ورود

View Full Version : تنظیم سایز مناسب تصاویر رویui؟

abc2014
شنبه 18 مرداد 1393, 09:51 صبح
با سلام
روی واسط گرافیکی که تصاویر مختلف مثلا برای لیست یا منو یا پس زمینه صفحات و..استفاده میکنیم چطور باید سایز اونا رو موقع طراحی تصویر انتخاب کرد که مناسب باشه.و حالابعد برای سایزهای دیگر کوچک و بزرگشون کنیم.؟

slr560
شنبه 18 مرداد 1393, 10:37 صبح
بیشتر خاصیت with مشکل ساز میشه توی اسکرین ها. من میام هر شی ی که میزارم خاصیت with رو برابر با filllParent میکنم. به جاش ۲ خاصیت marginLeft و MarginRight رو تنظیم میکنم. بعد از اون شی تو همه ی سایز ها به خوبی نمایش داده میشه
حتما حتما حتما اگه میخواین توی همه اسکرین ها طراحیتون جواب بده از RelativeLayout استفاده کنید. فوق العادس
دیگه خاصیت های دیگه رو هم مث toLeftOf و toRightOf و MarginOfTop و ... هم یادتون نره

abc2014
شنبه 18 مرداد 1393, 11:17 صبح
من منظورم وقتیه که تو فتوشاپ میخوام تصویررو بسازم نمیدونم سایزو چقدر بایدتعیین کنم.

slr560
شنبه 18 مرداد 1393, 11:38 صبح
من منظورم وقتیه که تو فتوشاپ میخوام تصویررو بسازم نمیدونم سایزو چقدر بایدتعیین کنم.

ببین این کمکت میکنه؟ کامل توضیح داده برای سایز ها
http://www.androiddev.ir/guide/practices/screens_support.html

esmail3309
شنبه 18 مرداد 1393, 15:54 عصر
بیشتر خاصیت with مشکل ساز میشه توی اسکرین ها. من میام هر شی ی که میزارم خاصیت with رو برابر با filllParent میکنم. به جاش ۲ خاصیت marginLeft و MarginRight رو تنظیم میکنم. بعد از اون شی تو همه ی سایز ها به خوبی نمایش داده میشه
حتما حتما حتما اگه میخواین توی همه اسکرین ها طراحیتون جواب بده از RelativeLayout استفاده کنید. فوق العادس
دیگه خاصیت های دیگه رو هم مث toLeftOf و toRightOf و MarginOfTop و ... هم یادتون نره

منم یه همچین مشکلیرو داشتم
میشه درباره ی سه خاصیتMarginOfTopو marginLeft و MarginRight که گفتید یه توضیحی بهمن بدید؟که چه کاری انجام میدن؟

slr560
شنبه 18 مرداد 1393, 16:19 عصر
منم یه همچین مشکلیرو داشتم
میشه درباره ی سه خاصیتMarginOfTopو marginLeft و MarginRight که گفتید یه توضیحی بهمن بدید؟که چه کاری انجام میدن؟

Margintop حاشیه از بالا
MarginLeft حاشیه از چپ
MarginRight حاشیه از راست
Marginbottom حاشی از پایین

فاصله از parent هست در واقع. بالا اشتباه تایپی داره. یادم رفت دقیق چی بودن

در واقع

smemamian
شنبه 18 مرداد 1393, 18:53 عصر
سلام

این کار یک محاسبه تایید شده توسط مستندات اندرید داره که بدین صورت هست :

قانون 3-4-6-8 رو باید رعایت کنید.
3 = ldpi = که کلاً منسوخ شده است و نیازی نیست.
4 = mdpi
6 = hdpi
8 = xhdpi
اگر عکس شما در فولدر mdpi با سایز 48*48 باشه، و بخواهید برای hdpi در نظر بگیری باید به این روش انجام بدی :

48*6 = 288
288 / 4 = 72.
سایز تصویر شما در hdpi باید 72*72 باشه.

شما دقیقاً نمی دانید سیستم از کدوم drawable برای سایزهای مختلف استفاده می کنه ! سیستم در نظر میگیره کدوم مناسب تر هستش و اون سایز تصویر رو در نظر می گیره(البته نه همیشه).

abc2014
یک شنبه 19 مرداد 1393, 10:32 صبح
سلام

این کار یک محاسبه تایید شده توسط مستندات اندرید داره که بدین صورت هست :

قانون 3-4-6-8 رو باید رعایت کنید.
3 = ldpi = که کلاً منسوخ شده است و نیازی نیست.
4 = mdpi
6 = hdpi
8 = xhdpi
اگر عکس شما در فولدر mdpi با سایز 48*48 باشه، و بخواهید برای hdpi در نظر بگیری باید به این روش انجام بدی :

48*6 = 288
288 / 4 = 72.
سایز تصویر شما در hdpi باید 72*72 باشه.

شما دقیقاً نمی دانید سیستم از کدوم drawable برای سایزهای مختلف استفاده می کنه ! سیستم در نظر میگیره کدوم مناسب تر هستش و اون سایز تصویر رو در نظر می گیره(البته نه همیشه).
خوب بود اما هنوز جوابمو نگرفتم.وقتی میخوام تو فتوشاپ تصویر رو بسازم مثلا برای لیست یا بک گرااند یا..اندازه اولیه رو نمیدونم چی بذارم.

harani
یک شنبه 19 مرداد 1393, 11:32 صبح
خوب بود اما هنوز جوابمو نگرفتم.وقتی میخوام تو فتوشاپ تصویر رو بسازم مثلا برای لیست یا بک گرااند یا..اندازه اولیه رو نمیدونم چی بذارم.

شما برای طراحی background یا از shape خود اندروید استفاده کنید یا pattern و یا ninepatch .

abc2014
دوشنبه 20 مرداد 1393, 10:49 صبح
شما برای طراحی background یا از shape خود اندروید استفاده کنید یا pattern و یا ninepatch .

اگه میشه راهنمایی بیشتر

omid_cr77
دوشنبه 20 مرداد 1393, 13:56 عصر
از margin اصلا استفاده نکنین.واسه سایزهایه مختلف مناسب نیست از gravity استفاده کن

smemamian
دوشنبه 20 مرداد 1393, 14:21 عصر
از margin اصلا استفاده نکنین.واسه سایزهایه مختلف مناسب نیست از gravity استفاده کن

مطمئناً می دونید که margin و gravity دو ویژگی هستند که استفاده از هرکدومشون در خیلی از قسمت های برنامه ضروری است.
پس نمیشه جمله شمارو تایید کرد. با سند و طبق مستندات راهنمایی کنید.

برای مثال : شما ابتدا تصویر زمینه را روی گوشی های mdpi تست کنید اگر مناسب اون سایز بود، طبق همان مطلب قبلی ام که در مورد نرخ سایزبندی
تصاویر بود عمل کنید.