View Full Version : گفتگو: نقد و پیشنهاد در خصوص سایت
blackcats
پنج شنبه 16 مرداد 1393, 22:24 عصر
با سلام خدمت تمامی دوستان و اساتید.
خواشمندم نظرات و پیشنهادات خودتون رو در خصوص آخرین پروزه ام بگید.
البته هنوز کار تموم نشده و به صورت تست سایت رو لود کردم.
آدرس:
http://www.jdfarhangi.ir
gilar1360
پنج شنبه 16 مرداد 1393, 22:38 عصر
آقا من که خوش اومد
رنگ بندیت خوبه و هم گرافیک مناسبی داره و همینطور سرعت لودش هم خوبه
با چی نوشتیش دوست عزیز
aminmousavi
جمعه 17 مرداد 1393, 01:22 صبح
سلام دوست عزیز ، به نظر بنده خوبه ، با اینکه طرح جالبی نداره که حالا میتونه سلیقه کارفرما باشه ، از طراح نمیشه خرده گرفت .
فقط اگر friendly url کار میکردین جلوه بهتری داشت سایت تون مخصوص تو قسمت حوزه های مختلف خیلی میتونست جالب از آب در بیاد ، تو قسمت کدی دیگه بنده نکته ای ندیدم ، خوب بود ، توی طراحی هم امروزه خیلی ها روی Responsive کار میکنن ، اونم خالی از لطف نیست اگر میداشت .
درکل اما خوب ، خسته نباشی :لبخندساده:
gilar1360
جمعه 17 مرداد 1393, 01:36 صبح
یه مشکلی که داشت و یادم رفت بگم بلاک اخبار فرهنگی جهاد پایین بلاک برش خوبی نداره اونم درست بشه بهتره ضمننا می توانست ریسپانسو هم باشه نظر دیگه ایی داشتم همینجا براتون می زارم
salmah
جمعه 17 مرداد 1393, 13:59 عصر
سایت خوبیه.خسته نباشید.
ولی عکس بکگراند یه کم بالای صفحه را شلوغ کرده.از یه عکس روشنتر استفاده کنید
CsharpNevisi
جمعه 17 مرداد 1393, 14:27 عصر
از نظر گرافیک میتونستید بهتر روش کار کنید ... !!!
تکنیک های جدید طراحی مثل Responsive بودن , Live Icon , امکانات جدید CSS3 , منوهای زیبای ارکادینو و ... توش استفاده نشده که اگه میشد خیلی قشنک میشد :لبخند: .. !!
در کل برای همچین جاهایی یه همچین سایتی مناسبه .. ولی میتونه کاربر پسندتر باشه و کیفیت نمونه کارهای خودتونو بالا ببره .. !!!
نظر شخصی من این بود ... !!!
blackcats
یک شنبه 19 مرداد 1393, 19:15 عصر
ممنون از همه شما دوستان عزیز تمامی نظرات درست و بجا بود این کار رو 2 سال پیش استارت زدم و کمی مشمول زمان شد گرافیک سایت رو من اول این http://jdfarhangi.ir/Default.aspx?bcode=1&color=1 طراحی کرده بودم که مورد موافقت قرار نگرفت و رنگ بندی سایت عوض شد.
همچنین سایت رو می خواستم Responsive طراحی کنم اما بنا به دلایل نا معلومی نشد!
اما دارم بیشتر روش کار میکنم که کمی بهتر بشه.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.