View Full Version : سوال: نظرتوم راجب به نمای سایتی که طراحی کردم چیه و چه ایرادهایی داره؟؟؟
130000
یک شنبه 19 مرداد 1393, 13:14 عصر
سلام دوستان عزیز میخوام سایت دانلود کتاب www.book-dl.ir (http://www.book-dl.ir/)
بزنم یعنی زدم مشکل هاست دارم هاست دانلود.
میخواستم ببینم هاست دانلودی هست که امکان نصب نرم افزار داشته باشه مثلا ورد پرس جوملا و ...
لطفا نظرات پیشنهادات انتقاداتتون رو راجب به نمای سایت سئو سایت و ... رو بگید خوشحل میشم.
omidparkour
یک شنبه 19 مرداد 1393, 13:42 عصر
سلام
خسته نباشید
قالب نسبتا خوبی هست اما یه کم بعضی قسمت ها گرافیکش کمه
سئو سایتتون هم خوبه 82% هست
توی validator هم 71 ارور دارین
موفق باشید
130000
یک شنبه 19 مرداد 1393, 13:46 عصر
ممنون از پاسختون
میشه بگید کدوم قسمت هاش گرافیکش کمه و نیاز به کار داره
چجوری این 71 خطا رو پیدا و رفع کنم؟؟؟
IamOverlord
یک شنبه 19 مرداد 1393, 14:01 عصر
سلام دوستان عزیز میخوام سایت دانلود کتاب
www.book-dl.ir (http://www.book-dl.ir/)
میخواستم ببینم هاست دانلودی هست که امکان نصب نرم افزار داشته باشه مثلا ورد پرس جوملا و ...
لطفا نظرات پیشنهادات انتقاداتتون رو راجب به نمای سایت سئو سایت و ... رو بگید خوشحل میشم.
سلام دوست عزیز!
قالب وب سایتتون خوبه... ولی چند نکتهٔ کوچیک به نظرم می رسه که اشاره کنم:
۱. به نظر می رسه فاصلهٔ خطوط متن کم هست...
۲. وقتی روی گزینه های منوی آخرین ارسال ها حرکت می کنم، پرش مشاهده می شه...
۳. وقتی روی گزینه های منوی موضوعات حرکت می کنم آیکون کوچیک بغل گزینه غیب می شه و پشتش کلا خاکستری می شه، به نظرم این طور نباشه بهتره، یعنی اون آیکون کوچیک اگر هست غیب نشه...
در کل طرحش طرح خوبی هست...
omidparkour
یک شنبه 19 مرداد 1393, 14:30 عصر
آدرس سایتتون رو validator.w3.org وارد کنید
میگه چیا مشکل داره
ali@hmadi
یک شنبه 19 مرداد 1393, 15:11 عصر
سایت خوبی هست ... ساده ... و تمیز ....
به مشکلات کدنویسی در w3 کاری ندارم ... چون رفع شدنی هست ...
اما در ie 8 مشکل داره
از تبلیغات فلش استفاده شده که بهتره از gif استفاده بشه ...
ساید بار شما باید با پدینگ مثلا 5 پیکسل فاصله ایجاد بکنید با متن ...
تبلیغات هم نگذارید مگر سود داشته باشه ... تبلیغات به تنهایی جذابیت نداره ... . ;)
لوگو در هد بی کیفیت هست ...
بک گراند های صفحه ها "1 2 3 " یا سفید باشه یا شکل دیگه ... فکر کنم قشنگ تر در بیاد ...
"تمامی حقوق مادی و معنوی این سایت.." فونت درشتی داره ... اندازه فونت با پست یکی یا کوچکتر باشه بهتره ...
عرض ساید چپ و راست یکسان و بزگ باشه ... الان 160 و 230 هست که هر دو بشه 200 خویه ... البته نظر من هست ...
موفق باشید
130000
یک شنبه 19 مرداد 1393, 15:23 عصر
سلام دوست عزیز!
قالب وب سایتتون خوبه... ولی چند نکتهٔ کوچیک به نظرم می رسه که اشاره کنم:
۱. به نظر می رسه فاصلهٔ خطوط متن کم هست...
۲. وقتی روی گزینه های منوی آخرین ارسال ها حرکت می کنم، پرش مشاهده می شه...
۳. وقتی روی گزینه های منوی موضوعات حرکت می کنم آیکون کوچیک بغل گزینه غیب می شه و پشتش کلا خاکستری می شه، به نظرم این طور نباشه بهتره، یعنی اون آیکون کوچیک اگر هست غیب نشه...
در کل طرحش طرح خوبی هست...
اصلاح شد دوست عزیز
130000
یک شنبه 19 مرداد 1393, 15:41 عصر
سایت خوبی هست ... ساده ... و تمیز ....
به مشکلات کدنویسی در w3 کاری ندارم ... چون رفع شدنی هست ...
اما در ie 8 مشکل داره
از تبلیغات فلش استفاده شده که بهتره از gif استفاده بشه ...
ساید بار شما باید با پدینگ مثلا 5 پیکسل فاصله ایجاد بکنید با متن ...
تبلیغات هم نگذارید مگر سود داشته باشه ... تبلیغات به تنهایی جذابیت نداره ... . ;)
لوگو در هد بی کیفیت هست ...
بک گراند های صفحه ها "1 2 3 " یا سفید باشه یا شکل دیگه ... فکر کنم قشنگ تر در بیاد ...
"تمامی حقوق مادی و معنوی این سایت.." فونت درشتی داره ... اندازه فونت با پست یکی یا کوچکتر باشه بهتره ...
