ورود

View Full Version : طراحی یک سایت ثبت نام بیمه تکمیلی پرسنل شرکت

mohammadkhorshid
چهارشنبه 15 مرداد 1393, 07:40 صبح
با سلام

دوستان بنده در یک شرکت در بخش بیمه کار می کنم این شرکت 15000 نیروی اصلی که به همراه خانواده های آنها 35000 نفر می باشد و باید تمامی آنها دارای بیمه تکمیلی باشند و از آنجا که انجام این کار بسیار سخت و اطلاع رسانی و رفت آمد ارباب رجوع به دفتر مشکل ساز می باشد تصمیم به راه اندازی یک سایت که افراد با زدن کد پرسنلی و کد ملی خود به آن ورود پیدا کرده و مشخصات خود را پر کرده و مشخصات تحت تکفل (همسر-فرزند-پدر-مادر) را هم اضافه کنند،در آخر ما بتوانیم اطلاعات را گزارش گیری و بر روی اکسل و ... ذخیره کنیم .

باید از کجا شروع کرد ...

دوستان بنده از دوستان کم سواد در این رشته می باشم :خجالت:

از همکاری سمیمانه شما دوستان عزیز سپاسگذارم :قلب:

gilar1360
چهارشنبه 15 مرداد 1393, 08:05 صبح
دوست عزیز با cms موجود امکان این کار هستش و می توانید ایجادش کنید اگه می خواهید برید سراغ .net که دردسر بیشتری داره و چون شما گفتید تازه کارید به شما توصیه نمی کنم

mohammadkhorshid
چهارشنبه 15 مرداد 1393, 08:40 صبح
دوست عزیز میشه یه آموزشی یا چیز دیگه ای که بشه از روی آن این پروژه را حل کرد ؟؟؟

چون من حتی نمیدانم cms چی هست . من در حد یک وبلاگ میدانم.

ممنون از توجه شما دوست عزیز

gilar1360
جمعه 17 مرداد 1393, 18:40 عصر
اگه می خواهید یاد بگیرید و وقت کافی برای اون دارید برید سراغ وردپرس - جوملا - دروپال
سرچ کنید - آموزش وردپرس مطالب خوبی براتون میاد
اگه خواستید که هزینه کنید براتون انجام می دهم
در هر صورت موفق باشید

basirati
جمعه 17 مرداد 1393, 23:46 عصر
سلام دوست عزیز
همان طور که شما تعداد کازمندان این شرکت رو گفتید بنده توصیه نمیکنم خودتان برای راه اندازی این پروژه اقدام کنید البته با توجه به دانش فنی تان عرض کردم.
و توصیه دوم بنده این هست که به سراغ سیستم مدیریت محتوای اماده و رایگان همچون وردپرس و جوملا و ... نروید
کار شما با این سیستم ها فرق میکنه.
و بخواهم توضیح بیشتری بدم این هست که بر فرض شما از صفر شروع کردید و با این سیستم ها نیاز خود را برطرف کردید اگر به یک مشکل برخوردید چه خواهید کرد؟
من به شما پیشنهاد میکنم نیازهایتان را مکتوب کنید و در صورت تایید هزینه سازمان شما برای این نرم افزار در پیام خصوصی برای ارسال اطلاعات و راهنمایی بیشتر اقدام کنید.
باتشکر