View Full Version : درخواست کمک در خصوص نرم افزار پارس پندار
rahro
یک شنبه 31 اردیبهشت 1385, 18:14 عصر
سلام
چندی پیش برنامه ای را که برای "موسسه" محل کار خود به اتمام رسانده بودم در خصوص موارد ذیل مورد انتقاد قرارگرفت.
1- مشکلات مربوطه به فارسی نویسی
2- مشکلات مربوط به فارسی "گچپژ" در خصوص ایندکس و جستجو اطلاعات
برای رفع این مشکل با توجه به تبلیغات وسیع شرکت پارس پندار بر آن شدم که نرم افزار تولید انبوه این شرکت رو خریداری کنم و این مشکل رو با اون حل کنم ! نرم افزار رو پارس خریداری کردم "(90 هزار تومان )" و امسال که خواستم شروع کنم با مشکل عجیبی روبه رو شدم و اون اینکه :
در تکست باکس برای نوشتن فارسی حتما باید کنترل سورس تکست باکس رو به یک متغیر public وصل کنم و برای هر تکست فارسی یم متغیر public به صورت ذیل :
public m.ver1
store m.ver1 to space(30)
و مشکل دیگه اینکه در حین نوشتن فارسی بین هر کلمه یک حرف فاصله میزارد که این موضوع طول یک فیلد را زیاد میکند و هم اینکه باید دقت شود طول تکست باکس برابر با space تعریف شده باشد!
و مشکل دیگه اینکه در حین فارسی نوشتن راست به چپ کرسر یک حرف جلوتر از تایپ رشته قرار میگیرد! و همچنین امکان اضافه کردن یک حرف به یک رشته در فی مابین رشته جاری وجود ندارد و کرسر حرف مورد نظر را جایگزین رشته میکند و ممکن نیست که ما بقی رشته را به جلو سوق دهیم !!
من با شرکت مزبور تماس گرفتم از قرار مشخص تا شهریور تعطیله!
از دوستانی که با این نرم افزار کار کردند خواهش میکنم اگر موارد فوق برای آنها نیز مشهود بوده اعلام کنند و اگر خیر راه حل رفع آن را بیان کنند
رهرو
rezaTavak
دوشنبه 01 خرداد 1385, 08:01 صبح
دوست عزیز اگر قبل از خرید یک جستجویی در این بخش می کردید اصلا نمی خریدید.
برای مشکل اول از FM20.DLL استفاده کنید راه استفاده را قبلا گفته ام.
برای راه حل دوم هم ایندکس بر اساس تایعی باشد که من نمونه آن را در زیر برای شما می گذارم.
*
* This function convert farsi string to currect location
*
FUNCTION FarsiSort
LPARAMETERS cString
LOCAL lcSourceStr, lcSortStr, lcSortedStr, lcChar, lnLocate, i
lcSortedStr=""
lcSortStr = 'ÁÂÃÄÅÆÇÈپÉÊËÌچÍÎÏÐÑÒŽÓÔÕÖØÙÚÛÝÞߘ�áãäåæí'
lcSourceStr = 'ÁÂÃÄÅÆÇÈÉÊËÌÍÎÏÐÑÒÓÔÕÖרÙÚÛÜÝÞßààáâãäåæí'
FOR i=1 TO LEN(cString)
lcChar = SUBSTR(cString, i, 1)
lnLocate = AT(lcChar, lcSortStr)
lcSortedStr=lcSortedStr + IIF(lnLocate <>0 , SUBSTR(lcSourceStr, lnLocate, 1), lcChar)
NEXT
RETURN lcSortedStr
نحوه استفاده این است که تاگهای شما باید با عبارت مثلا( farsisort(cName باشد.
ali_kolahdoozan
دوشنبه 01 خرداد 1385, 08:12 صبح
من در اولین روزهایی که با این سایت آشنا شدم شاید اولین سوالم همین بود که این نرم افزار رو بخرم یا نه و همه گفتن نه . به دلایلی مجبور شدم و خریدم . بعد به این نتیجه رسیدم اگه پولش رو کلا هر شب پیتزا خورده بودم حتی به روند برنامم هم بیشتر کمک می شد . خلاصه یه نفر می خاست تغییر کد پیج بده و به همچین چیزی نیاز داشت . چون امکانات تغییر کد پیج هم توش هست خلاصه دادمش به اون به عنوان هدیه . تمام
rahro
دوشنبه 01 خرداد 1385, 08:20 صبح
نوش دارو پس از مرگ سهراب !!!!
برای خودم در این خصوص متاسفم حق باشماست !
البته من قبلا با دوستان (سال گذشته) صحبت کرده بودم و دوستان راه کارهایی غیر اینکه استاد ارجمند جناب تاوک ارائه دادند گفتند که به مذاق حقیر خوش نیامد! و در خصوص این نرم افزار تنها این را گفتند که کارهایی رو که این نرم افزار انجام میده میشه به صورت ابتکاری حل ورفع کرد بحرحال ما که خریدیم ولی خواهشا" این تاپیک رو بگذارید باشه تا برای سایر دوستان عبرت باشه!
"(کسی این نرم افزار رو نمیخواد)"!!!!!
رهرو
rahro
دوشنبه 01 خرداد 1385, 08:35 صبح
جناب تاوک
سلام
FM20.DLL رو سرچ کردم و باید مطالبش رو بخونم ولی قبل از هر چیر این فایل رو از کجا میشه گیر آورد؟!
آیا نمیشه یه مثال همانند بالا برایش بذارید؟
رهرو
binyaz2003
دوشنبه 01 خرداد 1385, 08:42 صبح
مقاله این بحث بطور کامل در سایت من هست در بخش مقالات
www.binyazprograms.com
rahro
پنج شنبه 18 خرداد 1385, 04:07 صبح
سلام
چندی پیش برنامه ای را که برای "موسسه" محل کار خود به اتمام رسانده بودم در خصوص موارد ذیل مورد انتقاد قرارگرفت.
1- مشکلات مربوطه به فارسی نویسی
2- مشکلات مربوط به فارسی "گچپژ" در خصوص ایندکس و جستجو اطلاعات
برای رفع این مشکل با توجه به تبلیغات وسیع شرکت پارس پندار بر آن شدم که نرم افزار تولید انبوه این شرکت رو خریداری کنم و این مشکل رو با اون حل کنم ! نرم افزار رو پارس خریداری کردم "(90 هزار تومان )" و امسال که خواستم شروع کنم با مشکل عجیبی روبه رو شدم و اون اینکه :
در تکست باکس برای نوشتن فارسی حتما باید کنترل سورس تکست باکس رو به یک متغیر public وصل کنم و برای هر تکست فارسی یم متغیر public به صورت ذیل :
public m.ver1
store m.ver1 to space(30)
و مشکل دیگه اینکه در حین نوشتن فارسی بین هر کلمه یک حرف فاصله میزارد که این موضوع طول یک فیلد را زیاد میکند و هم اینکه باید دقت شود طول تکست باکس برابر با space تعریف شده باشد!
و مشکل دیگه اینکه در حین فارسی نوشتن راست به چپ کرسر یک حرف جلوتر از تایپ رشته قرار میگیرد! و همچنین امکان اضافه کردن یک حرف به یک رشته در فی مابین رشته جاری وجود ندارد و کرسر حرف مورد نظر را جایگزین رشته میکند و ممکن نیست که ما بقی رشته را به جلو سوق دهیم !!
من با شرکت مزبور تماس گرفتم از قرار مشخص تا شهریور تعطیله!
از دوستانی که با این نرم افزار کار کردند خواهش میکنم اگر موارد فوق برای آنها نیز مشهود بوده اعلام کنند و اگر خیر راه حل رفع آن را بیان کنند
رهرو
سلام
برای مشکل اول من یک new property درست کردم و در کنترل سورس مربوطه نام جدید را گذاشتم مشکل حل شد.
و مشکل دوم کماکان باقیست
مشکل سه حل شد و برای اضافه کردن بین دو رشته باید inesert را بفشاریم!
kia1349
پنج شنبه 18 خرداد 1385, 05:38 صبح
از محصولات شرکت پارس پندار استفاده نکنید این محصولات مال زمان تیرکمون شاهه بابا
rahro
پنج شنبه 18 خرداد 1385, 18:45 عصر
از محصولات شرکت پارس پندار استفاده نکنید این محصولات مال زمان تیرکمون شاهه بابا
اینو شنیدی:!؟
یه بنده خدایی اخرهای شب از فرط گرسنگی رفت در مغازه ساندویچی یه ساندویچ سوسیس خواست! بعد رفت لب جو خواست گاز بگیره سوسیسه افتاد تو جوی آب کنارش؟ دست کرد و قورباغه ای به دستش امد گذاشت وسط ساندویچ به محضی که گاز گرفت صدای قور - قورباغهه بلند شد
بند خدا رو کرد به ساندویچه و گفت قوری کنی یا موری کنی من پول دادم خریدمت و میخورمت!!!
حال استاد عزیز من 90 هزار تومن پول بابت این نرم افزار دادم بگی یا نگی ! مجبورم ازش استفاده کنم!؟؟
rezamim
جمعه 19 خرداد 1385, 15:33 عصر
این بنده خدایی که گفتید بعدا که به علت خوردن قورباغه بیمار شد و مجبور شد چند برابر قیمت ساندویچش دوباره هزینه کنه بعدا میفهمه که اون روز چه اشتباهی کرده!
جلوی ضرر رو از هر کجا که بگیری منفعته. با این برنامه همیشه به اون وابسته ای و از امکانات زیاد موجود بی بهره.
kia1349
شنبه 20 خرداد 1385, 11:02 صبح
من این برنامه و قفل رو توی کشوی میزم از 8 سال پیش تا حالا دارم حتی دلم نمی اد مفتکی بدمش به کسی که نکنه یه وقت بدبخت بشه
من فقط یکبار ازش برای تبدیل کدپیچ استفاده کردم و بعدش هم دیدم باید خودم یه برنامه برای تبدیل کدپیچ بنویسم
به نصیحت آقای معمار توجه کن
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.