون و جنگو تعریف میکنن. چه پایتون کار ها و چه php کارها، چه تو سایت های ایرانی و چه تو سایت های خارجی (خصوصا خارجی)
اما از طرف دیگه :
- php داکیومنت های فارسی زیادی داره اما python نه!
- php فریمورک های متنوع و زیادی داره (که البته قصه انتخاب کدومشون خودش سر دراز داره و بحث خیلی از محافله) و برای هر کدوم منابع فارسی و انگلیسی زیادی هست در حالی که تو python میشه گفت django تقریبا حکمران عرصه وب محسوب میشه و با این وجود آموزش مناسبی برای پیدا نمیکنم. بجز داکیومنت های سایتش و یه کتاب فارسی که هم نسخه اش قدیمیه و هم ترجمه اش چنگی به دل نمیزنه
- php بازار کار بهتری داره و کار براش زیاده. حتی حداقلش میشه با کار روی قالب و پلاگین سیستم های آماده مثل وردپرس و ... تمرکز روی نیاز خیل عظیم کاربران این سیستم ها کسب و کار قابل قبولی راه انداخت ( البته قطعا ایده ال یک برنامه نویس نیست )
- برای php سرورهای زیادی با هزینه کم وجود داره اما هاست برای پایتون خیلی کمه و گرون قیمت
با این تفاسیر نمیدونم چیکار کنم؟ گیر کارم کجاست؟
نمیدونم اصلا انتخابم درست بوده؟
اصلا php چقدر از GIS پشتیبانی میکنه و تو این زمینه چیزی کم از python داره؟
با فریمورک های php آشنایی ندارم. یادگیریشون، انعطاف پذیری، قدرت و امکاناتشون، نسبت به جنگو چطوره؟
پشتیبانی جنگو و فریم ورک های php از امکاناتی مثل ایجکس و API ها خصوصا گوگل مپ چطوره؟ (البته تو این حوزه هنوز داخل نشدم)
با توجه به اینکه تو هردو آماتورم، اصلا پایتون رو ادامه بدم یا برم سراغ php؟
لطفا هرکدوم از مواردی که ذکر کردم اشتباهه بهم بگید
امیدوارم تردید من رو درک کنید و کمکم کنید.
پیشاپیش بابت وقتی که میذارید تشکر میکنم
redplus
پنج شنبه 16 مرداد 1393, 20:17 عصر
سلام ! من هم دقيقا مث تو هستم ! با اين تفاوت كه asp.net هم داشتم تو اين گزينه ها ولي نميدونم چرا از asp.net خوشم نمياد !
من هم تو اين زمينه ها تحقيق كردم ! پايتون ميخوام واسه تحت وبش كار كنم !
خوب حالا بريم سر چيزايي كه من فهميدم ! كسي كه جواب اين تايپيك نداده شايد خودمون به نتيجه ايي برسيم !
اول همه پايتون ي زبان multi cross هست يعني تحت وب و دسكتاپ و موبايل كار ميده كه php بايد لنگ پهن كنه چون فقط تحت وب هست !
از نظر آموزش و ياد گيري سينتكس پايتون اسون تره ! ولي از نظر خود برنامه نويسي كه بشيني ي اسكريپتي بنويسي چون منبع واسه پايتون كمه سخت ميشه و php اينجا راحت تره ! از نظر سرعت ميگن پايتون زياد سريع نيست ! شنيدم ! از نظر كار و اينده كاري توي زمان حال php بهتره و بازار كاره بهتري داره ! البته پايتون هم داره جا ميوفته تازه تو ايران (5 سال ديگه ....)ولي بيشتر سمت دسكتاپ و واسه برنامه نويسي لينكوس و ..... !
از نظر فريم ورك php بيشتر داره ولي python هم فريم ورك هاي قوي داره كه حتي بهتره مال php هستن ! خيلي جا ها صحبت بحث كردم
خود پايتون كار ها ميگن عاليه و قابل مقايسه نيست كه ي جورايي حرف اينا رو قبول دارم ! ولي با كسايي كه با پايتون كار نكردم حرف زدن پيشنهاد ي زبان ديگه رو دادن و گفتن وقت تلف نكن ! اگه ايران نبودم حتما پايتون انتخاب ميكردم ! ولي حالا موندم تو اوضاع كاري و فكري ايران كدوم انتخاب كنم !!!؟!
اينم چيزي كه من فهميدم ! اگه كسي باشه كه جفتشو كار كرده باشه خيلي خوب ميشه و نظرشو بگه !
