ورود

View Full Version : مبتدی: سؤال: دریافت کد

starsport
جمعه 17 مرداد 1393, 16:46 عصر
سلام دوستان
می خواستم ببینم برای اینکه یک سایت رو دانلود کنیم که همه فایل ها و عکسها و کلا سورسش رو داشته باشیم و مهم اینکه به همون شکلی که طراح فولدربندی کرده ما به همون شکل دانلود کنیم چکار باید کرد؟
یعنی بهترین نرم افزار واسه اینکار چی هست؟

من با idm و offline explorer اینکار رو کردم ولی یه سری فولدربندی داخلش ایجاد میشه که اصلا ربطی به سایت نداره و با idm هم چند روز طول کشید تا یه سایت ساده که قبلا خودم طراحی کرده بودمو دانلود کنم.

ممنون میشم یه نرم افزار و ترجیحا با آموزشش بهم راهنمایی کنید.

omidparkour
جمعه 17 مرداد 1393, 16:52 عصر
دوست عزیز اینکار اصلا درست نیست که قالب ها رو ریپ کنید

iman_k26
جمعه 17 مرداد 1393, 18:02 عصر
به این کار میگن ریپ زدن سایت که کار درستی نیست و بهتره بجای این کار یادگیری مباحث مربوطه رو شروع کنید

vimax23
جمعه 17 مرداد 1393, 23:06 عصر
سلام دوستان
می خواستم ببینم برای اینکه یک سایت رو دانلود کنیم که همه فایل ها و عکسها و کلا سورسش رو داشته باشیم و مهم اینکه به همون شکلی که طراح فولدربندی کرده ما به همون شکل دانلود کنیم چکار باید کرد؟
یعنی بهترین نرم افزار واسه اینکار چی هست؟

من با idm و offline explorer اینکار رو کردم ولی یه سری فولدربندی داخلش ایجاد میشه که اصلا ربطی به سایت نداره و با idm هم چند روز طول کشید تا یه سایت ساده که قبلا خودم طراحی کرده بودمو دانلود کنم.

ممنون میشم یه نرم افزار و ترجیحا با آموزشش بهم راهنمایی کنید.

webzip
اما اگر هدف اونیه که دوستان گفتن درست نیست

basirati
جمعه 17 مرداد 1393, 23:10 عصر
برای ریپ کردن قالب راه های ساده تری هم وجود داره. اما دوستان فرمودند.
اما من W3schools.com رو برای اینکه رویه لوکال داشته باشم یکبار کامل دانلود کردم.
حالا شما کدوم رو میخواهید؟

starsport
جمعه 24 مرداد 1393, 11:41 صبح
سلام
دوستان درست میگن کار درستی نیست.
اما من نمیخوام قالب دزدی یا اینجور کارهایی انجام بدم فقط میخوام برای آموزش از یه سایت که خیلی خیلی خوشم اومده استفاده کنم.
سایت هم مال یکی از دوستام هست که تو شهر دیگه هست و نمیتونستم ازش درخواست سورسش رو بکنم چون اون باید از رئیسش اجازه میگرفت و سورس دست رئ ولی بهش هم اطلاع دادم که میخوام سایتت رو کامل دانلود کنم و چون تمام اون سایت رو خودش زحمت کشیده بود براش ایرادی نداشت و اجازه داد.
من میخوام یه سایت رو با همون شکلی که اون فولدربندی کرده دانلود کنم تا ببینم مثلا دستورات php و css و اینجور چیزا رو چجوری انجام داده.