View Full Version : بحث و گفتگوی برنامه نویسی اندروید
dasssnj
چهارشنبه 22 مرداد 1393, 06:47 صبح
سلام دوستان .
با توجه به اینکه جای تاپیک قبلی که دوستمون poorman جان باز کردند خیلی خالیه و با مشورتی که با مدیر محترم به عمل آمد تصمیم بر این شد که این تاپیک برای بحث و گفتگوی شما عزیزان اندرویدی فراهم بشه و بتونید به تبادل نظرات و اطلاعات بپردازید
اما چرا تاپیک قبلی بسه شد؟ چون به موضوعات انحرافی کشیده شد و تاپیک ماهیت خودش را از دست داد. :گریه:
برای همین تاپیک قانون هایی داره که باید رعایت کنید :
-- از اسپم به شدت خودداری کنید .
-- در مورد برتری دو زبان . دو IDE . دو مارکت یا .... بحث نکنید.
-- از از سوال های تکراری بپرهیزید.
-- برای سوال های طولانی و مشکلاتی که نیاز به جواب های زیاد و بحث جدا دارد تاپیک جدا باز کنید.
-- بحث تاپیک های دیگر را در اینجا مطرح نکنید .
-- و چیز های دیگه که خودتون می دونید و رعایت خواهید کرد
از مدیر محترم خواهش می کنم این تاپیک را به تاپیک های اعلان ملحق کنه تا دوستان دسترسی بهتری بهش داشته باشن. :تشویق:
و اگه چیزی را از قلم انداختم ایشون اضافه کنند.
و از همه ی دوستان تقاضای همکاری دارم. :تشویق:
dasssnj
چهارشنبه 22 مرداد 1393, 14:57 عصر
دوستان می خواستم نظرتونو راجع به ساخت ریسورس بازی ها و برنامه ها بپرسم :
آیا خودتون ایکن و موارد گرافیکی برنامتون را تهیه می کنید ؟ یا برای این کار از شخص دیگری کمک می گیرید (گرافیست) ؟
آیا برای ساخت بازی خودتون ریسورس و تکسچر ها را درست می کنید و یا اگر از گرافیست کمک می گیرید لطفا شرایط ش را بگید.
فقط دوستان هر چقدر که فکر می کنید لازمه (حتی کم) دریغ نکنید چون گرافیک برنامه یکی از مهمترین اجزای برنامه س و برای خیلی ها مثل من یه مشکله چون گرافیک بلد نیستن.
Pam.goudarzi
چهارشنبه 22 مرداد 1393, 17:07 عصر
من جدیدا با Unity شروع به ساخت بازی کردم، اسکریپ نویسیش خیلی سخته، اما طراحی مراحل با توجه به درگ اند دراپ بودن یونیتی ساده است، و اما سوالی که پرسیدید، من اصولا ریسورس و تکسچر ها و ... رو از وبسایت هایی که بصورت رایگان ارایه می ده می گیرم. تکسچر های نسبتا خوبی هستن و باعث صرفه جویی زیاد در وقت میشن،ولی اگه خود آدم شخصیت ها و تکسچر و ... های بازی رو طراحی کن، یک محصول خاص میشه!:تشویق:
dasssnj
چهارشنبه 22 مرداد 1393, 17:31 عصر
به سختی میشه ریسورسی را گیر آورد که از هر لحاظ آدمو راضی کنه برای همین من چند وقته کورل دراو را شروع کردم .
من با یونیتی و بقیه ی درگ و دراپی ها میونه ی خوبی ندارم و با موتور cocos2d-x و زبان سی ++ بازی می نویسم .
ولی وجود یه گرافیست برای ساخت بازی حتما نیازه.