MRmoon
پنج شنبه 16 مرداد 1393, 23:22 عصر
سلام ! من هم دقيقا مث تو هستم ! با اين تفاوت كه asp.net هم داشتم تو اين گزينه ها ولي نميدونم چرا از asp.net خوشم نمياد !
خوب حالا بريم سر چيزايي كه من فهميدم ! كسي كه جواب اين تايپيك نداده شايد خودمون به نتيجه ايي برسيم !
اول همه پايتون ي زبان multi cross هست يعني تحت وب و دسكتاپ و موبايل كار ميده كه php بايد لنگ پهن كنه چون فقط تحت وب هست !
از نظر آموزش و ياد گيري سينتكس پايتون اسون تره ! ولي از نظر خود برنامه نويسي كه بشيني ي اسكريپتي بنويسي چون منبع واسه پايتون كمه سخت ميشه و php اينجا راحت تره ! از نظر سرعت ميگن پايتون زياد سريع نيست ! شنيدم ! از نظر كار و اينده كاري توي زمان حال php بهتره و بازار كاره بهتري داره ! البته پايتون هم داره جا ميوفته تازه تو ايران (5 سال ديگه ....)ولي بيشتر سمت دسكتاپ و واسه برنامه نويسي لينكوس و ..... !
از نظر فريم ورك php بيشتر داره ولي python هم فريم ورك هاي قوي داره كه حتي بهتره مال php هستن ! خيلي جا ها صحبت بحث كردم
خود پايتون كار ها ميگن عاليه و قابل مقايسه نيست كه ي جورايي حرف اينا رو قبول دارم ! ولي با كسايي كه با پايتون كار نكردم حرف زدن پيشنهاد ي زبان ديگه رو دادن و گفتن وقت تلف نكن ! اگه ايران نبودم حتما پايتون انتخاب ميكردم ! ولي حالا موندم تو اوضاع كاري و فكري ايران كدوم انتخاب كنم !!!؟!
اينم چيزي كه من فهميدم ! اگه كسي باشه كه جفتشو كار كرده باشه خيلي خوب ميشه و نظرشو بگه !
من php کار می کنم اما مدتی اومدم پایتون هم برای desktop کار کنم که کلا پشیمون شدم.
از نظر من برای وب php خیلی عالی جواب میده چون مخصوص این کار نوشته شده. از این لحاظ هاست و دم و دست فت و فراوون هستش.
در ضمن php منابع آموزشی بسیار زیادی داره! نمونه کد و اسکرپیت های آماده و که اصلا دیگه نمیخواد بگم.
ساینتکس هر دو زبان خوبه.
پایتون من رفتم تو سایتش اصلا داکیومنت خوب و مرطبی نداشت!!! بر عکس php که خیلی عالی بود!!!
php فریم ورک های قدرتمندی داره. مثل ZEND و Symfony که با مهندسی بالا نوشته شدند!! یا yii2 که همین روز ها ریلیز که پشتیبانی عالیه از وب 2 داره و خیلی راحت می تونید کد بزنید . البته سرعت میاد پایین.
اما فریم ورکی مثل phalcon هم داره که به صورت اکستنشن نصب میشه و سرعت خیلی بالایی داره. تازه اگر اینو با هیپ هاپ هم ترکیب کنی که اصلا به سرعت بالایی دست پیدا می کنی.
GIS نمیدونم چیه وگرنه جواب میدادم.
Alone2013
جمعه 17 مرداد 1393, 02:27 صبح
به asp.net فکر نمیکنم چون تمایل دارم اپن سورس کار کنم.
در کراس پلتفرم بودن هر دو که شکی نیست. البته دامنه استفاده پایتون خیلی بیشتر از وبه که نوعی مزیته، اما اگه صحبت سر وب باشه نمیشه گفت مزیت. php با وب عجینه و خیلی راحت میشه لای html کد زد و نگران یادگیری رابط گرافیکی هم نبود اما در مورد python دردسر یه مقدار بیشتره و نیاز به wsgi هست و ...
