ورود

View Full Version : اصول طراحی دیتابیس Converter برای داس به ویندوز چیست؟

چنگیز مهدیقلی
دوشنبه 01 خرداد 1385, 11:06 صبح
سلام
میخوام یه مبدل ساده برای تبدیل دیتابیسهای فاکس (ایران سیستم) به اکسس یا هر چیز دیگه ای در محیط ویندوز درست کنم. میخوام بدونم اصول طراحی این برنامه چیه؟ یعنی چه اطلاعاتی لازم دارم (نقشه کاراکترها و ....) . باید بگم که با VB.net 2005 میخوام کار کنم.(شاید تاپیک رو اشتباه انتخاب کردم اما اینجا بیشتر راجع به این موضوع صحبت شده بود) یه کارهایی کردم. اما چون غیر اصولی کار کردم شکست خوردم. بگذارید بگم چیکار کردم.
اول تو فاکس پرو و تحت محیط داس یک Table درست کردم و در فیلد اولش تمام کاراکترهایی رو که میتونستم توش ریختم (حروف کوچک و بزرگ، علائم، اعداد). بعد اومدم تو ویندوز یک ODBC تنظیم کردم. بعد با VB بهش کانکت شدم و تک تک ردیفهای Table رو در یک datagridview بهمراه کد اسکی اونها نمایش دادم . نتیجه خارج از انتظار و ناامید کننده بود. چون چندین کد اسکی 63 داشتم.جالبتر اینکه در بعضی از ردیفها و در ستون کاراکترها، کاراکترهای متفاوتی دیده میشد اما کد اسکی هر دو 63 بود. مثلا ا ، آ، 0، 1، ی, ء همه در ویندوز کد اسکی 63 داشتند.

با تشکر

kia1349
دوشنبه 01 خرداد 1385, 11:35 صبح
دوست عزیز هیچ برنامه ای برای تبدیل کد پیچ بهتر از فاکس و دلفی پیدا نمیکنی
من تقریبا 6 ماه مداوم با vb ور رفتم تا بتونم این کار رو انجام بدم ولی نشد که نشد
ضمنا اگر یکی از همین برنامه های کانورت رو که با فاکس نوشته شده و در همین فروم هم هست مطالعه کنید به روش کار دوستان پی خواهید برد

چنگیز مهدیقلی
دوشنبه 01 خرداد 1385, 21:49 عصر
دوست عزیز هیچ برنامه ای برای تبدیل کد پیچ بهتر از فاکس و دلفی پیدا نمیکنی
من تقریبا 6 ماه مداوم با vb ور رفتم تا بتونم این کار رو انجام بدم ولی نشد که نشد
ضمنا اگر یکی از همین برنامه های کانورت رو که با فاکس نوشته شده و در همین فروم هم هست مطالعه کنید به روش کار دوستان پی خواهید برد
ب سلام
نشد یا Performance نداشت. ضمنا" میخوام بدونم آیا روش کلی کار همون کدهای اسکی هستند؟ و اینکه باید سورس برنامه ها رو بخونم یا کسی تو تاپیکی الگوریتم و structure گذاشته؟