PDA

View Full Version : سوال: استفاده از CMS ها

irpersian20
چهارشنبه 22 مرداد 1393, 17:42 عصر
سلاام
دوستان در ASP هم خوب سی ام اس وجود دارد. خوب میشه dotnetnuke رو نصب کرد و چند تا کد کم و زیاد کرد و خلاصه خیلی سریع سایت رو تحویل مشتری داد
چه موقع هست باید یک سی ام اس برای کاربر نصب کرد و چه موقع هست باید از ابتدا کد نوشت؟
الان من چند تا سایت بسیار بزرگ و جامع دیدم که رفتن dotnetnuke رو ویرایش کردند و تمام. و کلی امکانانت اضافه تر هم به کاربر میده
و اصلا زحمت نوشتن سایت به خودشون ندادن.
بعد سوال دیگه : یکی سفارش سایت میده باید از 0 براش کد زد؟ راستش من روال کار رو نمیدانم

mohammadreza.najafipour
چهارشنبه 22 مرداد 1393, 22:11 عصر
سلام :لبخندساده:
البته این نظر شخصی من هستش و خوشحال میشم اساتید نظرهای خودشون رو اعلام کنن.
برای دات نت CMSهای اپن سورس خوبی وجود داره که اکثرا توسط جامعه ی برنامه نویس ها در حال توسعه هستند. به نظرم خودتون رو درگیر نوشتن CMS از ابتدا نکنید (هر چند فکر کردن به این قضیه میتونه تمرین خوبی باشه). خیلی از فاکتورها مثل امنیت، انعطاف پذیر بودن، سرعت، بهینه بودن و ... در این CMS ها رعایت شده که باعث میشه شما درگیره این مسائل نباشیدو به راحتی بتونید ویژگی اضافه کنید.
بهترین کار این هستش که با استفاده از Customize کردن CMS فعلی، اون رو به مشتری ها تحویل بدید.
با از صفر کد زدن زمان خودتون رو هدر میدید مگه اینکه مورده خیلی خاصی باشه و با امکانات فعلی نتونید اون رو تحویل بدید.

HOSSEINONLINE7
پنج شنبه 23 مرداد 1393, 11:36 صبح
دات نت نیوک وب فرم هست یا MVC ?

خیلی گشتم CMS برای MVC پیدا نکردم که خیلی قوی باشه و بشه توسعه داد .

mohammadreza.najafipour
پنج شنبه 23 مرداد 1393, 22:01 عصر
دات نت نیوک وب فرم هست یا MVC ?

خیلی گشتم CMS برای MVC پیدا نکردم که خیلی قوی باشه و بشه توسعه داد .

دات نت نیوک وب فرم هستش.

برای MVC اسم Orchard رو زیاد شنیدم. باهاش کار نکردم و متاسفانه نمیدونم چطوری هست.

hosein2008
سه شنبه 28 مرداد 1393, 17:09 عصر
من چند تایی سایت رو با ارچارد بالا آوردم . اگه خواستید می تونم کمکتون کنم

هرچند چون خیلی وقت نیست که اومده از dotnetnuke کمتر کاربر داره .

hakim22
سه شنبه 28 مرداد 1393, 21:14 عصر
به نظر من فرقش مثل فرش دست باف با فرش ماشینیه .
CMS های آماده برای بسیاری از سایتها خوبن و کافین. ولی همیشه جواب نمیدن. البته وقتی شما یک سایت با یک سری امکانات طراحی می کنید در سایت دوم خیلی از کارهای قبلی را استفاده می کنید و به اندازه ی پروژه ی اول وقت نمیگیره. اگر خوب بلد باشید با Nuget ها و Template ها کار کنید و Scaffolding و ... کلا چیزهایی که سرعت کد نویسی رو بالا می برند دستی کد نویسی کردن جذابتره.

jaykob
چهارشنبه 29 مرداد 1393, 08:23 صبح
سلام

من یک تجربه مشابه داشتم اول کار خوب همین تصور رو داشتم که cms های آماده اصولی تر هستند و ... اما هر وقت مشتری تغییراتی خواست یا خیلی طول کشیده یا شرمنده اش شدیم ! در صورتی که همون موردی رو می خواست اگر خیلی از روند هارو بهتر می دونستیم راحت می شد انجام داد . شاید خیلی ها باشند که با custom کردن cms ها آماده راحت باشند ولی فکر کنم زمانی که حرف از یک پروژه بزرگ زده بشه و یک روند اختصاصی پیش بیاد ، کدی که خودتون نوشتید حرف اول رو می زنه ...

debugger
جمعه 31 مرداد 1393, 08:36 صبح
به نظر من بهتره یه cms اختصاصی برای خودتون بنویسین . تا بعد هر مدلی که دوست داشتین تغییرش بدین . معمولا کار با cms آماده هم راحت نیست . باید از بس کار کنی کل سورس دستت بیاد چی به چیه

یه ایرادی که cms های آماده دارن کد اضافی و پیچیده زیاد دارن و حجم کدشون بالاست

ولی وقتی ادم خودش مینویسه این پیچیدگی غیر طبیعی از بین میره !

ali_72
جمعه 31 مرداد 1393, 08:46 صبح
سلام
حالا که اینجا حرف cms شد . بهترین cms از نظر شما چیه؟