View Full Version : استفاده نکردن از پرداخت درون برنامه ای بازار
esmail3309
چهارشنبه 15 مرداد 1393, 11:51 صبح
سلام دوستان
یه سوال داشتم
چه مشکلاتی پیش میاد اگه از پرداخت درون برنامه ای بازار در یک برنامه ی ساده استفاده نکرد؟؟یعنی برای دانلود برنامه نیاز به پرداخت پول برنامه باشه؟؟:متفکر:
آخه پرداخت درون برنامه ای خیلی دنگ و فنگ داره و یکم مشکله
MRmoon
چهارشنبه 15 مرداد 1393, 12:33 عصر
منظورتون رو واضح تر بیان کنید.
محمد.
omid.n1990
چهارشنبه 15 مرداد 1393, 13:19 عصر
با سلام،
پرداخت درون برنامه اصلا چیز سختی نیست، منم اول فکر میکردم کلی وقتم رو بگیره، ولی عملاً یکروزه یادش گرفتم و ازش استفاده کردم.
در مورد سوالتون اما، منظورتون رو نمیدونم درست متوجه شدم یا نه چند تا گمان دارم در مورد سوالاتون:
- گمان اول: بعضی وقتها برنامه اتون ساده است و بازار اجازه فروش نمیده و بهتون میگه که از پرداخت درون برنامه استفاده کنید دلیلش هم این هست که سطح برنامه پایینه، کاربر ابتدا برنامه رو ببینه بعد پرداخت درون برنامه ای استفاده کنید.
- گمان دوم: اصلا چرا پرداخت درون برنامه انجام بدم و همون اول بذار قیمت بذارم واسه فروش برنامه. این باز بستگی داره. بعضی وقتها برنامه شما واقعا خوبه ولی ممکنه وقت انتشار خیلی خوب دیده نشه فروش خوبی نداشته باشه، ولی وقتی پرداخت درون برنامه بذارید احتمالا بیش از پنج تا ده هزار نفر دانلود میکنن که اگر برنامه اتون خیلی خوب باشه تعداد زیادی اونو خریداری کنن و در عین حال اگر برنامه اتون ضعیف باشه خوب طبعا فروش خیلی میره پایین. در کل بدرد این میخوره که کاربر ابتدا ببینه اگر ببینه بعد بخره. تو برنامه های مرحله ای واسه خرید سکه و... و برنامه های اشتراکی ماهانه و ..هم طبعاً بهترین گزینه درون برنامه است.
گمان سوم: گمان سوم خیلی برداشت عجیبی به ذهنم رسید :) نمیگمش :)
Amin-rz
چهارشنبه 15 مرداد 1393, 14:45 عصر
اگر پرداخت درون برنامه اي استفاده نكني امكانش زياده كه يه كاربر كه نرم افزارو خريد خيلي راحت تو وبلاگش به صورت رايگان منتشرش كنه.
اونوقت با يه سرچ ساده,كسي نسخه پولي شما رو نميخره.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.