من با بازی زیاد کار ندارم . سوالم در مورد ساختن آیکن برنامست که دوستان چطوری تهیه می کنن .(چون اولین چیزی که کاربر بهش توجه می کنه آیکن برنامست)
NitroPlus
چهارشنبه 22 مرداد 1393, 19:31 عصر
سوالم در مورد ساختن آیکن برنامست که دوستان چطوری تهیه می کنن .(چون اولین چیزی که کاربر بهش توجه می کنه آیکن برنامست)
خیلی راحت اگه ایده داری خودت ایدت رو با فتوشاپ یا کورل یا هر چی دوست داری پیاده کن اگرم نداری به گرافیست بسپار برات طراحی کنه(خودم بعضی مواقع از پسرخالم میخوام کمکم کنه در این ضمینه آخه دانشجوی گرافیکه)
راستی دوستان کسی سورس ساده مرورگر اندرویدی رو نداره؟
1yaram
چهارشنبه 22 مرداد 1393, 19:44 عصر
من با بازی زیاد کار ندارم . سوالم در مورد ساختن آیکن برنامست که دوستان چطوری تهیه می کنن .(چون اولین چیزی که کاربر بهش توجه می کنه آیکن برنامست)
آره مهمه
منم برای ساخت آیکنم یه سر میرم تو سایت iconfinder.com (http://iconfinder.com) که خیلی سایت جامعیه
و طرح های جدید همیشه تو این سایته
خب بعد چند آیکن از اونجا برمیدارم و تو فوتوشاپ یه چیزی سرهم میکنم . مثل این که خودم خیلی از طرحش راضی بودم که حالتش هم 3Dیه
موضوعش هم افزایش لایک اینستگرام(با تگ) بود
122249
dasssnj
پنج شنبه 23 مرداد 1393, 03:17 صبح
خیلی راحت اگه ایده داری خودت ایدت رو با فتوشاپ یا کورل یا هر چی دوست داری پیاده کن اگرم نداری به گرافیست بسپار برات طراحی کنه(خودم بعضی مواقع از پسرخالم میخوام کمکم کنه در این ضمینه آخه دانشجوی گرافیکه)
راستی دوستان کسی سورس ساده مرورگر اندرویدی رو نداره؟
بفرما . فکر کنم این به دردت بخوره .
https://github.com/anthonycr/Lightning-Browser
dasssnj
جمعه 24 مرداد 1393, 11:20 صبح
سلام
به نظزتون این آنتی ویروس های اندروید همشون فیک نیستن ؟
شما اصلا تا حالا به ویروس واقعی توی گوشیتون برخوردید؟
اگه آنتی ویروس ها واقعی اند پس اساس کارشون چطوریه؟ مثلا با اون فایل Apk چه ار می کنن و چطور می فهمن که ویروسه یا نه؟ به سورسشون دسترسی پیدا می کنن؟ یا از راه دیگه ای متوجه میشن؟
NitroPlus
جمعه 24 مرداد 1393, 11:57 صبح
سلام
به نظزتون این آنتی ویروس هاس اندروید همشون فیک نیستن ؟
شما اصلا تا حالا به ویروس واقعی توی گوشیتون برخوردید؟
اگه آنتی ویروس ها واقعی اند پس اساس کارشون چطوریه؟ مثلا با اون فایل Apk چه ار می کنن و چطور می فهمن که ویروسه یا نه؟ به سورسشون دسترسی پیدا می کنن؟ یا از راه دیگه ای متوجه میشن؟
سلام اول ممنون از سورستون اشکالی داشتم می تونم روی کمک تون حساب کنم؟
اما جواب سوال شما به نظر من بهترین کار اینه که توی کیت هاب نمونه پیدا و بررسی کنید
dasssnj
جمعه 24 مرداد 1393, 12:28 عصر
همون دکمه ی تشکر را کلیک کنید کافیه.
برای مشکلتون اگه مشکلی هست که می دونید جواب طولانی ای خواهد داشت تاپیک باز کنید در غیر این صورت همین جا مطرح کنید.
dasssnj
جمعه 24 مرداد 1393, 12:38 عصر
دوستان فکر نکنید پرداخت درون برنامه ای خیلی خوبه چون به شدت قابل کرکه .
من خودم برنامه هایی مثل :
با حافظ
تار الکتریکی
چند تا برنامه ی خارجی
و چند تا دیگه که یادم نیست را توی 2 دقیقه کرک کردم .
