ورود

View Full Version : مشاوره برای نرم افزار طراحی وب

a-poor
جمعه 17 مرداد 1393, 07:06 صبح
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام
بنده کدنویسی طراحی قلب سایت را با
html css js
بلدم ولی بالارفتن سرعت کارم میخواهم از نرم افزار های طراحی وب نیز استفاده کنم منظورم جوملا وردپرس نیست منظورم این نرم افزار یی است که بدون کدنویسی می توانیم قالب سایت بسازیم
مثلا web builderو...
می خواستم نظر دوستان را دراین مورد بدانم
اگر موافقند
می خواهم نرم افزار یا نرم افزار هایی با کارایی بالا و قوی به من معرفی کنید
در ضمن لطفا منبع خوب و معتبر برای دانلود نیز معرفی کنید چون دو تا نرم افزار از این مدل با کرک دانلود کردم ولی مشکل داشت

kingwolf11
جمعه 17 مرداد 1393, 11:44 صبح
با سلام خدمت دوست گرامی . بزرگ ترین اشتباه ممکن استفاده از این سری از نرم افزار ها مثل web builder و themplate toaster و امثالهم است . شما زمانی که خودت کد می نویسی یک خط اضافی هم نمی نویسی و همین خط های کم به سئو سایت کمک میکنند . تو سایت های معروف بخونید میگن که بزرگ ترین اشتباه استفاده از قالب ساز های آماده هست . شما که بلدی خودت کد کن . زمان کاری شاید بالا بره ولی کار تمیز در میاد

basirati
جمعه 17 مرداد 1393, 22:32 عصر
دوست من تمام Website builderها از یک فریم ورک استفاده میکنند که شما با استفاده از ui اون نرم افزار داری سایت خودت رو میسازی. جدای از معایب این نرم افزار ها بهتر هست که شما بری کد رو اول یاد بگیری و بعد بری سراغ فریم ورک ها . دقیقا این یکی از معایب فریم ورک ها هست.

vimax23
جمعه 17 مرداد 1393, 23:08 عصر
دریم ویور نرم افزار کاملی هست واسه کدنویسی وب

basirati
جمعه 17 مرداد 1393, 23:11 عصر
ایشان تحت وب منظورشون بود
دریم عالیه اما حجم زیادی داری و خیلی حرفه ای ها سراغش نمیروند
اما notepad++ خیلی عالی هست و با پلاگین هاش محشر میشه. سرعتش هم خیلی بهتر از دریم هست.
sublime text هم زیاد استفاده میکنند اما سازگار با زبان فارسی نیست.