PDA

View Full Version : سوال: طراحی یک شبکه اجتماعی

amir6268
جمعه 17 مرداد 1393, 09:31 صبح
سلام
میخواستم ببینم طراحی یک شبکه اجتماعی اختصاصی چقدر هزینه داره؟
فرض کنید یه همچین امکاناتی هم داره:
- قابلیت لایک، share و گزارش پست ارسال شده توسط کاربر
- آپدیت شدن اتوماتیک لایک، مطالب و آمار بدون رفرش صفحه
- امکان ارسال یادداشت خصوصی یا عمومی بین کاربران
- امکان ایجاد صفحه و مدیریت آن
- امکان تعیین کردن مدیر برای سایت و سطح دسترسی
- امکان دیدن مطالب کاربران تعیین شده (دنبال کردن کاربر یا همان درخواست دوستی)
- و امکانات عمومی مثل غیرفعال کردن اکانت کاربری ، ویرایش پروفایل و ...

طرح قالبشم فکر کنید یه طراحی ساده اما پیشرفتست ... (بدون هاست، بدون دامنه)
توجه کنید اسکریپت نیست. تمام کدهاش توسط خود طراح نوشته شده و یک شبکه اختصاصیه ...

r4hgozar
جمعه 17 مرداد 1393, 10:52 صبح
سلام.
این چیزی که شما گفتین میشه کلوب یا فیس بوک/
معمولا این گونه سایت ها رو شخص نمی نویسه و یک تیم حداقل 5 نفره می نویسن.
تگه من بخوام با ASP MVC بگم و کاملا هم اختصاصی حداقل 5 میلیون واسه فقط طراحی و ماهی 1 تا 2 میلیون واسه پشتیبانیش.
تازه حدود 5 تا 6 ماهم طول میکشه تا کامل شه.
معمولا کسانی که می خوان این گونه سایت ها رو داشته باشن یک تیم استخدام می کنن و بهشون حقوق میدم تا کار سریع تر پیش بره.
و الی خیلی ها دوس دارن شبکه اجتماعی اختصاصی داشته باشن
موفق باشید

amir6268
جمعه 17 مرداد 1393, 11:51 صبح
امکاناتی که فیسبوک و کلوب دارند خیلی بیشتر از این امکاناتی که من گفتم هست ...
از چه نظر میگین باید یک تیم حداقل 5 نفره باشن؟ از نظر طولانی بودن نوشتن کدهاش یا از نظر کار کردن روی امنیتش؟

در ضمن این شبکه ای که من میگم زبان برنامه نویسیش هم php.

kingwolf11
جمعه 17 مرداد 1393, 11:52 صبح
با سلام . دوست عزیز شما دنبال نو آوری باش . این سایتی که میگید واقعا کدنویسیش کاری نداره تنها چیزی که میخواد اینه که یه قالب عالی داشته باشید. در ضمن اگر صادق باشیم سایت های ایرانی توانایی رقابت با سایت های غربی رو نداره ! دلیلش هم که آشکاره . یکی این که کشور های آمریکایی و اروپایی توانایی دریافت ویزا کارت و کارت های اعتباری را دارن ولی بنده به بانک برای ویزا کارت مراجعه کردم گفتن تحریمیم . البته این صحبت برای 1 سال و نیم پیش هست . ولی شما تنها در یک صورت میتونی رقابت کنی با سایت های غربی که اولا نو آوری فوق العاده ای داشته باشید ، تیم متخصص داشته باشید و در انتها پول چند میلیونی برای تبلیغات .
کپی کردن فیسبوک هنر نیست بلکه وارد کردن تکنولوژی نوین باعث میشه که سود شما از اون مبلغ 5 6 میلیون تومانی به صد ها میلیون تومن برسه . تازه اگر فکر و ایده و طرح شما نوین باشه خیلی از شرکت های طراحی سایت با شما قرار داد میبندن تا این سیستم را از شما خریداری کنن و این عمل بدون هزینه هم ممکنه صورت بگیره