پس چند تا توصیه براتون دارم که کار کرک را دچار مشکل می کنن:
تا حد امکان برنامتون را با c++ بنویسید که راحت دیکامپایل نشه.
از proguard حتما استفاده کنید
از shared prefrance برای ذخیره ی اطلاعات مربوط به پرداخت استفاده نکنید.
البته اینا بازم جلوی کرک شدن را نمیگیره و دو مورد اول هم فقط باعث میشن من مجبور بشم یه بار برنامه را بخرم تا بتونم کرکش کنم.
zarabela
جمعه 24 مرداد 1393, 19:57 عصر
سلام دوستان
یه سوال که نمیدونم جاش اینجاست یا نه! ولی میپرسمش:
من دارم یه برنامه مینویسم که توی هر صفحه یه سری عکس و توضیحات مربوط بهشون هست،یه نظرتون توضیحات زیر هر عکس باشه بهتره یا با کلیک روی هر عکس بصورت toast ظاهر بشه؟
شما کدومو ترجیح میدید؟
esmail3309
جمعه 24 مرداد 1393, 20:02 عصر
سلام دوستان
یه سوال که نمیدونم جاش اینجاست یا نه! ولی میپرسمش:
من دارم یه برنامه مینویسم که توی هر صفحه یه سری عکس و توضیحات مربوط بهشون هست،یه نظرتون توضیحات زیر هر عکس باشه بهتره یا با کلیک روی هر عکس بصورت toast ظاهر بشه؟
شما کدومو ترجیح میدید؟
به نظر من بهتره توضیحات زیر عکس باشه یا این که زیر عکس یک دکمه باشه و با کلیک کردن روی اون توضیحات عکس نمایش داده بشه
آخه toast مدتش کمه و زود ناپدید میشه و اگرم مدتشو زیاد کنید ممکنه باعث اذیت کاربر بشه
zarabela
جمعه 24 مرداد 1393, 20:27 عصر
به نظر من بهتره توضیحات زیر عکس باشه یا این که زیر عکس یک دکمه باشه و با کلیک کردن روی اون توضیحات عکس نمایش داده بشه
آخه toast مدتش کمه و زود ناپدید میشه و اگرم مدتشو زیاد کنید ممکنه باعث اذیت کاربر بشه
منظورتون به صورت dialog هست؟آخه dialog هم خیلی اذیت میکنه به نظرم!
esmail3309
جمعه 24 مرداد 1393, 20:41 عصر
منظورتون به صورت dialog هست؟آخه dialog هم خیلی اذیت میکنه به نظرم!
خب یه dialog با دکمه ی مثلا کنسل قرار بدید که هر وقت کاربر خواست بتونه با انتخاب اون دکمه دیالوگو ببنده
دیگه فک نکنم مزاحمتی ایجاد بشه
NitroPlus
شنبه 25 مرداد 1393, 19:28 عصر
سلام تو قسمت setting up پروژه برای فیکس کردن ارورر هاش همچین دستور عملی زده
Due to the inclusion of the netcipher library for Orbot proxy support, importing the project will show you some errors. To fix this, first run the following git command in your project folder (NOTE: You need the git command installed to use this):git submodule update --init --recursive Once you run that command, the IDE should automatically import netcipher and a couple submodules in as separate projects. Than you need to set the netcipher library project as a libary of the browser project however your IDE makes you do that. Once those steps are done, the project should be all set up and ready to go.
من هر کاری کردم نشد (درواقع درست نمی دونستم باید چه کنم)
کسی میدونه باید چه کنه؟
اینم منبع: https://github.com/anthonycr/Lightning-Browser#setting-up-the-project
dasssnj
شنبه 25 مرداد 1393, 19:36 عصر
این لایبرری را دانلود کن و بهش اضافه کن:
https://github.com/guardianproject/NetCipher/tree/master/libnetcipher
shs1377
یک شنبه 26 مرداد 1393, 02:41 صبح
هیچ دقت کردین تا یدونه برنامه فروشش بالای 5 هزار میشه یک نگاه که میکنی میبینی 20 تا شبیهش رو ساختن بابا یکم ایده هم خوبه
یا مثلا بازی آفتابه رو ساختن معروف شده حالا یک گروه رفتن بازی فلپی برد رو ساختن ولی بجای پرنده یدونه آفتابه هست !!!