در مورد فریم ورک خیلی تعریف جنگو رو شنیدم البته فریم ورک های دیگه ای هم هستن مثل Pyramid یا چندتای دیگه که اطلاعات زیادی ندارم. تو وب فارسی که بیشتر صحبت جنگو هست و برای همون هم منبع نیست اما انگلیسی میشه یه چیزایی پیدا کرد که تجربه من با جنگو همونطور که گفتم دلچسب نبود. البته شاید من براش آماده نبودم. یا شایدم برای شروع باید یه فریم ورک ساده تر رو انتخاب میکردم... واقعا نمیدونم مشکلم کجاست
در مورد فریمورک های php و یادگیری اونها اطلاعات زیادی ندارم اما حداقل منبع مطالعشون زیاد تره
وضعیت بازار کار و هاستینگ هم که اینجوریه، به قول شما اگه ایران نبودیم شاید شرایط فرق داشت اما تو ایران اوضاع فرق میکنه
من php کار می کنم اما مدتی اومدم پایتون هم برای desktop کار کنم که کلا پشیمون شدم.
از نظر من برای وب php خیلی عالی جواب میده چون مخصوص این کار نوشته شده. از این لحاظ هاست و دم و دست فت و فراوون هستش.
در ضمن php منابع آموزشی بسیار زیادی داره! نمونه کد و اسکرپیت های آماده و که اصلا دیگه نمیخواد بگم.
ساینتکس هر دو زبان خوبه.
پایتون من رفتم تو سایتش اصلا داکیومنت خوب و مرطبی نداشت!!! بر عکس php که خیلی عالی بود!!!
php فریم ورک های قدرتمندی داره. مثل ZEND و Symfony که با مهندسی بالا نوشته شدند!! یا yii2 که همین روز ها ریلیز که پشتیبانی عالیه از وب 2 داره و خیلی راحت می تونید کد بزنید . البته سرعت میاد پایین.
اما فریم ورکی مثل phalcon هم داره که به صورت اکستنشن نصب میشه و سرعت خیلی بالایی داره. تازه اگر اینو با هیپ هاپ هم ترکیب کنی که اصلا به سرعت بالایی دست پیدا می کنی.
GIS نمیدونم چیه وگرنه جواب میدادم.
باهاتون موافقم. ولی پایتون هم زبان خوبیه، از چه نظر پشیمون شدید؟
تو php کدوم فریمورک رو معرفی میکنید که در ضمن قدرتمندی، آموزش کامل و شیرینی براش باشه و کلا یادگیریش راحت باشه؟
ضمنا قبل از اینکه برم سراغ یادگیری فریم ورک، باید به چه سطحی برسم؟ منظورم پیش نیازشه؟
در مورد gis هم به طور خلاصه میشه گفت نمایش داده های توصیفی به صورت مکانی، با قابلیت پردازش های مکانی. مثلا به عنوان یه مثال خیلی ساده : نمایش پارکهای یک شهر روی نقشه، به همراه خیابان ها و سایر عوارش (هر کدام به صورت مستقل ولی کنار هم) و امکان پردازش هایی مثل فاصله عوارض، نزدیک ترین راهها بین عوارض و ...
این بستر (نقشه) میتونه نقشه گوگل باشه یا نقشه های شخصی باشه...
البته یکی دو مورد سایت پیدا کردم که خیلی ساده در حد صرفا نمایش عوارض روی نقشه گوگل به تفکیک خصوصیاتی مثل شهر یا نوع عارضه با php کار شدن. اما تو پردازش های مکانی نمیدونم چقدر بین کتابخانه های php و پایتون تفاوت هست...
redplus
جمعه 17 مرداد 1393, 10:28 صبح
دوباره سلام ! ي نكته ايي رو بگم توي اين gis كه ميگي 100% پايتون قوي تره (اين طور كه من فهميذم البته) ! من داشتم با چند نفر صحبت ميركردم نظر اكثرا اين بود كه پايتون واسه جستجو و منطبق سازي متن يا كلا هرچي خيلي قوي عمل ميكنه ! گفتن جايي كه سرچ و جستجو قوي نياز باشه پايتون خوبه ! ي جورايي هم خودم فك كردم ديدم ديگه بزرگ تره گوگل نيست واسه جستجو و منطبق سازي چيزا كه داره از پايتون استفاده ميكنه !
اين چيزي بود كه من فهميدم !
پايتون ي فريم ورك kivy هم داره ! اين هم خيلي خوبه فعلا همه فك ميكنن اين فريم ورك مال نوشتن برنامه هاي اندرويد هست ولي با چند نفر كه صحبت كردم گفتن تحت وب رو هم به خوبي پشتيباني ميكنه و دسكتاپ رو هم همين طور !
kingwolf11
جمعه 17 مرداد 1393, 12:47 عصر
با سلام خدمت دوستان گرامی . من حال و حوصله نداشتم کامل بخونم :لبخند: ولی با توجه به نگاه سطحی تجربیات خودمو که برنامه نویس PHP هستم میگم ؛ شاید بزرگترین اشتباه بنده همین PHP بود . چون که درسته PHP توسعه یافتس ولی به همین شکل افت رتبه ی PHP در TOBIE در حال افزایشه و رتبه ی C# و ASP در حال افزایشه .
