PDA

View Full Version : چطور میتونم یک یا چند فایل EXE رو در دل یک فایل EXE دگه جاسازی کنم ؟



hdv212
یک شنبه 31 اردیبهشت 1385, 22:45 عصر
سلام به همه بر و بچز خوش تیپ .
یک مشکلی داشتم و اون اینه که چطور میتونم یک فایل اجرایی رو از طریق برنامه نویسی در یک فایل اجرایی دیگه قرار بدم که وقتی کاربر روی اون فایل اجرایی کلیک کرد دو یا چند فایل با هم اجرا بشه ؟
مرسی ..
مخلص همه هستیم ..

razavi_university
دوشنبه 01 خرداد 1385, 09:59 صبح
سلام
مدتی پیش یه همچین نرم افزارِی رو دیدم که یکی از بچه ها زحمتشو کشیده بود
اسمش wraper بود میتونستی چند تا اجرایی با هم بزاری یا دستور RUN بزاری و...
www.salarsoft.net (http://www.salarsoft.net)

hdv212
دوشنبه 01 خرداد 1385, 13:28 عصر
آره عزیزم منم دیدم
ولی اون مال دلفی بود .. ولی من تحت دات نت میخوام

RezaJP
دوشنبه 01 خرداد 1385, 20:34 عصر
توی دات نت میتونی یه فایل exe رو توی refrences اضافه کنی و همونطوری که از dll استفاده می کنی ازش استفاده کنی
البته اینجوری باید فایل exe کنارش باشه
اما اگه بخوای مخفی باشه باید به عنوان resource اضافه کنی
البته اگه بشه
توی دلفی که میشه توی دات نت امتحان نکردم

Behrooz_CS
دوشنبه 01 خرداد 1385, 20:40 عصر
یه راهی که من به ذهنم می رسه اینه که فایلهای EXE را در پروژه ات Include کنی
و بعد هم اونا رو Embbed Resource کنی

بعد باید در زمان اجرا اونا رو از Resource بخونی و اجرا کنی

hdv212
دوشنبه 01 خرداد 1385, 22:07 عصر
عزیزان مرسی از جوابتون ولی من همه اینا رو میدونم .. مشکل اینه که میخوام از طریق کد این کار رو بکنم .. یعنی در زمان اجرا . نه در زمان طراحی ..
مرسی.

Behrooz_CS
سه شنبه 02 خرداد 1385, 16:35 عصر
دوست عزیز اگه می خوای ویروس بنویسی بهتره بری سراغ
سایت های هک

حداقل شاید یه
DLL
پیدا کنی که کارت را بیافته

hdv212
جمعه 05 خرداد 1385, 21:44 عصر
سلام بچه ها .. من نمی خوام وزروس بنویسم .. من قفلی طراحی کردم که احتیاج به موضوع دارم
حالا اگر میتونید کمکم کنید تا مشکل من حل بشه .. بابا ویروسم کجا بوده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