ورود

View Full Version : وضعیت کاری MVC در کشور(تهران)

alireza_rashvand
چهارشنبه 15 مرداد 1393, 17:44 عصر
با سلام خدمت دوستان

قصد دارم به تهران برم (بیام) برای کار...
دوستانی که تجربه ای دارند لطفا دریغ نفرمایند.

وضعیت کار برنامه نویسی در تهران چه گونه است؟کار هست؟ (برای یک تازه کار در MVC)
درامدش خوب هست یا نه؟ حقوق؟ (برای همچون منی که باید محل سکونت در تهران تهیه کنم, البته مجرد)

تجربه:
3 سال پروژه سیستم های دانشگاهی, طراحی با C#‎‎‎ وب فرم, همرا با sql سرور...
ولی علاقه شدیدی به MVC پیدا کردم , دوست دارم کار رو در MVC ادامه بدم ... اصلا می شه :متفکر:
به قول یکی از دوستان با اشنا شدن با MVC متوجه شدم تا به حال چه کلاهی سرم رفته(وب فرم) :)

حداقل دعا کنید از این بی کاری درایم.

hadi0x7c7
چهارشنبه 15 مرداد 1393, 19:22 عصر
کار MVC زیاده، فقط یه نکته رو مد نظر داشته باشید که اولین شرکتی که رفتین، سریع بهشون اوکی ندید! برید سراغ شرکت های درو پیکر دار، کار فرما ها توی بعضی از شرکتا پدر آدم رو در میارن و اصلا پول نمیدن! مهم ترین نکته کارفرما و محیط و جو شرکت هست! و نزدیک بودن به مکان زندگیتون.
واسه خونه گرفتن هم به نظر من بتونید اشتراکی به یکی رهن کنید خیلی خوبه، ولی باز مکان شرکتی که میخواین کار کنید مهمه که نزدیک باشه، نه یکی شرق، دیگری غرب :دی
البته انشاالله که موفق بشید، و بدونید هرچی از رفقای من رفتن تهرون، پشیمون نشدن.

alireza_rashvand
پنج شنبه 16 مرداد 1393, 17:04 عصر
خیلی ممنون, شما هم موفق باشید.

مهدی کرامتی
جمعه 17 مرداد 1393, 10:08 صبح
این روزها همه آگهی های جذب برنامه نویس وب شده MVC.

alireza_rashvand
شنبه 18 مرداد 1393, 17:12 عصر
بله اتفاقا برای همین MVC رو شروع کردم , چند جا رفتم گفتم 3 سال تجربه دارم ولی طرف می گفت MVC بلدی :| ,
پیش خودم گفتم این MVC چیه؟ اولش که نگاه کردم ببینم MVC چیه , ترسیدم, گفتم این کار من نیست :)
ولی نم نم شروع کردم خیلی خوش اومد...

به نظر دوستان پایه حقوق یک برنامه نویس در شهر تهران چه قدره؟ هر جا می خواهم رزومه پر کنم می گند حداقل حقوق که می خواهی رو بگو...! موندم کم نگم! زیاد نگم!...
وضعیت چه گونه است؟ رنج حقوق باید چه قدر باشه که بتونم هزینه هامو پوشش بدم , بالاهم عرض کردم که نیاز به مسکن دارم (البته احتمالا شریکی)

hadi0x7c7
شنبه 18 مرداد 1393, 19:27 عصر
گزارش آماری از دستمزد برنامه نویسان وب در ایران (http://araye.net/Posts/90)