اگر دنبال سود هستید PHP شده جوجه بازی . یعنی هرکسی میاد زرتی میره دنبال PHP چون سیستم های معروف با PHP طراحی شده و کسایی که تازه واردن هم با رویای طراحی wordpress وارد کار میشن!!
الان بازار کار توی C# و JAVA هستش . شما C# رو دنبال کن و پس از پیدا کردن مهارت به دنبال ASP برو (چون C# و ASP ادغام بشن نتیجش میشه ASP.net که برای طراحی وب هست) اینطوری هر سایتی که بخوای میتونه به همراه اپلیکیشن های Windows Phone و Android وارد بازار کنی و مسلما قدرت انفرادی بیشتری داری نسبت به دیگران . (با C# توانایی طراحی نرم افزار Android هم هست ولی باز برای این کار JAVA مناسب تره ولی از شدن میشه ) .
در انتها هم باید در باره ی انتخاب Python بگم که بسیار عالیه و تا اونجایی که اطلاع دارم میتونید از پایتون در ASP و PHP برای بازدهی بیشتر و افزایش اجرای کد های خودتون استفاده کنید .
امیدوارم مفید واقع شده باشه گفته های بنده
Alone2013
جمعه 17 مرداد 1393, 16:41 عصر
دوباره سلام ! ي نكته ايي رو بگم توي اين gis كه ميگي 100% پايتون قوي تره (اين طور كه من فهميذم البته) ! من داشتم با چند نفر صحبت ميركردم نظر اكثرا اين بود كه پايتون واسه جستجو و منطبق سازي متن يا كلا هرچي خيلي قوي عمل ميكنه ! گفتن جايي كه سرچ و جستجو قوي نياز باشه پايتون خوبه ! ي جورايي هم خودم فك كردم ديدم ديگه بزرگ تره گوگل نيست واسه جستجو و منطبق سازي چيزا كه داره از پايتون استفاده ميكنه !
اين چيزي بود كه من فهميدم !
پايتون ي فريم ورك kivy هم داره ! اين هم خيلي خوبه فعلا همه فك ميكنن اين فريم ورك مال نوشتن برنامه هاي اندرويد هست ولي با چند نفر كه صحبت كردم گفتن تحت وب رو هم به خوبي پشتيباني ميكنه و دسكتاپ رو هم همين طور !
این که پایتون برای چنین کاری مناسبه درست ولی لزوما معنیش این نیست که php مناسب نیست و م نمیخوام همین رو بدونم. من میخوام بدونم php تو این زمینه چیزی کم داره و اگه داره چقدر عقبه؟ چون اگه php هم بتونه همون امکانات رو برسونه، با توجه به مزایایی مثل هاستینگ و منابع آموزشی بیشتر و چیزایی که ذکر شد، اون هم انتخاب مناسبیه
در مورد کیوی ندیدم جایی به عنوان فریم ورک وب ازش یاد کنن. بیشتر رو جنبه های دیگه اش خصوصا موبایل تاکید کردن. البته چیز جالب و قدرتمندی به نظر میاد.
این کامنت رو هم تو این صفحه (http://learnfiles.com/%D9%81%DB%8C%D9%84%D9%85-%D9%81%D8%A7%D8%B1%D8%B3%DB%8C-%D8%A2%D9%85%D9%88%D8%B2%D8%B4-%D8%B2%D8%A8%D8%A7%D9%86-%D8%A8%D8%B1%D9%86%D8%A7%D9%85%D9%87-%D9%86%D9%88%DB%8C%D8%B3%DB%8C-%D9%BE%D8%A7-10.html) خوندم که به نظرم جالب اومد و دوست دارم نظر دیگران رو هم بدونم:
رامان میگه:
2013/12/15 در 11:37 ق.ظ
با سلام.
مدرس مجموعه آموزشی پایتون هستم.