امیدوارم مطلب بنده مورد استفاده شما قرار بگیره

amir6268
جمعه 17 مرداد 1393, 12:01 عصر
با سلام . دوست عزیز شما دنبال نو آوری باش . این سایتی که میگید واقعا کدنویسیش کاری نداره تنها چیزی که میخواد اینه که یه قالب عالی داشته باشید. در ضمن اگر صادق باشیم سایت های ایرانی توانایی رقابت با سایت های غربی رو نداره ! دلیلش هم که آشکاره . یکی این که کشور های آمریکایی و اروپایی توانایی دریافت ویزا کارت و کارت های اعتباری را دارن ولی بنده به بانک برای ویزا کارت مراجعه کردم گفتن تحریمیم . البته این صحبت برای 1 سال و نیم پیش هست . ولی شما تنها در یک صورت میتونی رقابت کنی با سایت های غربی که اولا نو آوری فوق العاده ای داشته باشید ، تیم متخصص داشته باشید و در انتها پول چند میلیونی برای تبلیغات .
کپی کردن فیسبوک هنر نیست بلکه وارد کردن تکنولوژی نوین باعث میشه که سود شما از اون مبلغ 5 6 میلیون تومانی به صد ها میلیون تومن برسه . تازه اگر فکر و ایده و طرح شما نوین باشه خیلی از شرکت های طراحی سایت با شما قرار داد میبندن تا این سیستم را از شما خریداری کنن و این عمل بدون هزینه هم ممکنه صورت بگیره

امیدوارم مطلب بنده مورد استفاده شما قرار بگیره

مرسی ولی نوآوری تو ایران زیاد طرفدار نداره ... هر شبکه ای که تو خارج مثل فیسبوک ، اینستاگرام و ... طراحی شد تو ایران عین همونو درست کردند ولی به زبان فارسی که الان بیشترشون رتبشون زیر 100 الکسا هست ...

دلیل اینکه میگم یه چیز جدید که تاحالا اجرا نشده باشه تو ایران زیاد طرفدار نداره بخاطر اینه طرف میشینه چند ماه براش وقت میذاره تمومش میکنه انتشارش میده دو روز بعد یکی عین همونو کپی میزنه ...

amir6268
جمعه 17 مرداد 1393, 12:04 عصر
فقط یک سوال کلی داشتم ...
ارزش داره یک نفر وقت بذاره یه شبکه اجتماعی اختصاصی با امکاناتی که گفتم طراحی کنه؟ با توجه به اینکه الان اسکریپتهای مختلفی از شبکه اجتماعی هست کسی میخره؟

kingwolf11
جمعه 17 مرداد 1393, 12:28 عصر
از نظر خریدن چرا که نه ولی از نظر ارزشی نه . ارزش نداره چون بیشتر ریسکه . شما یا سایتتو چند زبانه بزن که بتونی مخاطب های خارجی رو هم جذب کنی . ولی برای کارای یک نفره باید کاری انتخاب کنید که حداکثر صرفه و حداقل زمان رو داشته باشه

kingwolf11
جمعه 17 مرداد 1393, 12:33 عصر
درضمن سایتایی که شما داری میگی زیره الکسا کشیده باید ببینی پشتت کیا بودن و چه هزینه ای شده ! برای مثال فیسنما چه جوری معروف شد ؟ زمانی که تو اخبار اعلام کردن .
شما توانایی همچین کاری رو دارید ؟
در ابتدا تنها یک بعد کارو نبینید . بنده به شخصه عرض میکنم که اگر تا الان کاری انجام ندادم که به صورت رسمی و با نام خودم به اجرا در بیارم به این دلیل هست که چند هفته ی آینده توی ذهن بنده نیست . در ابتدا توانایی مالیم و ریسک کارو در نظر میگیرم و در انتها کارو انجام میدم . شما هم اگر به سال های بعدی فکر کنی و با حساب کتاب پیش بری مسلما سایتی داری که با بزرگای نت هم میتونه رقابت کنه !

amir6268
جمعه 17 مرداد 1393, 12:37 عصر
از نظر خریدن چرا که نه ولی از نظر ارزشی نه . ارزش نداره چون بیشتر ریسکه . شما یا سایتتو چند زبانه بزن که بتونی مخاطب های خارجی رو هم جذب کنی . ولی برای کارای یک نفره باید کاری انتخاب کنید که حداکثر صرفه و حداقل زمان رو داشته باشه

زبانش اگه php باشه باید روی امنیتش خیلی کار بشه؟ معمولا شبکه های اجتماعی بیشتر روی امنیت کدوم قسمتش باید کار بشه؟ ارسال مطلب یا اطلاعات یا ....؟ چون معمولا اطلاعات مهمی ثبت نمیشه ...

