ورود

View Full Version : عدم لوود شدن سایت دربعضی از مکان ها

طاها حک
چهارشنبه 15 مرداد 1393, 20:13 عصر
سلام
من یک سایتی رو برای یک شرکت طراحی کردم. سایت در حداقل 4جا به راحتی لود میشه. اما در یکی از دفاتر شرکت(شرکت در دو محل قرار داره) لود نمیشد. با من تماس گرفتند. پس از مراجعه با دو تا کامپیوتر و یک موبایل و مرورگرهای مختلف که متعلق به خود شرکت بود چک کردم ولی سایت بالا نیومد و پیغام زیر رو داد.
This webpage is not available
ولی وقتی از فیلترشکن استفاده کردم سایت بالا اومد. من حدس زدم شاید آی پی مشکل داره و مثلاً بلاک شده برای همین با لپ تاپ خودم به اینترنت اونجا وصل شدم ولی تو لپ تاپ خودم بدون استفاده از فیلترشکن بالا اومد در حالی که آی پی لپ تاپ من با سیستم های اونا یکی بود. این مساله به چه دلیل می تونه باشه؟با تشکر

sanaz.dadkhah
پنج شنبه 16 مرداد 1393, 09:19 صبح
سلام مشکل از dns server شرکتی است که ازش ینترنت گرفتین.

kahe.mehrdad
پنج شنبه 16 مرداد 1393, 09:24 صبح
دوست من defaul gateway اون شرکت دسترسی به هاستی که توش وب سایت را اپلود کردید بسته. با IT Manager اون شرکت ارتباط برقرار کنید مشکل را رفع میکنه.

طاها حک
پنج شنبه 16 مرداد 1393, 13:37 عصر
سلام مشکل از dns server شرکتی است که ازش ینترنت گرفتین.
اینا اینترنتشون رو از شاتل گرفتن، مشکل از اون جاست؟؟؟ یعنی از طرف ISP مشکل هست؟

دوست من defaul gateway اون شرکت دسترسی به هاستی که توش وب سایت را اپلود کردید بسته. با IT Manager اون شرکت ارتباط برقرار کنید مشکل را رفع میکنه.
شرکت مسئول ای تی نداره، یه شرکت کوچیک هست با 6-7 نفر کارمند که از این کارا بلد نیستن. چطور می تونم defaul gateway اونها رو چک کنم تا ببینم چیزی فیلتر نشده باشه؟

یک نکته هم بگم، من چند سایت دیگه هم روی همون سروری که سایت این شرکت هست دارم، ولی همه اونا اونجا لوود می شن!!!
نکته دوم هم اینکه: اگه مشکل از اینترنت و یا شبکه داخلی اون شرکت باشه، پس لپ تاپ من هم نباید اونجا سایت رو بالا می آورد. در حالی که من لپ تاپ رو با کابل شبکه به شبکه اونجا وصل کرده بودم.