دوست عزیز سوال شما کمی کلی بود، بهتره بگیم زبان پایتون در زمینه های مختلف چه کاربردهایی داره:
1- برنامه نویسی وب:
برنامه نویسی یا اسکریپت نویسی تحت وب با پایتون مانند برنامه نویسی با پی اچ پی یا بعضی زبانهای مرسوم در ایران نیست. روند کلی اینکار متفاوت است، یکسری مزایایی دارد و یکسری معایب، از جمله معایب مرسوم نبودن پایتون در ایران و نبود یک سرویس هاستینگ تخصصی برای پایتون در بین شرکت های ارائه دهنده ئ هاستینگ است. البته باز هم شما امکان کانفیگ کردن دستی رو دارید اما این کار بسیار طاقت فرسا و در نود درصد موارد توسط افراد مبتدی غیرممکنه و کار دردسر داری هست. برای برنامه نویسی تحت وب پایتون شرکت های خارجی معروفی هاستینگ ارائه می دهند که البته معمولا برای افراد داخل کشور برای تمرین و یادگیری استفاده از این سرویسها به صرفه نیست. بعضی از این شرکت ها مثل pythonanywhere.com یا heroku.com و یا bitnami.com/stack/django سرویس های بسیار جالب و کاملی رو برای برنامه نویسی با پایتون تحت وب ارائه می دهند.
برای برنامه نویسی تحت وب با پایتون شما ملزم به انتخاب یک فریم ورک تحت وب این زبان هستید، برخی فریم ورک های تحت وب معروف پایتون: DJango (بخوانید جانگو)، Bottle و Flask که البته جانگو معروف تر و پیچیده تر و قوی تره.
2- برنامه نویسی GUI و گرافیکی برای سیستم عامل های دسکتاپ ویندوز، لینوکس و مک:
در این زمینه هم فریم ورک های PyQt و WxPython وجود دارند و بسیار هم استفاده می شوند. این فریم ورک ها و البته چندین فریم ورک دیگر که ذکر نشدند اکثرا کراس پلتفرم هستند و نرم افزار شما قادر به اجرا در تمامی سیستم عامل هاست. در این زمینه هم پایتون چیزی کم نداره البته برنامه نویسی در این زمینه با پایتون به دانش بالایی از شیئ گرایی با پایتون و به صورت کلی دانش بالایی از پایتون رو می طلبه.
3- برنامه نویسی سیستمی:
در این زمینه هم پایتون برای خودش قولی هست. البته برای کار در این زمینه باید دانش بسیار بالایی از سیستم عامل مورد نظر و زبان سی پلاس پلاس و زبان پایتون داشته باشید.
4- برنامه نویسی گوشی های همراه، تبلت و ….
در این زمینه هم پایتون حضور داره البته کمی می لنگه. برای برنامه نویسی گوشی های هوشمندی که با سیستم عامل اندروید مدیریت می شوند شما دو گزینه کلی دارید: یکی اینکه از پروژه ئ python for android کمک بگیرید که البته من تجربه ئ کارکردن با این یکی رو ندارم. دومین گزینه ئ شما اینه که از فریم ورک کیوی (kivy) کمک بگیرید. این فریم ورک بر خلاف نام خوشمزش فریم ورک تلخیه و یادگیری اون و بکار بردنش مستلزم داشتن دانش بسیار بالایی از پایتون است. این فریم ورک در اصل یک فریم ورک همه کاره است که برای ساخت برنامه های تحت سیستم های دسکتاپ هم استفاده می شه و در واقع در اون می تونید از شیر مرغ تا جون آدمیزاد رو پیدا کنید، از کنترل و دستکاری سیگنال های صوتی گرفته تا کنترل وبکم کامپیوتر البته این یک فریم ورک مستقل نیست بلکه فریم ورکهای بسیاری مثل PyGame و خیلی دیگر رو با هم ترکیب کرده و با هم یک ساختار منظم ساخته. بعد از ساختن برنامه با این فریم ورک می تونید برنامه ئ پایتونتون رو با استفاده از ابزارهای موجود به فایل های اجرایی در سیستم های اندروید، اپل و … تبدیل کنید. مشکل اصلی در یادگیری این فریم ورک است، زیرا مستند سازی های خود این فریم ورک حدود سیصد صفحه هستند، این درحالیه که نیاز به منابع بیشتر خیلی احساس می شه. این فریم ورک مدت زیادی نیست که شروع به کار کرده و به همین خاطر کتاب های زیادی برای یادگیری اون نوشته نشدند و احتمالا کتابهای حاضر، در ایران “نایاب” هستند. در بعضی مقالات به استفاده از Jython که یک توزیع مستقل Python است برای برنامه نویسی در اندروید اشاره می شه، که البته این امر امکان پذیر نیست.
