ورود

View Full Version : ارسال میل فارسی

archangel
دوشنبه 01 خرداد 1385, 08:55 صبح
سلام دوستان. خسته نباشین.
من در مورد ارسال میل فارسی از طریق کمپوننت‌های ارسال ای-میل سوال دارم.

من هر کاری می‌کنم نمی‌تونم از طریق این کمپوننت‌ها، پیام با محتوا و عنوان فارسی بفرستم. انگلیسی‌ش ارسال می‌شه، ولی فارسی‌اش نه. هر جور انکدینگ یا charset ای رو هم به خصوصیت‌های Encoding و CharSet مولفه‌ی ارسال میل نسبت دادم نتیجه‌ای نگرفتم. توی اینترنت هم خیلی گشتم، اما همه شروع می‌کنن نحوه‌ی ارسال میل با اون کمپوننت رو آموزش می‌دن!

من یه راه حل موقت برای رفع قضیه پیدا کردم (البته شاید خنده‌دار به نظر برسه، ولی حداقلش اینه که جواب می‌ده!). کاری که می‌کنم اینه که یه فیلتر نوشتم که تمامی کاراکترهای یه رشته‌ی فارسی رو به معادل‌های یونی‌کُد اونها (...#&) تبدیل می‌کنه. البته این کار برای تبدلی عنوان یه میل، باعث طولانی شدن عنوان میل و بروز مشکل دیگه‌ای می‌شه که در پاراگراف بعد توضیح می‌دم.

مشکل اینه که سرویس‌دهنده‌های میل مثل یاهو، وقتی یه میل دریافت می‌کنن که عنوان طویلی داره، تنها یه تکه از ابتدای عنوان رو جدا کرده و به تهش سه تقطه اضافه می‌کنن که یعنی عنوان این میل طولانی بوده. این کار باعث در هم ریزی عنوان می‌شه و وقتی میل رو می‌گیری، می‌بینی عنوانش یه مشت کاراکتر #& و یه سری عدده!

به علاوه، وقتی Yahoo Messenger می‌خواد به کاربر اعلام کنه که الان یه میل برات رسیده، اون پیغام زرد رنگ کوچکی که چند لحظه پایین صفحه سمت راست نشون می‌ده، باعث می‌شه طول این پیغام بسیار طولانی (به اندازه‌ی پهنای صفحه نمایش!) بشه و تازه! عنوان فارسی میل رو هم نشون نمی‌ده و به جاش همون کاراکترها و اعداد رو نشون می‌ده (که البته فکر کنم دلیلش همون تکه کردن عنوان میل توسط سرویس‌دهنده باشه).

خیلی حرف زدم. ببخشید. امیدوارم تونسته باشم منظورمو برسونم.
اگه کسی بتونه کمک کنه لطف بزرگی کرده.

archangel
چهارشنبه 03 خرداد 1385, 22:34 عصر
ای بابا! کسی نظری نداره؟!!