PDA

View Full Version : مشکل در طراحی تاریخ در دیتابیس

amirshahmoradi
جمعه 17 مرداد 1393, 17:13 عصر
سلام دوستان
در حال حاضر در حال طراحی یک وبسایت سینمایی (پایان نامه ارشد)هستم (با asp) این وب سایت باید برای رزرو بلیط روز و سانس رو بگیره و با توجه به میزان ظرفیت باقیمونده بلیط رو صادر کنه!!
مشکل اینجاست که برای روز و سانس باید چیکار کنم؟که کاربر فقط تا هفته اینده بتونه بلیط رزرو کنه نه قبل یا بعدش؟چجوری با انتخاب تاریخ، سانس های اون تاریخ رو نشون بده؟چجوری با گذشت یک روز سیستم به روز شه ؟میشه اصن این کارو کرد؟لطفا کمک کنید با تشکر

aminmousavi
شنبه 18 مرداد 1393, 04:28 صبح
سلام دوست عزیز ، به نظرم به راحتی مشکلت رو با ASP میتونی حل کنی .
برای اینکه تا یک هفته آینده بشه رزرو کرد ، یک dropdownlist بزارید توی ASP هربار که صفحه لود میشه از تاریخ امروز تا تاریخ 7 روز بعد رو توش add کنین (به شرطی که از تاریخ اکران فیلم نگذشته باشه) که البته این روش برای پروژه دانشجویی خوبه ! نه واقعیت ! چون ممکنه سینما یک روز تعطیل باشه و با این روش شما تدبیری براش اندیشه نکردید !
بعد فرض کنید کاربر میاد تاریخ 1393/05/20 رو انتخاب میکنه و با یک dropdown دیگر سانس رو انتخاب میکنه (با فرض اینکه همه ی روزها سانس ها یکسان هست ، برای پر کردن جدول سانس ها هم یک select میزنید در جدول سانس ها که برای فیلم x چه سانس هایی موجود هست) سپ شما Redirect میکنید به یک صفحه دیگر (مقدار تاریخ و سانس رو هم پاس میدید) توی PageLoad چک میکنید که در جدول رزرو در تاریخ 1393/05/20 و سانس مثلا 14:00 رکوردی موجود هست یا نه ! اگر نبود یک رکورد میسازید و مقدار فیلد ظرفیت در رکورد رو برابر ظرفیت سالن میزارید ، اما اگر رکورد بود چک میکنید ظرفیت 0 نباشد ، اگر بود پیغام خطا میدید ، اگر صفر نبود دکمه اتمام خرید رو که زد (بعد از انتقال پول و ...) شما یک عدد از فیلد ظرفیت رکورد رزور کم میکنید

البته برای رزور یک روش دیگری هم میتوانید برید که برای چک کردن پر بودن ظرفیت به ازای هر خرید یک رکورد در جدول رزور درج کنید بعد با کوئری Count با شرط سانس و روز ببنید ظرفیت از حد مجاز بیشتر است یا نه (بنده خودم روش دوم رو ترجیه میدم :لبخند:)