5- پایتون و لینوکس
گسترش و رشد استفاده از پایتون در توزیع های مختلف لینوکس به حدی بوده که می شه گفت اگر پایتون نبود، لینوکس هم تا این حد پرطرفدار نبود. برخی از توزیع های لینوکس بیشتر ابزارهای اونها با پایتون نوشته شده. برای مثال BackTrack که یک توزیع لینوکس برای هک و امنیت و … است اسمش با اسم پایتون اجین است. در کل لینوکس و پایتون دو نام جدا نشدنی هستند.
—پروژه هایی که پایتون در آنها استفاده شده:
به صورت کلی پایتون اغلب اوقات زبانی نیست که کل پروژه رو از صفر تا صد با اون انجام بدهند بلکه بخشی از کار با پایتون انجام می شود. البته نرم افزارهای زیادی هم هستند که به صورت کامل با پایتون نوشته شده اند اما روند کلی در کمپانی های بزرگ استفاده از پایتون در پشت پرده است. به عنوان کمتر کسی می داند که بزرگترین دشمن لینوکس یعنی مایکروسافت از بهترین دوست لینوکس یعنی پایتون در پشت پرده ئ کارهاش استفاده می کنه. یا همه فکر می کنند که فقط صفحاتی که از گوگل که انتهای آنها پسوند “نقطه py” دارند با پایتون نوشته شده اند در صورتی که اینطور نیست. گوگل و یاهو دو نمونه از شرکتهایی هستند که از این زبان استفاده ئ ریز و درشت زیادی می کنند در واقع شرکت های بزرگ از همه چیز استفاده می کنند.
کاربرد پایتون در گسترش و بکارگیری هوش مصنوعی یا AI غیر قابل انکاره و در سالهای اخیر یکی از زبانهایی بوده که در زمینه ئ هوش مصنوعی از اون استفاده ئ زیادی شده است.
نمیدونم چرا دوستان تو بحث شرکت نمیکنن. تقریبا سوالات من بی جواب موندن...
1. تا اینجا میدونم پایتون قدرتمند تره و دامنه استفاده بیشتری داره، اما php در زمینه وب کم دردسر تره...
2. درست نمیدونم مشکل من با جنگو چیه؟ وضعیت یادگیری سایر فریم ورک ها (در php و python) هم مثل جنگوئه و مشکل من عدم آمادگی لازمه بوده، یا اینکه مشکل از سختی و پیچیدگی جنگو و داکیومنتش هست؟! (از اونجا که هنوز با فریم ورک دیگه ای کار نکردم میپرسم) - که در مورد اول راه حل چیه و در مورد دوم فریم ورک بهتر (در php و پایتون ) کدومه
3. امکان ترکیب دو زبان در یک پروژه هست؟ یعنی بر فرض در صورت لزوم در یک پروژه php بخشی از پردازش توسط پایتون انجام بگیره؟
4. نظرتون در مورد اینکه با php به علت سهولت یادگیری شروع کنم و بعد از اینکه یکم حرفه ای شدم بیام سراغ پایتون؟
redplus
جمعه 17 مرداد 1393, 18:37 عصر
ي نكته بگم بالا گفتين جفتش مولتي كراس هست ! php نيست ! php مولتي پلتفرم هست كه همه زبان هاي تحت وب هستن !
2- فك كنم همه فريم ورك ها يادگيريش مث هم باشه ! ولي شايد منابع php بيشتر باشه !
3- بله ، امكان تركيبش با اكثر زبان ها هست يا ميشه گفت همه زبان ها !
4- فكره خوبيه ! چون به فرض اگه شما خواستين ي اپلودسنتر عكس درست كنيد توي php اموزش كاملش هست ولي پايتون نه !
اينطوري ميتونيد توي php راه و روش ياد بگيريد و اشنا بشيد بعد ديگه توي پايتنون ميدونيد بايد الان چيكار كنيد و فقط از نظر دستوري و سينتكس اون تغيير ميدين !
Hossein_1995
سه شنبه 14 بهمن 1393, 15:02 عصر
قدرت در نگاه توست نه آنچه که بدان می نگری . با هر چی حال می کنید کد بزنید خب فقط کد بزنید دیگه حالا با چی کد میزنید قسمت مهمش اینه که با هر چی که حال می کنید کد بزنید . این روزها سرعت تحویل کار از همه چی مهمتره . پس php آسونتره
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.