ورود

View Full Version : پیش نمایش قالب

omidparkour
جمعه 17 مرداد 1393, 04:29 صبح
سلام
این سایت ها که دانلود قالب هستن و پیش نمایش آنلاین دارن اون پیش نمایش آنلاینشون چجوریه؟؟
یعنی کجا قالب رو قرار میدن برای پیش نمایش آنلاین

r4hgozar
جمعه 17 مرداد 1393, 08:53 صبح
سلام.
اون پیش نمایش ها معمولا فقط html و css قالب هست شما می تونین یه فولدر بسازین و این کار ها رو انجام بدین.
اما روش های حرفه ای تری هست که توصیه نمیشه. چون به راحتی کد قالب رو می دزدن و استفاده می کنن.
بهترین کار برای پیش نمایش استفاده از عکسه.
موفق باشید

omidparkour
جمعه 17 مرداد 1393, 11:40 صبح
خب من با پیش نمایش قالب های HTml-css مشکلی ندارم با پیش نمایش قالب های وردپرس و جوملا و ... مشکل دارم

kingwolf11
جمعه 17 مرداد 1393, 11:59 صبح
با سلام خدمت دوست گرامی . این سایت های طراحی قالبی که میبینید مثل راست چین و امثالهم با وردپرس طراحی مشن و فکر میکنم برای فروش قالب ها از افزونه ی ووکامرس استفاده میکنن و برای ارسال قالب های کاربران از افزونه ی پست مهمان بهره مند هستن . تا اونجایی که به فکر من میرسه برای قالب های وردپرس یک پوشه با نام demo ایجاد میکنن و درون پوشه ی demo پوشه هایی به شکل زیر میسازن :
wordpress
joomla
html
و...
درورن پوشه ی وردپرس یک سیستم وردپرس نصب میکنن و از پلاگین ساخت دمو که به صورت رایگان هست بهره مند مشن . html هم که مشخصه ولی حقیقتا جوملا رو نمیدونم که چه طوری میشه دموشو ساخت

omidparkour
جمعه 17 مرداد 1393, 12:11 عصر
ممنون افزونه رو دانلود کردم
پس من الان یه ساب دامین درست کنم با نام demo بعدش روش وردپرس نصب کنم بعد قالب هایی که میخوام پیش نمایش ش رو نشون بدم تو ساب دامین بریزم دیگه

kingwolf11
جمعه 17 مرداد 1393, 12:26 عصر
درسته دستت درد نکنه حداقل شما لایک کردی پستارو :لبخند:

omidparkour
جمعه 17 مرداد 1393, 13:00 عصر
:قهقهه::قهقهه::قهقهه::قهقهه:: هقهه: