ورود

View Full Version : انتخاب يك پلت فرم

erfanpj
دوشنبه 20 مرداد 1393, 22:10 عصر
با سلام دوستان من ميخوام برنامه نوييسي تحت موبايل و شروع كنم ترجيحا اندرويد و ios ميخواستم ببينم پيشنهاد دوستان استفاده از چه پلتفرم و زباني هست ؟ آيا استفاده از فون گپ خوبه ؟ دليل اينكه همه ميگن اگر برنامه ي ساده ميخوايد كار كنيد از فون گپ استفاده كنيد چيه ؟ آيا نقص خاصي داره فون گپ ؟ مگه تمامي دسترسي هارو نداره پس چرا ضعيفه ؟
كلا ممنون ميشم راهنمايي كنيد كه چرا فون گپ خوبه ؟چرا خوب نيست و پيشنهادتون واسه برنامه نويسي روي ios و اندرويد با چه زبان و چه پلتفرمي هست ؟
و يك سوال ديگه اينكه طريقه كتار كردن نوتيفيكيشن ها چي هستش ؟ يعني مثلا يه برنامه مثل مثقال كه قيمت دلار و ميزنه و بعضي وقتها نوتيفكشن ميده ، اين از طريق جي هستش ؟
كلا سيستم كاريش چجوريه ؟

ممنون

erfanpj
دوشنبه 27 مرداد 1393, 00:09 صبح
يعني واقعا كسي دوست نداره به من كمك كنه ؟

StoPpeR
جمعه 18 مهر 1393, 17:19 عصر
چرا خیلی ها دوست دارن کمک کنن ولی وقتی حاضر نشدین کوچکترین سرچی توی اینترنت بزنین توقع نداشته باشین همه بیان از پایه همه چیز رو آموزش بدن

هر سیستم عاملی معمولا با یه زبان خاص رشد می کنه و همیشه یه مورد "توصیه شده" وجود داره
همیشه هم دلیلی وجود داشته که سازندگان سیستم عامل روی اون زبان توصیه دارن که مهم ترینشون قابلیت "انعطاف پذیری" اون سیستم عامل تحت اون زبانه
حالا شاید هزاران آپشن دیگه وجود داشته باشه ولی خب اکثرا یه جایی به مشکل بر می خورن و واسه همین واسه کارای حرفه ای تر پیشنهاد نمی شن
آره وقتی نهایت کار ساخت چند منو و لیست و نمایش چند متن و عکس باشه شما دستتون خیلی باز خواهد بود اما وقتی نوبت به دسترسی و بهره بردن از حداکثر ظرفیت های سیستم عامل برای انجام کارای پردازشی سنگین میرسه اینجاس که تفاوت ها مشخص میشه
حالا برای اندروید این زبان توصیه شده جاواست (والبته استفاده از api های مخصوص گوگل که تحت همین زبان نوشته شدن)، برای iOS زبان Objective-C یا زبان تازه معرفی شده سویفته و الی آخر

در مورد نوتیفیکیشن هم پیشنهاد می کنم شما اول شروع کنین به یادگیری پایه های زبان مورد نظرتون بعد کم کم "سیستم کاری" سرویس های مختلف دستتون میاد
اون موقع اس که خودتون میاین این تاپیک رو می بینین و بعد می فهمین چرا سریع تر جواب نگرفتین

موفق باشین