kingwolf11
جمعه 17 مرداد 1393, 12:55 عصر
اگر با PDO کار کنید برای فیلتر کردن کد ها کارتون ساده تره . شما باید رو همه ی جوانب کد هاتون فکر کنید و هر نوع باگی که فکر میکنید ممکن وجود داشته باشه رو بگیرید . برای مثال بنده یک سی ام اس بسیار قدرت مند نوشتم فقط برای پیدا کردن قدرت در زبان پی اچ پی . جوری بود که هیچ کدام از دوستان توانایی هک نداشتن ولی یک نفر در انتها یک باگ فوق العاده پیش پا افتاده پیدا کرده بود . باگ هم به این شکل بود که تایپ اینپوت خودمو email گذاشته بودم ولی در فایل action خودم چک نکرده بودم که آیا این ایمیل دارای الگوریتم توجیه پذیر هست یا نه . به همین سادگی یک باگ پیدا شد .
بنده قصدم از مطرح کردن این مطلب نتیجه گیری این مسئله بود که باگ هایی وجود داره که باعث میشه سیستم قدرتمندتون زیر سوال بره و حتی روت نشه که دیگه بیاریش رو کار و باگها تنها باعث هک شدن سایت نمیشن

kingwolf11
جمعه 17 مرداد 1393, 13:02 عصر
در ضمن شما بشترین جاهایی که باید فیلتر کنی ساتتو تو جاهایی که با دیتابیس در ارتباطی ! برای مثال سعی کن اگر از پارامتر GET میخوای کلید یک فیلدی را از DATA BASE بگیری به صورت INTVAL یا عدی دریافت کنی تا شخص کرم ریز نتونه SQL INJECTION کنه تو سایتت .

masoud_pnu
جمعه 17 مرداد 1393, 13:30 عصر
دوست گرامی این خیلی خوبه که بزرگ فکر می کنید.ولی به قول خارجی ها :think big but do small بزرگ فکر کنید،کوچک عمل کنید.شما فیس بوک رو درنظر بگیرید.اول برای تعداد محدودی دانشجو طراحی شد که بتونن باهاش قرار بذارن و...کم کم بزرگ شد.در حدود 10سال.طرح شما خیلی بزرگه(البته اگه میخواید واقعا نتیجه بگیرید.)از همه اینا گذشته آیا تعریف شبکه اجتماعی رو دقیقا مطالعه کردید؟کاری ندارم.ولی برای انجام این پروژه کار خیلی بزرگ تر ازا ین حرفاست.این پروژه اولین چیزی که می خواد یه تیم مهندسی نرم افزار واقعا باتجربه اس که مسیر کار رو مشخص کنه.همینجوری که نمیشه پای کامپیوتر نشست و کد زد!یه نقشه راه لازمه.بعد از مراحل طراحی،به بخش پیاده سازی می رسیم که اونم یه تیم لازم داره و نه یک نفر.چون واقعا نشدنیه برای یک نفر.مگر اینکه فاکتور زمان اصلا مهم نباشه براتون.چون همزمان باید علاوه بر کد نویسی،فاکتورهای اساسی مثل امنیت نرم افزاری که در مرحله طراحی لحاظ شده،پیاده سازی بشه.امنیت در این نرم افزارها یعنی همه چیز.چون ممکنه کسی یه نوشته یا عکس شخصی بذاره،بعد اگه بخاطر سهل انگاری شما عکس لو بره،ممکنه از شما شکایت کنه.بعد از تمام این مراحل،نرم افزار باید تست بشه.90درصد نرم افزارها در مرحله تست نواقص خودشونو نشون میدن.واسه همین نسخه های مختلفی(آلفا،بتا،RCو...)از اون منتشر میشه تابه مرحله انتشار اصلی برسه.
اینا روش کار بود.دیدید که واقعا کار یک نفر نیست.اینی هم که بگیم میخوام با PHP باشه یا ASPیا ....موقع پیاده سازی مشخص میشه.اصلا چیز مهمی در مقایسه با مرحله امکان سنجی و طراحی نیست.مطمئن باش همینجور بشینی پای کامپیوتر و بگی بسم اله،شبکه اجتماعی بسازم،بعد از 1هفته ولش میکنی.چون اصلا خودتم نمیدونی داری چیکار میکنی!
پیشنهاد میکنم بایه طرح ساده تر شروع کنید و کم کم تجربه بیشتری کسب کنید.الان تخصصتون درچه حده؟با JSON آشنایی دارید در حدی که بتونید استفاده کنید؟از mysql میتونید در ajaxاستفاده کنید؟با توجه با اینکه الان موبایل بسیار کاربردی شده،میتونید از فریم ورکهای موبایل وب اپلیکیشن (مثل جی کوئری موبایل)استفاده کنید؟؟و....اینا واقعا لازمه.حالا خود دانید.
امیدوارم عرایضم باعث دلسرد شدنتون نشه.اتفاقا خودم خیلی دوست دارم این جور کارها رو و درحال حاضر دارم روی یه همچین چیزی کار میکنم!ولی بهرحال واقعیات رو باید گفت که حداقل راهی که بنده رفتم رو شما نرید.
در کل این خیلی خوبه که جسارت بزرگ فکرکردن رو دارید و مثل بنده نوعی فقط به عوض کردن زبان یه قالب HTML فکر نمیکنید!ایشالا مولا علی کمکتون کنه.یاعلی.:قلب:

amir6268
جمعه 17 مرداد 1393, 14:08 عصر
دوست گرامی این خیلی خوبه که بزرگ فکر می کنید.ولی به قول خارجی ها :think big but do small بزرگ فکر کنید،کوچک عمل کنید.شما فیس بوک رو درنظر بگیرید.اول برای تعداد محدودی دانشجو طراحی شد که بتونن باهاش قرار بذارن و...کم کم بزرگ شد.در حدود 10سال.طرح شما خیلی بزرگه(البته اگه میخواید واقعا نتیجه بگیرید.)از همه اینا گذشته آیا تعریف شبکه اجتماعی رو دقیقا مطالعه کردید؟کاری ندارم.ولی برای انجام این پروژه کار خیلی بزرگ تر ازا ین حرفاست.این پروژه اولین چیزی که می خواد یه تیم مهندسی نرم افزار واقعا باتجربه اس که مسیر کار رو مشخص کنه.همینجوری که نمیشه پای کامپیوتر نشست و کد زد!یه نقشه راه لازمه.بعد از مراحل طراحی،به بخش پیاده سازی می رسیم که اونم یه تیم لازم داره و نه یک نفر.چون واقعا نشدنیه برای یک نفر.مگر اینکه فاکتور زمان اصلا مهم نباشه براتون.چون همزمان باید علاوه بر کد نویسی،فاکتورهای اساسی مثل امنیت نرم افزاری که در مرحله طراحی لحاظ شده،پیاده سازی بشه.امنیت در این نرم افزارها یعنی همه چیز.چون ممکنه کسی یه نوشته یا عکس شخصی بذاره،بعد اگه بخاطر سهل انگاری شما عکس لو بره،ممکنه از شما شکایت کنه.بعد از تمام این مراحل،نرم افزار باید تست بشه.90درصد نرم افزارها در مرحله تست نواقص خودشونو نشون میدن.واسه همین نسخه های مختلفی(آلفا،بتا،RCو...)از اون منتشر میشه تابه مرحله انتشار اصلی برسه.
اینا روش کار بود.دیدید که واقعا کار یک نفر نیست.اینی هم که بگیم میخوام با PHP باشه یا ASPیا ....موقع پیاده سازی مشخص میشه.اصلا چیز مهمی در مقایسه با مرحله امکان سنجی و طراحی نیست.مطمئن باش همینجور بشینی پای کامپیوتر و بگی بسم اله،شبکه اجتماعی بسازم،بعد از 1هفته ولش میکنی.چون اصلا خودتم نمیدونی داری چیکار میکنی!
پیشنهاد میکنم بایه طرح ساده تر شروع کنید و کم کم تجربه بیشتری کسب کنید.الان تخصصتون درچه حده؟با JSON آشنایی دارید در حدی که بتونید استفاده کنید؟از mysql میتونید در ajaxاستفاده کنید؟با توجه با اینکه الان موبایل بسیار کاربردی شده،میتونید از فریم ورکهای موبایل وب اپلیکیشن (مثل جی کوئری موبایل)استفاده کنید؟؟و....اینا واقعا لازمه.حالا خود دانید.
امیدوارم عرایضم باعث دلسرد شدنتون نشه.اتفاقا خودم خیلی دوست دارم این جور کارها رو و درحال حاضر دارم روی یه همچین چیزی کار میکنم!ولی بهرحال واقعیات رو باید گفت که حداقل راهی که بنده رفتم رو شما نرید.
در کل این خیلی خوبه که جسارت بزرگ فکرکردن رو دارید و مثل بنده نوعی فقط به عوض کردن زبان یه قالب HTML فکر نمیکنید!ایشالا مولا علی کمکتون کنه.یاعلی.:قلب:

