View Full Version : هزینه طراحی سایت
hosna31
شنبه 18 مرداد 1393, 11:14 صبح
سلام دوستان می دونید هزینه طراحی سایت با جوملا راه اندازی اون و قرار دادن مطالب داخل سایت چنده؟غیر از هزینه هاست و دامین؟
یه سفارشی داشتم نمی دونستم چند باید بگم؟
شنبه 18 مرداد 1393, 11:34 صبح
ابتدا هزینه هاست و دامین را لحاظ کنید
هزینه طراحی سایت بستگی به نوع سایتی دارد که شما قرار است طراحی کنید
قالب جوملا که آماده است و از لحاظ گرافیگی، لازم نیست زمانی صرف کنید
شما می توانید به وب سایت هایی که با جوملا طراحی می کنند مراجعه کنید تا تعرفه های کلی دستتون بیاد
موفق باشید
basirati
شنبه 18 مرداد 1393, 12:31 عصر
جوملای بازار خراب کنه هر قیمتی داره !
میخوای قیمت بدی ؟ یا اینکه میخوای سایت با جوملا طراحی کنی؟
ab.ali
شنبه 18 مرداد 1393, 12:52 عصر
فکز نکنم با سایت های وردپرسی تفاوت زیادی داشته باشه چون فقط در توابع مربوط به CMS با هم تفاوت دارند. قیمت سایت های وردرپرسی بیشتر از 120 هزار توان تا 150 هزار تومان شروع می شه ولی بستگی به کارت داره گاهی اوقات یک سایت وردرپرسی می زنن 400 هزار تومان!
ravand
شنبه 18 مرداد 1393, 21:27 عصر
فکز نکنم با سایت های وردپرسی تفاوت زیادی داشته باشه چون فقط در توابع مربوط به CMS با هم تفاوت دارند. قیمت سایت های وردرپرسی بیشتر از 120 هزار توان تا 150 هزار تومان شروع می شه ولی بستگی به کارت داره گاهی اوقات یک سایت وردرپرسی می زنن 400 هزار تومان!
یکی برای طراحی و گرافیک قالب میخواست از من 200 تا 300 هزار تومن بگیره. منم به خاطر مشتری نتونستم قبول کنم. و مجبور شدم از طرح سایت های خارجی استفاده کنم و برنامه نویسیش رو خودم انجام دادم.
به نظر شما ارزش داره که من این همه پول رو بدم به گرافیست؟ اون وقت خودم اینقدر برای برنامه نویسی کم بگیرم؟
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.