View Full Version : خبر: قالب جدیدی که طراحی کردم ، لطفا نظر بدهید
amirmohammad76
یک شنبه 19 مرداد 1393, 23:06 عصر
با سلام خدمت تمامی دوستان و همکاران گرامی ، میخواستم قالب جدیدم رو به صورت html براتون آپلود کنم تا بتونید که اون رو به صورت اجرایی ببینید و نظر بدهید ، اما به دلیل اینکه تمامی قسمت های اون هنوز حاضر نشده مجبور شدم که فقط فایل طراحی آنرا برای شما قرار دهم ، و امیدوارم که بتونم تا چند روز آینده فایل HTML آنرا هم آپلود کنم تا دوستان نظرات اساسی در مورد این قالب بدهند. البته این قالب بسیار ساده هستش و طراحی اون هم به صورت صاف (Flat) هست ، ولی به جز در برخی از قسمت ها ، انشاءا.. بعد از اینکه کار برنامه نویسی پایه قالب تموم شد اون رو برای سیستم وردپرس و شاید هم نیوک و دیتالایف آماده می کنم.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------
بیشترین طول اجزای قاب : 800px
استفاده از سی اس اس 3 : 70%
نوع ساختار : HTML|4
نوع قالب : دو سطونه
122150
omidparkour
یک شنبه 19 مرداد 1393, 23:31 عصر
سلام
خسته نباشید
کار نسبتا خوبی هست
اما کاشکی به جای اینکه بنویسید محتوای مطلب یه نوشته میزاشتید
که شکل کلی درارد
ab.ali
یک شنبه 19 مرداد 1393, 23:31 عصر
قشنگه ولی یکم خالیه :
1. اگر یکم سایدبار رو اضافه کنید بهتره.
2. از آیکون بیشتر استفاده کنید.
3. قسمت مختوی باید بیشتر پر بشه: مثل نویسنده، تاریخ انتشار و ... .
4. از جستجو خیلی خوشم نیومد.
5. لوگو قشنگه.
6. فوتر خیلی بی استایله.
در کل خوبه ولی جای کار هنوز داره، موفق باشید.:چشمک:
kingwolf11
یک شنبه 19 مرداد 1393, 23:35 عصر
با سلام . خیلی قشنگه . مشتاقانه منتظر قالب کد شده هم هستیم .
amirmohammad76
دوشنبه 20 مرداد 1393, 15:18 عصر
خیلی ممنون دوست عزیز انشاءا.. در نسخه html آن یک نوشته قرار می دهم تا شکل زیبا و کلی بگیرد.
amirmohammad76
دوشنبه 20 مرداد 1393, 15:23 عصر
منظورتون از اینکه یکم ساید بارو اظافه کنید نفهمیدم ، یعنی 3 قسمتی بکنمش؟
دارم دنبال آیکون های زیبا و فلت میگردم ، اما هنوز چیزه که به چشمم بیاد پیدا نکردم.
قسمت محتوا رو هم فقط رو استایل کلیش کار کردم و هنوز برای داخلش طرحی نریختم ، ولی فکر هایی رو در سر دارم.
والا اون جستجو هم فقط یه لینکه و به هیچ وجه قرار نیست که در آنجا جستجوگر قالب قرار داده بشه.
فوتر هم هنوز کارهایی داره و مشکلمم هنوز پیدا نکردن آیکون مناسبه.
به هر حال از نظری که در مورد این قالب ارائه نمودید بسیار ممنونم.
amirmohammad76
سه شنبه 21 مرداد 1393, 17:33 عصر
دوستان میتونید نسخه live قالب رو در صفحه ی زیر مشاهده کنید. البته هنوز کامل کامل نیست ولی تقریبا 80%ش تموم شده.
مشاهده سایت (http://iryg.ir/g1tl)
amirmohammad76
سه شنبه 21 مرداد 1393, 17:35 عصر
این رو هم برای فقط اون دسته از دوستان بگم که قالب ها رو ریپ می کنند. لطفا بیخودی وقت خودتونو تلف نکنید ، بنده سورس این قالب رو به صورت رایگان در این سایت و چند سایت دیگر پخش خواهم کرد.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.