ورود

View Full Version : مشکل و کار با SherlockActionBar

tux-world
یک شنبه 19 مرداد 1393, 23:14 عصر
سلام. از دوستان کسی با این کار کرده؟ تو نرم افزارهای intllj و Eclipse نتونستم ایمپورت کنمش. خیلی اذیت میکنه چند روزه به شدت درگیرشم. اگه کسی از دوستان اطلاعاتی داره باهاش کار کرده ممنون میشم راهنمایی کنه. به روش غیر استاندارد تا حدودی میشه ازش استفاده کرد ولی جوابگو نیست. تو خود نرم افزارها باید به صورت پیش فرض نصب شده باشه دیگه نیاز نباشه هر بار کارای تکراری و خسته کننده بکنیم

abbasalim
یک شنبه 19 مرداد 1393, 23:22 عصر
سلام
دوست عزیز الان که خود گوگل کتابخانه داده چرا میخوای از این کتابخونه استفاده کنی؟ دلیل خواسی داره؟

shs1377
دوشنبه 20 مرداد 1393, 01:14 صبح
کتابخانه گوگل چیه؟ میشه یکم توضیح بدید

tux-world
دوشنبه 20 مرداد 1393, 08:11 صبح
این شرلوک برای تمام نسخه های اندروید کار میکنه و اینکه من فقط اکشن بار نمیخوام یه سری چیزهای دیگه مثل انیمیشن و فرگمنت و اینا هم هست. یه خورده ظاهر و ریخت و قیافه بهتری هم داره. میشه راهنمایی کنید؟ این نسخه ای که اندروید داده چیه؟ این چیزهایی که میخوام رو داره راحت میشه استفاده کرد؟

shs1377
سه شنبه 21 مرداد 1393, 02:14 صبح
من استفاده میکنم ولی مشکل ایمپورت اصلا نداشتم مشکلتون ممکنه چند دلیل داشته باشه :

داشتن پروژه هم اسم
باگ در adt-sdk
و...

dasssnj
سه شنبه 21 مرداد 1393, 05:43 صبح
شما در اکلیپس از آخرین نسخه ی adt استفاده کن خودش کتابخانه ی گوگل (AppCompat v7) را داره و همون کار ActionbarSherlock را هم انجام میده

tux-world
سه شنبه 21 مرداد 1393, 10:39 صبح
سلام. ممنون از راهنماییهاتون . پس این appcompat همه کارایی که شرلوک میکنه رو میتونه انجام بده درسته؟ منظورم ساپورت تمام نسخه های اندروید برای داشتن یه ظاهر گرافیکی یکپارچه بدون تغییر برای نسخه های قدیمی مثل 2.2 و ساید منو، اشکن بار، فرگمنت انیمیشن و طراحی یه قالب برای انواع نسخه های اندروید هستش. شرلوک اینا رو داره و میشه باهاش برای تمام نسخه ها یه قالب طراحی کرد و نسخه هایی که قابلیتهای خاصی ندارن مثل فرگمنت برای نسخه های قدیمی رو خودش ساپورت میکنه و میتونین ازش استفاده کنید.

با این appcompat میشه این کارا رو کرد؟

tux-world
سه شنبه 21 مرداد 1393, 10:41 صبح
من استفاده میکنم ولی مشکل ایمپورت اصلا نداشتم مشکلتون ممکنه چند دلیل داشته باشه :

داشتن پروژه هم اسم
باگ در adt-sdk
و...

شما تو چه نرم افزاری ایمپورت میکنید؟ میشه راهش رو کامل بگید؟ هم intliij و هم Eclipse آخرین نسخش با آخرین نسخه ADT رو دارم. ممنون میشم. من pom.xml رو داخل پوشه پروژه میزارم و آدرس relative رو به شرلوک تغییر میدم.

dasssnj
سه شنبه 21 مرداد 1393, 10:47 صبح
سلام. ممنون از راهنماییهاتون . پس این appcompat همه کارایی که شرلوک میکنه رو میتونه انجام بده درسته؟ منظورم ساپورت تمام نسخه های اندروید برای داشتن یه ظاهر گرافیکی یکپارچه بدون تغییر برای نسخه های قدیمی مثل 2.2 و ساید منو، اشکن بار، فرگمنت انیمیشن و طراحی یه قالب برای انواع نسخه های اندروید هستش. شرلوک اینا رو داره و میشه باهاش برای تمام نسخه ها یه قالب طراحی کرد و نسخه هایی که قابلیتهای خاصی ندارن مثل فرگمنت برای نسخه های قدیمی رو خودش ساپورت میکنه و میتونین ازش استفاده کنید.