عرض ساید چپ و راست یکسان و بزگ باشه ... الان 160 و 230 هست که هر دو بشه 200 خویه ... البته نظر من هست ...
موفق باشید
ممنون دوست عزیز قسمت صفحات و فوتر رو درست کردم طبق نظر شما
من زمانی که داشتم این قالب رو طراحی میکردم در مرورگر IE 8 تست کردم و خوب نمایش میداد بجز border-radius
بعد که قالب رو بارگذاری کردم و در اینترنت اکسپلورر اجرا کردم دیدم بهم ریختست نمیدونم چرا همچین شد
وقتی قالب در هاردم بود در IE خوب نمایش میداد بعد اینکه در هاست بارگذاری کردم در IE بهم ریخته نمایش داده شد
میدونید مشکل کجاست؟؟؟
130000
یک شنبه 19 مرداد 1393, 16:39 عصر
علت اینکه قبل کد <!DOCTYPE html> کد وجود داره ، اینه که این کدهای قبل <!DOCTYPE html> مربوط به سایت وبلاگدهی رزبلاگ هستش که قالب منو ifram کرده و من اصولش رو رعایت کردم
ab.ali
یک شنبه 19 مرداد 1393, 17:34 عصر
در عین سادگی بسیار زیباست، مخصوصا لوگوتون خیلی منو گرفت، فقط دو مورد هست که باید بهتون بگم:
1. بیشتر از آیکون ها استفاده کنید.
2. فوتر تون رو هم یکم پر تر کنید.
130000
یک شنبه 19 مرداد 1393, 18:22 عصر
آقای علی احمدی یعنی شما میگید چون رو وبلاگ پیاده شده تو IE جواب نمیده؟؟؟
چرا نمیشه کاری کرد؟؟؟
ali@hmadi
یک شنبه 19 مرداد 1393, 18:38 عصر
میشه , از نو باید کار بکنید ...
یا دونه دونه کداتون را برسی بکنید ...
وقت گیره ...
بهترین راه گذاشتن پیام برای کاربر هست "سایت ما در مرورگر شما به خوبی نمایش داده نمیشود , خواهشا از مرورگر دیگری استفاده فرمایید"
اگه وقت کار کردن یا برسی مجدد قالب را دارید دوباره از نو باید برسی یا طراحی بفرمایید ...
mohamad_torabi
دوشنبه 20 مرداد 1393, 23:34 عصر
وبسایت ساده هست و مشکلاتی داره هم در سپو هم در دیزاین
فونت تیتر ها و عنوان بلوک ها و منو ها رو به فونت یکان تغییر بدین بعد فونت های متن های طولانی همین فونت تاهوما باشه
عنوان کتاب ها رو باید تو تک h1 و h2 باشه قانون seo هست
عکس کتاب ها بی کیفیت هستند
سایت مرتب نیست
و صفحه بندی هم جالب نیست
و . . .
بهتره رو گرافیک سایت بیشتر کار بشه تا کاربر رو جذب سایت شما کنه با توجه به اینکه سایت دانلود کتاب زیاد هست
DavoodJafary
چهارشنبه 22 مرداد 1393, 12:16 عصر
ب
سلام دوستان عزیز میخوام سایت دانلود کتاب
www.book-dl.ir (http://www.book-dl.ir/)
سلام دوست گرامی
چند مورد به به نظرم امد که خواستم بگم
1- تبلیغاتی که اطراف سایت که در صفحه اول قرار دادی یکم سایت رو زننده کرده ، که این اصلا کاربر پسند نیست یا تعداشون رو کم کن یا در طول صفحه پخش کن اینطور که شما به صورت پشت سرهم قرار دادی به نظر بنده جالب نیست ، به محز ورود به سایت یک حجم زیادی از تبلیغات رو می بینی که مووع اصلی سایت اصلا از یادت میره.
2-به نظر من تصاویر شاخصی که برای کتاب ها گذاشتی یکم بزرگ است که این باعث شده که کاربر کلی صفحه رو اسکرول کنه که این کار سایت رو خسته کننده کرده . و نکته آخر اینکه رنگی بندی سایت خیلی یکنواخت هست که این هم به نظر بنده کسل کننده است استفاده از رنگ های روشن به عنوان hover روی لینک ها فکر کنم بهتر باشه.موفق باشی.
سینا اکبری
چهارشنبه 22 مرداد 1393, 19:39 عصر
سایت خوب و زیبایی.
مشکل کد هاش هم خیلی مهم نیست ولی هرچی بهتر باشه اعتبار سایت بالا میره.
یک مقدار لینک ها تو اپرا میپره؛دلیلشو نمیدونم
130000
چهارشنبه 22 مرداد 1393, 20:15 عصر
ممنون حتما رسیدگی میکنم اپرا ورژن چندش؟؟؟
سینا اکبری
چهارشنبه 22 مرداد 1393, 20:27 عصر
ورژن 22.
ولی همین الان آپدیت کردم به 23.2 درست بود:متفکر:
130000
پنج شنبه 23 مرداد 1393, 12:37 عصر
واقعا ممنون دوستان بخاطر تجربیاتی که در اختیارم قرار دادید همه پیشنهادات و انتقاداتتون برام محترمه و باز خوشحال میشم که به پیشنهاد و نظر دادن ادامه بدید.
حقیقتاً این اولین سایتیه که طراحی کردم میدونم خیلی ایراد داره بخاطر همین این تایپیکو گذاشتم تا نقاط ضعفم رو پیدا و هم از تجربه شما دوستان عزیز استفاده کنم.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.