ورود

View Full Version : ♣♣ HSQL ♣♣

Ebrahimkh
چهارشنبه 22 مرداد 1393, 10:30 صبح
سلام دوستان

شرمنده من تا حالا با دیتابیس hsql کار نکردم تو نت هم سرچ کردم ولی چیزی متوجه نشدم
در کل من چه جوری می تونم برا ساخت چنین دیتابیسهایی یوزر و پسورد تعریف کنم

مثلا برا کار با mysql اول لون رو نصب و بعد کانفیگ می کنیم ولی این رو چه جوری باید کانفیگ کنیم

از لطفتون بسیار سپاسگذارم

محمد فدوی
چهارشنبه 22 مرداد 1393, 11:03 صبح
من تا حالا با HSQLDB‌ کار نکردم. در این زمینه اساتید راهنمایی کنن منم استفاده میکنم. ولی یه مدتیه با یه برنامه مدیریت پایگاه داده آشنا شدم به اسم RazorSQL (http://razorsql.com/). مجانیه و برای همه ی سیستم عامل ها عرضه شده. بدک نیست. گفته از HSQLDB هم ساپورت داره. تست کن ببین به دردت میخوره یا نه. :چشمک:

Ebrahimkh
چهارشنبه 22 مرداد 1393, 11:56 صبح
مرسی داداش
فقط یه راهنمایی در باب hsql هم کنی بد نیست اصلا دوست دارم کارکردش رو بدونم
قربانت شما که باهاش کار کردید اگه ممکنه یکم در مورد نحوه ی configesh توضیح دهید

بازم ممنون

Ebrahimkh
چهارشنبه 22 مرداد 1393, 12:12 عصر
محمد جان داداش من اگه بخوام این رو نصب کنم که دیگه میرم سراغ همون Mysql

می خوام با hsql کار کنم
ممنون میشم یکم در این باب راهنمایی کنی

ahmad.mo74
چهارشنبه 22 مرداد 1393, 18:18 عصر
سلام، خیلی سراغ این چیزا نرو اینا زیاد به کارت نمیاد، سعی کن همون mysql و oracle و ... رو یاد بگیری ایناس که آینده داره و پس فردا تو کار به دردت میخوره...

vahid-p
پنج شنبه 23 مرداد 1393, 13:45 عصر
با اینکه دیتابیس های مختلفی وجود داره و گاها ازشون استفاده میکنم، ولی هنوز برام جای سواله که بهترین دیتابیس برای نرم افزارهای دسکتاپ چیه؟ Mysql و Oracle که حیطه کاریشون متفاوته.
مثلا این نرم افزارهای حسابداری و... از چه دیتابیسی استفاده میکنن؟!

ahmad.mo74
پنج شنبه 23 مرداد 1393, 14:09 عصر
این جور برنامه ها مثل برنامه های حسابداری، انبارداری و... معمولا برای سهولت استفاده، با فایل کار میکنن و فایل های cache و temp میسازن معمولا هم تو فولدر هوم یوزر یه فولدر مخصوص برنامه خودشون میسازن، حالا یا به صورت xml یا به صورت object زیپ شده یا json یا هر جور دیگه ای... یا اگه دیگه حرفه ای تر بخوان کار کنن یک سرور راه میندازن و از قایل ها تو سرور بکاپ میگیرن هر چند وقت یکبار یا حتی یک لول بالاتر برای هر کابر حساب ایجاد میکنن و... کلا راه های زیادی وجود داره بستگی به نیاز کاربر و لول کاری اون شرکت یا developer داره... از لحاظ امنیتی هم هیچ مشکلی نداره چون انواع و اقسام روش های انکریپت کردن فایل ها وجود داره.

Ebrahimkh
پنج شنبه 23 مرداد 1393, 15:09 عصر
تا اونجا که میدونم mailserveryahoo داره از mysql استفاده می کنه

-------------------------------------

دوستان برنامه من باید رو چندین کامپیوتر نصب بشه این کامپیوترها هم تو نت نیستن
برا همین می خوام از hsql استفاده کنم

ولی نمیدونم چه جوری باهاش کار کنم
بازم ممنونم بخاطر راهنماییهاتون

vahid-p
پنج شنبه 23 مرداد 1393, 16:33 عصر
این جور برنامه ها مثل برنامه های حسابداری، انبارداری و... معمولا برای سهولت استفاده، با فایل کار میکنن و فایل های cache و temp میسازن معمولا هم تو فولدر هوم یوزر یه فولدر مخصوص برنامه خودشون میسازن، حالا یا به صورت xml یا به صورت object زیپ شده یا json یا هر جور دیگه ای... یا اگه دیگه حرفه ای تر بخوان کار کنن یک سرور راه میندازن و از قایل ها تو سرور بکاپ میگیرن هر چند وقت یکبار یا حتی یک لول بالاتر برای هر کابر حساب ایجاد میکنن و... کلا راه های زیادی وجود داره بستگی به نیاز کاربر و لول کاری اون شرکت یا developer داره... از لحاظ امنیتی هم هیچ مشکلی نداره چون انواع و اقسام روش های انکریپت کردن فایل ها وجود داره.
میتونم مثلا از دیتابیس h2 به راحتی به جای استفاده از فایل، استفاده کنم. ولی نوشته زیاد stable نیست. خب این منو به شک میندازه که نکنه بعدا مشکلاتی رو ایجاد کنه. یا همین hsql. کلا کار با دیتابیس راحتتر از کار با فایل هست که بخوایم حالا به طرق خاص مدیریتش کنیم.

vahid-p
پنج شنبه 23 مرداد 1393, 16:38 عصر
دوستان برنامه من باید رو چندین کامپیوتر نصب بشه این کامپیوترها هم تو نت نیستن
برا همین می خوام از hsql استفاده کنم

ولی نمیدونم چه جوری باهاش کار کنم
بازم ممنونم بخاطر راهنماییهاتون
اکثر دیتابیس هایی که برای جاوا درایور دارن شبیه هم استفاده میشه با اندکی تفاوت. برای hsql یه کلاس سرور برای خودش داره، فقط درایور رو معرفی میکنی و ازش کانکشن میگیری و دستورات sql بهش میدی. ( mysql که کلا با یه برنامه دیگه باید سرور رو سیستمت فعال کنی . کلا این تفاوت های جزئی وجود داره )
این لینک ها رو ببین کاملا توضیح داده : ( لینک اولی بهتره چون مختصر و مفید است )
http://www.javablogging.com/embedded-database-in-java-use-of-hsqldb/
http://hsqldb.org/doc/guide/running-chapt.html

Ebrahimkh
جمعه 24 مرداد 1393, 14:32 عصر
از همه دوستانی که راهنمایی کردن تشکر می کنم./