View Full Version : سوال: property های پیش فرض bootstrap
ab.ali
جمعه 17 مرداد 1393, 23:57 عصر
سلام، دوستان می خواستم بدونم bootstrap پراپرتی های پیش فرض برای تگ a داره یا نه؟ چون توی یک قالبی که طراحی می کردم تگ رو وقتی اینطوری می نوشتم برای همه تگ های a اعمال می شد :
a{
text-decoration:none;
color:#000;
font:12px 'Segoe UI'}
ولی توی این قالب جدیدم که با bootstrap درست کردم، جز فونت بقیه property ها اعمال نمی شه!
ممنون می شم اگر راهنمایی کنید.
basirati
شنبه 18 مرداد 1393, 00:00 صبح
دقیقا منظورتون رو متوجه نمیشم.
اگر بخواهید رو کد های css خود بوتس ترپ تغییرات بزارید بهتره که یک فایل جداگانه با نام extraدرست کنید یا با کلاس یا با ایدی یه استایل دیگه بزارید.
اگر منظورتون اینه که بعضی جا ها استایل بوتس ترپ اجرا نشده؟ بله درسته بعضی از جاها که چند تا المنت رو قاطی میکنی و داخل هم دیگه میزاری ممکنه استایل نداشته باشه مثلا تگ لینک در لیبل بوتس ترپ
باید استایل بهش بدی.
ab.ali
شنبه 18 مرداد 1393, 00:13 صبح
نگاه کن دوست عزیز من وقتی از bootstrap برای گرید بندی و ... استفاده می کنم، فکر می کنم برای تگ a یک تغییرات پیش فرضی رو اعمال می کنه ، چون اون کد رو وقتی برای تمام تگ های a به کار می برم، جز فونت یا transition بقیه کار نمی کنن، ولی وقتی به طور لایه ای استایل می دم، می پذیرن :
.menu li a{
text-decoration:none;
color:#FFF}
اول که به همه تگ های a پراپرتی می دم نمی گیره ولی وقتی به اصل تگ a یا همون کدی که براتون گذاشتم می دم، درست می شه، چرا؟ (چون از تگ a زیاد استفاده کردم خیلی وقت گیر هستش.)
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.