البته قصدم از این پست توهین به این دوستان نبود ولی بنظرم یکم خلاقیت هم خوبه
shs1377
یک شنبه 26 مرداد 1393, 02:46 صبح
کسی برنامه ای داره که بخواد توی مارکت های خارجی بفروشه؟؟ الان دیگه میشه توی مارکت slideme هم فروش داشت هم پرداخت درون برنامه توی سایر مارکت ها مثل گوگل پلی هم میشه از api اسلاید می استفاده کرده خوبیش اینه که 20% سود میگیره پول به دست اومده رو میشه براحتی به بیت کوین و بعد ریال تبدیل کرد
حالا کسی برنامه ای داره؟؟؟؟
با تشکر از دوستمون hamedjj بابت معرفی اسلاید می و قابلیت برداشت بیت کوینی
dasssnj
یک شنبه 26 مرداد 1393, 05:07 صبح
منم از تقلب بدم میاد .
-----------------------------------------
ای بابا من که اصلا تمایلی به گذاشتن توی مارکت های جهانی ندارم و وقت الکی هم براش نمی زارم و زیادم به فکر در آمدش نیستم.
NitroPlus
یک شنبه 26 مرداد 1393, 11:57 صبح
این لایبرری را دانلود کن و بهش اضافه کن:
https://github.com/guardianproject/NetCipher/tree/master/libnetcipher
مرسی
اما تو اضاف کردن لایبرری یکم مشکل دارم تو یه تاپیک تو همین تالار دوستان چیزایی گفتن اما اجرا کردم و موفق نبودم نشد میشه کسی بگه باشد چه طور این کار رو بکنم؟
dasssnj
یک شنبه 26 مرداد 1393, 12:38 عصر
چه مشکلی دارید ؟ چی میگه؟
NitroPlus
یک شنبه 26 مرداد 1393, 19:34 عصر
اونجا خوندم
البته به عنوان یک شاگرد اصلاح کنم. یــــک پوشه/فولدر به اسم libs در مسیـــر
اصلی پروژتون ایجاد کنیدسپس اون فایل کتابخانه رو داخل اون کپی کنید. سپس
روش راست کلیک کنید:
Build Path > Add to Build Path
و من هم همین کار رو کردم اما نشد یعنی اصلا همچین گزینه ی بولد پس نبود
منظورش از
روش راست کلیک کنید
رو پوشه libs هست یا خود فایل ها؟ چون زیادن؟
dasssnj
دوشنبه 27 مرداد 1393, 06:57 صبح
شما ابتدا اون لایبرری ها را مثل بقیه پروژه ها به اکلیپس اضافه می کنی . بعد روی پروژه ای که نیاز به اون لایبری داره کلیک راست می کنی و properties را کلیک می کنی و اون پایین پروژه ی لایببری ر ا اضافه می کنی.
البته من اینجا یه لایبرری دیگه اضافه کردم . شما باید اونی که می خواهی را توی مرحله 3 انتخاب کنی.
122387
dasssnj
دوشنبه 27 مرداد 1393, 18:28 عصر
لطفا اگه دوست دارید بحث و گفتگو کنید و این تاپیک را قابل می دونید توی نظر سنجی شرکت کنید .
ممنون
NitroPlus
دوشنبه 27 مرداد 1393, 20:25 عصر
لطفا اگه دوست دارید بحث و گفتگو کنید
به چشم مورد دیگه پیش بیاد حتما! اطلاعاتمون هم زیاد میشه زیاد میشه
==============================================
راستی اون مورد حل شد فقظ الان 17 مورد این اررور رو میده (چیزی هم واسه فیکس کردن نداره! :متعجب:)
case expressions must be constant expressions
کسی می دونه مشکلش از چیه؟
dasssnj
سه شنبه 28 مرداد 1393, 05:09 صبح
لطفا اگه دوست دارید بحث و گفتگو کنید و این تاپیک را قابل می دونید توی نظر سنجی شرکت کنید .
