ورود

View Full Version : مشکل نصب sql 2008

mohandesr
چهارشنبه 22 مرداد 1393, 11:56 صبح
با سلام خدمت دوستان
ویندوز من سون و 64 بیتی است و من نیز از نسخه 64 بیتی اس کیو ال استفاده کردم ولی در مرحله قبل از نصب نهایی 4 تا skip داره که جلوش نوشته Not Application و بعد که ادامه رو می زنم و نصب می شه ولی موقعی که می خوام اجراش کنم می بینم کامل نصب نشده و گزینه های مورد نظر رو نداره که اجرا بشه حالا من باید ویندوزمو دوباره نصب کنم یا خیر چون پرسیدم گفتن باید این کار و انجام بدم ، تو رو خدا کمکم کنید من الان یه هفتس رو این قضیه درگیرم بارها نصب و حذف کردم

mrprestige
چهارشنبه 22 مرداد 1393, 12:13 عصر
با سلام خدمت دوستان
ویندوز من سون و 64 بیتی است و من نیز از نسخه 64 بیتی اس کیو ال استفاده کردم ولی در مرحله قبل از نصب نهایی 4 تا skip داره که جلوش نوشته Not Application و بعد که ادامه رو می زنم و نصب می شه ولی موقعی که می خوام اجراش کنم می بینم کامل نصب نشده و گزینه های مورد نظر رو نداره که اجرا بشه حالا من باید ویندوزمو دوباره نصب کنم یا خیر چون پرسیدم گفتن باید این کار و انجام بدم ، تو رو خدا کمکم کنید من الان یه هفتس رو این قضیه درگیرم بارها نصب و حذف کردم

سلام ،
شما اگه داخل پوشه اسکیوال نگاه کنی یه پوشه هست به اسم redist که در واقع پیش نیازهای اسکیول را داخل خودش داره و شما باید ابتدا اونا را نصب کنی و بعد اقدام به نصب اسکیوال کنی .

در ضمن بهتره یکی از نسخه های Developer و Standard اسکیوال را نصب کنید و از نصب نسخه Enterprise پرهیز کنید .

حتما ابتدا اسکیوال را نصب کنید و بعد اقدام به نصب ویژوال استادیو کنید .

اگه مشکل حل نشد مشکل از ویندوز شماست . و اینکه شما میتونین از نسخه 32 بیتی هم استفاده کنین . موفق باشین