ممنون از نظرت ...
ولی به نظرم شما انجام کارهای بزرگ رو خیلی سخت میدونید.
به قول خودتون فیسبوک اول کوچیک بود بعد کم کم بزرگ شد ...

از نظر من کسی که الان یه کدنویس حرفه ای هستش همش که کتاب و کلاس و ... نخونده که حرفه ای شده. تجربش زیاده ...
اگه من بزرگ فکر میکنم دلیلش این نیست که خیلی راحت هم میتونم اون کارو انجام بدم.
من حتی اگه یه ذره هم کد نویسی بلد باشم همیشه سعی میکنم با همون یه ذره کارهای بزرگی رو انجام بدم ... میدونم که انجامش باعث خیلی مشکلات شاید بشه ولی هیچ مشکلی حل نشدنی نیست ...
الان یه چیزی رو طراحی میکنم کلی باگ و مشکل امنیتی براش پیش میاد سعی میکنم مشکلو پیداش کنم و رفعش کنم. و از همه مهمتر این تجربه ای میشه که برای طراحی بعدیم حتما اینو رعایت کنم که دوباره پیش نیاد ...
کم کم با همین چیزا تجربم زیاد میشه ...

البته این نظر منه. همیشه علاقه داشتم از کدهای خیلی ساده ای که بلدم چیزای بزرگی بسازم ... اگرم همچین شبکه ای رو بسازم دقیقا با همین طرز فکر میسازم.
قصدم اینه یه مشکلی پیش بیاد بعد اینقدر با اون کدها کشتی بگیرم تا بالاخره رفعش کنم ...

m-amin
جمعه 17 مرداد 1393, 15:08 عصر
البته این نظر منه. همیشه علاقه داشتم از کدهای خیلی ساده ای که بلدم چیزای بزرگی بسازم ... اگرم همچین شبکه ای رو بسازم دقیقا با همین طرز فکر میسازم.
قصدم اینه یه مشکلی پیش بیاد بعد اینقدر با اون کدها کشتی بگیرم تا بالاخره رفعش کنم ...

امیر جان من به این که باید آروم آروم پیشرفت کرد اعتقاد دارم .
به نظرم پروژه های سبک تر میتونن بیشتر پختت کنن تا پروژه هایی که میتونه برات مشکلات زیادی درست کنه که آخرش خستت کنن. امیدوارم موفق باشی

masoud_pnu
جمعه 17 مرداد 1393, 15:51 عصر
انشااله که در پناه حق موفق و موید باشید.

vimax23
جمعه 17 مرداد 1393, 21:58 عصر
سلام
میخواستم ببینم طراحی یک شبکه اجتماعی اختصاصی چقدر هزینه داره؟
فرض کنید یه همچین امکاناتی هم داره:
- قابلیت لایک، share و گزارش پست ارسال شده توسط کاربر
- آپدیت شدن اتوماتیک لایک، مطالب و آمار بدون رفرش صفحه
- امکان ارسال یادداشت خصوصی یا عمومی بین کاربران
- امکان ایجاد صفحه و مدیریت آن
- امکان تعیین کردن مدیر برای سایت و سطح دسترسی
- امکان دیدن مطالب کاربران تعیین شده (دنبال کردن کاربر یا همان درخواست دوستی)
- و امکانات عمومی مثل غیرفعال کردن اکانت کاربری ، ویرایش پروفایل و ...

طرح قالبشم فکر کنید یه طراحی ساده اما پیشرفتست ... (بدون هاست، بدون دامنه)
توجه کنید اسکریپت نیست. تمام کدهاش توسط خود طراح نوشته شده و یک شبکه اختصاصیه ...