ممنون
منظورم از این جمله این این بود :
لطفا اگه علاقه ای به بحث و گفتگو دارید ......
NitroPlus
سه شنبه 28 مرداد 1393, 08:56 صبح
منظورم از این جمله این این بود :
لطفا اگه علاقه ای به بحث و گفتگو دارید ......
خب منم همین رو گفتم!!!! :قهقهه::چشمک::لبخند:
dasssnj
سه شنبه 28 مرداد 1393, 09:11 صبح
خب منم همین رو گفتم!!!! :قهقهه::چشمک::لبخند:
بله . گفتم شاید کسی جور دیگه ای بخونه و برداشت کنه.
dasssnj
سه شنبه 28 مرداد 1393, 10:09 صبح
بفرمایید :
http://uploadboy.com/ncyvivpy8m7a.html
دقت کنید که دوتا پوشه توی این فایل هست . آن ها را کنار هم اکسترکت کنید . هر دو را جدا جدا مثل یه پروژه ی عادی به اکلیپس اضافه کنید و پروژه ی مربوط به پوشه ی اول را اجرا کنید و پروژه ی پوشه ی دوم را کاری نداشته باشید .
( هیچ وقت به جز فایل های jar چیز دیگری در پوشه ی libs نریزید ! )
اینم عکس از درستی کار :
122437
Amin-rz
سه شنبه 28 مرداد 1393, 10:48 صبح
آقا من چطور از pro guard استفاده كنم؟
تاپيكشو خوندم چيزي نگرفتم؟
NitroPlus
سه شنبه 28 مرداد 1393, 11:12 صبح
میشه لینک تاپکشو ببینم!
dasssnj
سه شنبه 28 مرداد 1393, 12:07 عصر
آقا من چطور از pro guard استفاده كنم؟
تاپيكشو خوندم چيزي نگرفتم؟
اینو یه نگاه بکن :
http://www.kelidestan.com/keys/keys.php?key=323
dasssnj
سه شنبه 28 مرداد 1393, 17:29 عصر
NitroPlus (http://barnamenevis.org/member.php?195610-NitroPlus) جان این دفعه دیگه درست شد یا بازم ارور داد؟
NitroPlus
چهارشنبه 29 مرداد 1393, 09:46 صبح
NitroPlus (http://barnamenevis.org/member.php?195610-NitroPlus) جان این دفعه دیگه درست شد یا بازم ارور داد؟
یه دنیا ازت ممنونم
dasssnj (http://barnamenevis.org/member.php?262850-dasssnj) کارم رو راه انداحتی ایشالله هیچ وت تو زندگی و کارت گیر نکنی
بازم مرسی(میدونم اینجا جاش نیست اما چه کنیم دیگه! عشقه! مدار بی قراری بابک جهانبخش تو نیمه اول شهریور میاد! به افتخار بابک :تشویق::تشویق::تشویق::تشویق:: شویق::تشویق::تشویق:)
dasssnj
پنج شنبه 30 مرداد 1393, 06:23 صبح
سلام دوستان .
من برای مدیریت بخش جاوا انتخاب شدم . ازتون خواهش می کنم در بخش جاوا نظرات و پیشنهاداتتون را در تاپیکی که ایجاد کرده ام مطرح کنید .
ممنون .
NitroPlus
پنج شنبه 30 مرداد 1393, 22:56 عصر
سلام
ضمن تبریک به جناب dasssnj (http://barnamenevis.org/member.php?262850-dasssnj) بابت انتصابشون به سمت مدیر بخش جاوا یه سوال دارم:
اگه اسم پکیج رو عوض کنی و خطا های به وجود آمده رو دیباگ کنی آیا در اجرای برنامه اختلال درست می کنه؟
pouya1999best@g
پنج شنبه 30 مرداد 1393, 23:37 عصر
باید توی مانیفست اکتیویتی ها رو دوباره تعریف کنید(آدرسشونو):لبخند:
barnamenevisjavan
پنج شنبه 30 مرداد 1393, 23:58 عصر
سلام
ضمن تبریک به جناب dasssnj (http://barnamenevis.org/member.php?262850-dasssnj) بابت انتصابشون به سمت مدیر بخش جاوا یه سوال دارم:
اگه اسم پکیج رو عوض کنی و خطا های به وجود آمده رو دیباگ کنی آیا در اجرای برنامه اختلال درست می کنه؟
پیشنهاد میکنم از فایل AndroidManifiest.xml این کار رو انجام ندی!!!
