ورود

View Full Version : کنترل گروهی یک شی مثل image و تغییر گروهی پراپرتی های اونها در اکتیو ریپورت

unforgiven
سه شنبه 21 مرداد 1393, 19:15 عصر
سلام به همگی
من در اکتیو ریپورت باید حدود 200 image و label رو نشون بدم و باید بتونم پراپرتی هاشون مثل visible و غیره رو بر اساس تعدادشون کنترل و تغییر بدم و بعد بفرستم برای چاپ . با فرض اینکه بتونم این اشیا رو کپی کنم و از ایندکسشون داخل یک حلقه استفاده کنم image رو کپی کردم و در کمال تعجب دیدم که هیچکدام از اشیا اکتیو ریپورت خاصیت ایندکس رو ندارن و باید تک به تک برای هر کدوم کد نویسی کرد . راهی وجود داره که بشه این اشیا رو به صورت گروهی کنترل کرد .مثل کد زیر بتونم پراپرتی تعدادی رو که لازم دارم تغییر بدم .

dim i as integer
for i=1 to 150
image(i).visible=true
next i

لطفا اگر راه حلی به ذهنتون میرسه بفرمایید چون شدیدا بهش نیاز دارم . هر شی کلی پراپرتی داره و نمتونم برای هر شی کد نویسی کنم .

پیشاپیش ممنون از پاسختون

vbhamed
دوشنبه 03 شهریور 1393, 11:42 صبح
سلام
وقتي صحبت از كنترل 200 تا ليبل و image ميشه احتمالا در طراجي جايي داريد اشتباه مي‌كنيد كه به اين مشكل برخورديد چون معمولا چنين نيازي در گزارشها وجود نداره ولي اگر براي مورد خاصي واقعا همچين كاري بايد انجام بشه بهتره توضيح دقيق در مورد نوع گزارش و اينكه چرا چنين چيزي مورد نيازه بديد تا بشه راهنمايي بهتري كرد و شايد هم راه حل هاي مناسبتر ديگه اي ارائه بشه

unforgiven
سه شنبه 04 شهریور 1393, 16:43 عصر
سلام استاد
قراره ی سری لوگو و نوشته که تعدادش بر اساس انتخاب کاربر بین 100 تا 200 هست رو بتونیم نمایش بدیم و چاپ کنیم و یه قسمت دیگه باید همین تعداد رو براش بارکد تولید و چاپ کنیم . چیز پیچیده ای از لحاظ برنامه نویسی نیست که بخوام بیشتر براش توضیح بدم .
مثلا میخوام بر اساس انتخاب کاربر از 1 تا 100 بارکد چاپ بشه و بتونم روی لیبل بارکد ها کنترل داشته باشم .
چیزی به ذهنتون میرسه ؟ البته میشه خارج از اکتیو ریپورت راحت نوشتش ولی لازم هست که با اکتیو ریپورت انجام بشه .
متشکرم

vbhamed
سه شنبه 04 شهریور 1393, 18:29 عصر
سلام
خب شما بايد تو ركوردهاي مختلف اطلاعات رو درج كنيد و در قسمت Details گزارش يكبار فيلدهاي دلخواه رو بزاريد تا خودش براي بقيه ركوردها تكرار بشه
در مورد عكس هم ميشه براي هر ركورد يك عكس متفاوت چاپ كرد كه قبلا تو همين سايت نمونش گذاشته شده
باركد هم مشابه بالاست

unforgiven
سه شنبه 04 شهریور 1393, 20:09 عصر
ممنون از پاسخ شما
اگر منظورتون رو درست متوجه شده باشم .طبق فرمایش شما فقط میشه اطلاعاتی که اون لحظه از رکود لود شده و داخل فیلد نمایش داده شده رو چاپ کرد . اما من نیاز دارم مثلا در 1 برگ A4 تعداد 100 عکس رو یکمرتبه چاپ کنم . با روش شما پرتی کاغذ زیاد میشه .

vbhamed
پنج شنبه 06 شهریور 1393, 08:49 صبح
سلام
می‌تونید از گزارشگرهایی که چند ستونی رو پشتیبانی می‌کنند مثل FastReport استفاده کنید، اینطوری با ترکیب چند سطر یا همون رکوردها با چند ستون میشه یک گزارش جدول مانند بوجود آورد که توش عکسهای مورد نظر رو چاپ کرد