سلام
من تو رزومم دو تا اسکریپت سوشیال نتورک نوشتم ، اولی بدون دیزاین 3.500.000 گرفتم سال تحویلش هم 2005 بوده ، یکی دیگه رو 14.000.000 بدون دیزاین سال 2008 اولی بدون فریم ورک هست و جنازه هست پرتالیه دومی با فریم ورک نوشتم
امکانات هم خیلی بیشتر از اینایی هست که نوشتی
منتهی برای چنین چیزی من پیشنهاد میکنم به مشتریت قیمت 4.000.000 الی 4.500.000 تومان بگیری
دیزاین هم اسکچ تو بازار از 400 شروع میشه تا 800 ، تبدیلش هم هر صفحه 500 الی 1.200.000 متغیر هست البته اینکه ریسپانسیو بشه قیمت رو میتونی 400 500 تومن بالاتر ببری ولی در نهایت بستگی به مشتریت داره

سوشیال نتورک روی هاست اشتراکی جواب نمیده امکان دزدیده شدنش از روی سرور هم زیاده حتی انکدش کنی ، همچنین به حرف هر کسی که بهت میگه جواب نمیده گوش نکن اگر واقعا روش وقت بزاری درآمد زیادی از توش میشه درآورد البته نمیدونم واسه خودته یا مشتریته
پ.ن: اسکریپت که مطمئنا هست :دی ولی بنا به تعریف شما اسکریپت آماده نیست

basirati
جمعه 17 مرداد 1393, 22:16 عصر
دوست من اسکریپت های هستند که بشه با اون ها با هزینه کمتر یک سوشال نتورک در حد متوسط راه اندازی کرد.
اما اگر میخواهید کارتون اختصاصی باشه باید یاداور نکاتی شوم.
1. حرفه ای بودن کار حائز اهمیت هست که اگر به یک شرکت معتبر اطمینان کنید تا 80 درصد این موضوع براتون قابل حل خواهد بود.
2. موضوع دوم تحلیل دیتابیس هست که باید به افراد خبره سپرده بشه که این مورد هم در شرکت های معتبر وجود داره.
3. رابط کاربری که کاربر رو جذب کنه که امروزه بوتس ترپ مورد بسیار عالی هست واسه این موضوع که بعضی از شرکت ها به صورت استاندارد از این مورد استفاده میکنند.
4. مورد بعدی سرور میزبانی هست که برای شروع شاید هاست اشتراکی کارآمد باشه اما پس از رشد چند ماهه و گذشت دوره ازمایشی صد درصد نیاز به یک VPS خواهید داشت که نکته مهم این مورد در این هست که میزبانی رو از دیتاسنتر های داخل ایران باید تهیه کنید و اگر مستقیما تهیه نمیکنید فرد حقیقی یا حقوقی واسطه رو با اطمینان سراغش برید.

من میتونم در این مورد مشاوره رایگان بهت بدم و به افراد مطمئن معرفی ات بکنم. درضمن من کنار پروژه هایی بودم از صفر تا صد که الان رتبه زیر 100 الکسا رو دارند که اسم نمی برم.
شروع هر کاری باید ساده باشه اما همیشه به فکر بالابردن کار باید باشی.
مارک زاکر برگ میگه که بزرگترین ریسک در زندگی ریسک نکردنه.
اگر دوست داشتی پیام شخصی بده تا راهنماییت کنم.

amir6268
جمعه 17 مرداد 1393, 22:46 عصر
ممنون از نظر همتون ...
خلاصه نظر بیشترتون فکر میکنم این باشه که اول روی یه چیز ساده تر کار کنم. اما ساده تر مثل چی؟ لطفا با ذکر امکاناتش بگید ...

basirati
جمعه 17 مرداد 1393, 23:03 عصر
اگر میخواهید خودتون پیاده سازی کنید که اختیار با خودتون هست.
ساده هم از نظر امکانات نسبی هم از نظر ظاهری
اما اگر قرار هست با یک شخص حقیقی یا حقوقی کار کنید بهتره جلسات متعددی بزارید و راهنمایی شوید.
به نظر من مورد دوم بهتر شما رو به ایده تون میرسونه .
اگر نظرتون همین بود با پیام شخصی میتونید با من در ارتباط باشید.