NitroPlus
جمعه 31 مرداد 1393, 07:23 صبح
خب پس از کجا تغییر بدم؟ صرفا اگه از src این کار رو انجام بدم کافیه؟
NitroPlus
جمعه 31 مرداد 1393, 07:24 صبح
آخ جون ستاره آبی دوم هم روشن شده هورااا :تشویق::تشویق::تشویق::تشویق:: شویق::تشویق::تشویق:
barnamenevisjavan
جمعه 31 مرداد 1393, 10:01 صبح
خب پس از کجا تغییر بدم؟ صرفا اگه از src این کار رو انجام بدم کافیه؟
روی پروژه راست کلیک بزن و Android Tools رو انتخاب بکن،بعدش Rename Application Package رو بزن و پکیج رو تغییر بده آخر سر هم Ok بزن و هر پیغام دیگه ای داد Ok یا Yes یا Update بزن.
pouya1999best@g
جمعه 31 مرداد 1393, 10:57 صبح
یه پکیج جدید بساز:اشتباه:؛موارد لازم رو بهش انتقال بده:لبخند:(اینجوری خودش تنظیم میشه)؛پکیج قبلی رو پاک کن:شیطان:؛در صورت لزوم توی مانیفست هم اکتیویتی ها رو آدرسشونو درست کن:لبخند:
فکر کنم اینجوری بشه:گیج:
sooren_66
جمعه 31 مرداد 1393, 12:46 عصر
من جدیدا با Unity شروع به ساخت بازی کردم، اسکریپ نویسیش خیلی سخته، اما طراحی مراحل با توجه به درگ اند دراپ بودن یونیتی ساده است، و اما سوالی که پرسیدید، من اصولا ریسورس و تکسچر ها و ... رو از وبسایت هایی که بصورت رایگان ارایه می ده می گیرم. تکسچر های نسبتا خوبی هستن و باعث صرفه جویی زیاد در وقت میشن،ولی اگه خود آدم شخصیت ها و تکسچر و ... های بازی رو طراحی کن، یک محصول خاص میشه!:تشویق:
با سلام
میشه بگید آدرس سایتی که ازش تکسچر می گیرید چیه؟
ممنون
dasssnj
جمعه 31 مرداد 1393, 19:58 عصر
با سلام
میشه بگید آدرس سایتی که ازش تکسچر می گیرید چیه؟
ممنون
http://www.cgtextures.com/
NitroPlus
دوشنبه 03 شهریور 1393, 18:23 عصر
دوستان فک کنم این تاپیک یواش یواش داره از رونق می افته :افسرده::متفکر::گیج::ناراحت:
اما...........
دوستان یه فکری به سرم زد میگم برای نوشتن یه اپ برا بلاگفا باید چکار کرد چی می خواد کسی میتونه کمک کنه؟
seyed.mehdi
دوشنبه 03 شهریور 1393, 20:02 عصر
دوستان یکی include رو برای من تو xml توضیح بده
البته xml برای اندروید
fatemehmahdieh
سه شنبه 04 شهریور 1393, 18:41 عصر
شما ممکنه در ساختن layout هاتون بخشی از اون وجود داشته باشه که که در سایر layout ها به طور یکسان تکرار بشه و اگه از تگ include استفاده نکنید مجبورید کدی یکسان از xml اون بخش رو مدام در layout ها تکرار کنید برای جلوگیری از این کار از include استفاده می شود به این صورت که یک layout جداگانه تشکیل می دهیم و در سایر layout ها از include استفاده می کنیم برای مثال در(titlebar.xml):
<FrameLayoutxmlns:android="http://schemas.android.com/apk/res/android"
android:layout_width=”match_parent”
android:layout_height="wrap_content"
android:background="@color/titlebar_bg">
<ImageViewandroid:layout_width="wrap_content"
android:src="@drawable/gafricalogo"/>
</FrameLayout>
شما می تونید از این کد در layout های دیگه استفاده کنید به این صورت :
<LinearLayoutxmlns:android="http://schemas.android.com/apk/res/android"
android:orientation="vertical"
android:layout_width=”match_parent”
android:layout_height=”match_parent”
android:background="@color/app_bg"
android:gravity="center_horizontal">
<includelayout="@layout/titlebar"/>
<TextViewandroid:layout_width=”match_parent”
android:text="@string/hello"
android:padding="10dp"/>
...
</LinearLayout>
NitroPlus
چهارشنبه 19 شهریور 1393, 13:11 عصر
دوستان کسی سورسی درباره ی انتی ویروس اندروید سراغ نداره؟
dasssnj
چهارشنبه 19 شهریور 1393, 14:02 عصر
دوستان کسی سورسی درباره ی انتی ویروس اندروید سراغ نداره؟
اصلا اندروید چقدر مگه ویروس داره که آنتی ویروس بخواد ؟ اصلا ویروس داره ؟ بیشتر آنتی ویروس های اندروید به جز ویروس کشی دارن یه سری قابلیت های متفرقه ارائه می دن.
NitroPlus
پنج شنبه 10 مهر 1393, 09:36 صبح
هیچ دقت کردین تا یدونه برنامه فروشش بالای 5 هزار میشه یک نگاه که میکنی میبینی 20 تا شبیهش رو ساختن بابا یکم ایده هم خوبه
یا مثلا بازی آفتابه رو ساختن معروف شده حالا یک گروه رفتن بازی فلپی برد رو ساختن ولی بجای پرنده یدونه آفتابه هست !!!
البته قصدم از این پست توهین به این دوستان نبود ولی بنظرم یکم خلاقیت هم خوبه
جناب حالا این چه ربطی به درخواست من داره؟ مگه تحلیل کد تقلب محسوب میشه؟
godofphp
پنج شنبه 10 مهر 1393, 18:02 عصر
سلام به دوستای اندرویدی
من الان چند روزی میشه که امدم سمت برنامه نویسی اندروید
اما چندتا چیز من رو سر در گم کرده
مثلا یکی ui برنامه ها
من مقدماتی بلدم ظاهر برنامه رو با xml درست کنم و ویژگی بدم بهش اما اینطوری خیلی بی ریخته من اگه یه بازی طراحی کردم که عناصر گرافیکی ریز داشت چی ؟
میخام در مورد اون راهنمایی ام کنید من برنامه نویس وب بودم حالا اومدم قسمت اندروید
آیا میتونم از اون دانشی که در طراحی وب داشتم اینجا استفاده کنم ؟ مثل html و css و .....
poorman
پنج شنبه 04 دی 1393, 14:30 عصر
سلام به همه
میخواستم سخنرانی کنم راجع به اینکه بار علمی انجمن خیلی پایین اومده اما دیدم نمیتونم منظورم رو برسونم
بنابراین فقط به گذاشتن این لینک کفایت میکنم
http://five.agency/the-shape-of-materials-to-come/
دیزاین به این میگن، اگه بشه چی میشه ( هنوز این دیزاین ها اجرایی نشده و در حالت دمو هست )
_Developer_
پنج شنبه 04 دی 1393, 15:49 عصر
سلام به همه
میخواستم سخنرانی کنم راجع به اینکه بار علمی انجمن خیلی پایین اومده اما دیدم نمیتونم منظورم رو برسونم
دیزاین به این میگن، اگه بشه چی میشه ( هنوز این دیزاین ها اجرایی نشده و در حالت دمو هست )
لینکتون عالی بود... :)
اگه اجرایی بشه چی میشه ...
dasssnj
جمعه 05 دی 1393, 06:15 صبح
سلام به همه
واقعا عالی بود !
من خیلی خواستم شبیه این کار کنم اصلا یه ذره هم موفق نشدم ، این عالیه .
poorman
جمعه 05 دی 1393, 16:15 عصر
من هنوز امیدم رو از دست ندادم، دوست دارم یه همچین چیزایی رو پیاده سازی کنم
برای شروع رفتم کدهای circular Button رو بررسی کنم، هیچی سر در نیاوردم :قهقهه::قهقهه::قهقهه:
ali-star
جمعه 05 دی 1393, 16:58 عصر
من هنوز امیدم رو از دست ندادم، دوست دارم یه همچین چیزایی رو پیاده سازی کنم
برای شروع رفتم کدهای circular Button رو بررسی کنم، هیچی سر در نیاوردم :قهقهه::قهقهه::قهقهه:
من هم دقیقا تنها نقطه ضعفم در آندروید همین جاست کلا با Bitmap و... رابطه خوبی ندارم همیشه هم دعوا میکنیم!:قهقهه:
poorman
شنبه 06 دی 1393, 23:15 عصر
اولین تلاش های من برای پیاده سازی این انیمیشن ها
http://barnamenevis.org/showthread.php?401729-%D9%86%D9%85%D9%88%D9%86%D9%87-%D8%A8%D8%B1%D9%86%D8%A7%D9%85%D9%87-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%DA%A9%D9%88%DA%86%DA%A9-%D9%88-%D9%85%D9%81%D9%8A%D8%AF-%D8%A7%D9%86%D8%AF%D8%B1%D9%88%DB%8C%D8%AF&p=2153328&viewfull=1#post2153328
از ساعت 5 صبح نشستم تا 10 صبح !!!
saeed74
یک شنبه 07 دی 1393, 08:24 صبح
دوستانی که تجربه بالایی در ارایه برنامه در کافه بازار دارن به نظرتون راه های افزایش دانلود یه برنامه (بعضا رایگان یا درون پرداخت) تو کافه بازار چیه؟ شما وقتی یه اپ رو منتشر میکنید دانلودش رو فقط واگذار میکنید به محیط خود کافه بازار یا خودتون هم جداگونه در خارج از محیط کافه بازار تبلیغ میکنید؟
و اینکه تبلیغات چند درصد تاثیر داره تو دانلود؟ یا اینکه اصل مطلب برمیگرده به ایده اون اپ که بره صفحه اول و ممکنه یه اپ بدون تبلیغ مستقل موفق بشه؟
با سپاس
poorman
یک شنبه 07 دی 1393, 16:28 عصر
دوستانی که تجربه بالایی در ارایه برنامه در کافه بازار دارن به نظرتون راه های افزایش دانلود یه برنامه (بعضا رایگان یا درون پرداخت) تو کافه بازار چیه؟ شما وقتی یه اپ رو منتشر میکنید دانلودش رو فقط واگذار میکنید به محیط خود کافه بازار یا خودتون هم جداگونه در خارج از محیط کافه بازار تبلیغ میکنید؟
و اینکه تبلیغات چند درصد تاثیر داره تو دانلود؟ یا اینکه اصل مطلب برمیگرده به ایده اون اپ که بره صفحه اول و ممکنه یه اپ بدون تبلیغ مستقل موفق بشه؟
با سپاس
سلام
بنده تجربه بالایی ندارم، اما تمام مسائلی که گفتید هر کدوم یکی از عوامل موفقیت برنامه هستن
مسلما به تنهایی کافی نیستن، اما هر کدوم نقش مهمی رو ایفا میکنن
هم تبلیغات مهمه هم ایده و هم اینکه اصول جذابیت برنامه برای کاربر رو رعایت کنید
اسم برنامه، گرافیک، توضیحات برنامه و نحوه قیمت گذاری، تاثیر زیادی توی دانلود و فروش داره
roboman78
دوشنبه 22 دی 1393, 12:17 عصر
سلام تو بازار نوشته واسه نوضیحات یه برنامه میشه فایل تکست وhtml قرار داد
چجوریه؟
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.