با این appcompat میشه این کارا رو کرد؟

بله .
ActionBar Sherlock دیگه منسوخ شده . AppCompat و Support v4 را به پروژه تون اضافه کنید همون کار را انجام میده

gilas1368
سه شنبه 21 مرداد 1393, 10:52 صبح
منم با این کتابخونه مشکل دارم
البته من از اندروید استدیو استفاده میکنم
ب برنامه اضافه اش میکنم
اما زمانی ک برنامه رو کامپایل میکنم
خطاهای زیرو بهم میده:

122184

shs1377
سه شنبه 21 مرداد 1393, 11:52 صبح
شما تو چه نرم افزاری ایمپورت میکنید؟ میشه راهش رو کامل بگید؟ هم intliij و هم Eclipse آخرین نسخش با آخرین نسخه ADT رو دارم. ممنون میشم. من pom.xml رو داخل پوشه پروژه میزارم و آدرس relative رو به شرلوک تغییر میدم.

من از اکلیپس لونا ( 4.4 ) با adt 22.3 استفاده میکنم

shs1377
سه شنبه 21 مرداد 1393, 11:53 صبح
بله .
ActionBar Sherlock دیگه منسوخ شده . AppCompat و Support v4 را به پروژه تون اضافه کنید همون کار را انجام میده

برتری appCompact چیه؟

dasssnj
سه شنبه 21 مرداد 1393, 12:02 عصر
برتری appCompact چیه؟

Appcompat توسط خود گوگل ارائه شده ولی sherlock نه.
Sherlock اصلا دیگه پشتیبانی نمیشه بهتره ازش استفاده نشه.

shs1377
سه شنبه 21 مرداد 1393, 12:20 عصر
Appcompat توسط خود گوگل ارائه شده ولی sherlock نه.
Sherlock اصلا دیگه پشتیبانی نمیشه بهتره ازش استفاده نشه.

من چند وقت پیش هر دفعه که پروژه جدید ایجاد میکرد اینو میساخت و با پاک کردنش کل پروژه میریخت بهم با یک ربع میموندم تا درستش کنم ب همین خاطر ورژن قدیمی نصب کردم ولی اصلا با خودم نگفتم که اصلا این AppCompact به چه دردی میخوره

الان من توی پروژه ام از ActionBar Sherlock استفاده میکنم مشکلی هم باهاش نداشتم ولی خب برای پروژه بعدی حتما از AppCompact استفاده میکنم

dasssnj
سه شنبه 21 مرداد 1393, 12:32 عصر
اگه یکی جدید می سازه پاک کن و فقط یکیشونو نگه دار . هر پروژه ی جدیدی ساختی Appcompat ش را پاک کن و همون یکی که نگه داشتی را به عنوان لایبرری بهش اضافه کن. و اونی خودش ساخته از لیست لایبرری های پروژه ت حذف کن.
فکر نمی کنم کار سختی باشه چون من همون اول که اینطوری شد حتی بدون فکر کردن و انگار به طور غریزی این کار را انجام دادم .
(خب آدم وقتی می بینه ده چیز مثل همن و همه یکار را می کنن چرا همه را نگه داره ؟ یکیشون را برای همه ی پروژه ها نگه می داره.)
حالا نمی دونم چرا دوستان اینکه یکی جدید میسازه را انقدر مشکل بزرگی می بینن . یعنی به فکر هیچکس این راه نرسید ؟

shs1377
سه شنبه 21 مرداد 1393, 13:29 عصر
اگه یکی جدید می سازه پاک کن و فقط یکیشونو نگه دار . هر پروژه ی جدیدی ساختی Appcompat ش را پاک کن و همون یکی که نگه داشتی را به عنوان لایبرری بهش اضافه کن. و اونی خودش ساخته از لیست لایبرری های پروژه ت حذف کن.
فکر نمی کنم کار سختی باشه چون من همون اول که اینطوری شد حتی بدون فکر کردن و انگار به طور غریزی این کار را انجام دادم .
(خب آدم وقتی می بینه ده چیز مثل همن و همه یکار را می کنن چرا همه را نگه داره ؟ یکیشون را برای همه ی پروژه ها نگه می داره.)
حالا نمی دونم چرا دوستان اینکه یکی جدید میسازه را انقدر مشکل بزرگی می بینن . یعنی به فکر هیچکس این راه نرسید ؟

اشتباه برداشت کردی من میگم کلا هر وقت میساخت پاکش میکردم یعنی یدونه هم نبود و هیچ وقت به این مشکل که چند تا باشه بخوام یکی بکنم بر نخوردم

dasssnj
سه شنبه 21 مرداد 1393, 14:01 عصر
اشتباه برداشت کردی من میگم کلا هر وقت میساخت پاکش میکردم یعنی یدونه هم نبود و هیچ وقت به این مشکل که چند تا باشه بخوام یکی بکنم بر نخوردم

پس از این به بعد نگهش دار و این کاری که گفتم را بکن.
به این میگن یکی برای همه و همه برای یکی :چشمک: