View Full Version : حرفه ای: چطوری سایت رو فشرده سازی کنم؟
ABZiko
چهارشنبه 22 مرداد 1393, 23:40 عصر
سلام، این آمار مربوط به سایت بنده و دوستان است :
GTMetrix (http://gtmetrix.com/reports/zikoweb.ir/4Xz8xi7p)
یکی از عوامل کندی سرعت، به دلیل حجم بالای فایل های .css و .js است، چطوری باید این فایل های رو فشرده سازی کنم؟
[younes]
پنج شنبه 23 مرداد 1393, 00:09 صبح
سلام دوست عزیز
میتونی از ابزار های آنلاین استفاده کنی
میونی از ابزار YUIcompressor و HTMLcompressor که رابط خط خط فرمان دارن استفاده کنی
حتی اگه سایت رو با جاوا نوشتی میتونی از این موارد فوق به صورت پویا استفاده کنی و در هنگام اجرا خروجی رو فشرده کنی
Ahmad0098
پنج شنبه 23 مرداد 1393, 00:26 صبح
مرسی
من yuicompessor رو دانلود کردم چه طور میشه ازش استفاده کرد؟
ABZiko
پنج شنبه 23 مرداد 1393, 00:41 صبح
;2081449']سلام دوست عزیز میتونی از ابزار های آنلاین استفاده کنی میونی از ابزار YUIcompressor و HTMLcompressor که رابط خط خط فرمان دارن استفاده کنی حتی اگه سایت رو با جاوا نوشتی میتونی از این موارد فوق به صورت پویا استفاده کنی و در هنگام اجرا خروجی رو فشرده کنی ممنون، می تونم از notepad++ استفاده کنم و با ctrl+j همه خط ها رو توی یک خط بنویسم؟
[younes]
پنج شنبه 23 مرداد 1393, 00:59 صبح
آره میشه ولی با YUIcompressor میتونی گزینه های بیشتری اعمال کنی مثلا در هم ریزی کد های JS
البته یه برنامه متن باز هم گوگل عرضه کرده برای فشرده سازی JS که علاوه بر در هم ریزی کد هارو به صورت هوشمندتری بهینه میکنه مثلا نام توابع رو کوتاهتر میکنه و درصد فشرده سازیش هم بیشتره
2undercover
پنج شنبه 23 مرداد 1393, 07:13 صبح
هم چنین می تونید تمام فایل های CSS و JS رو یکی بکنید (البته برای استفاده کاربر و گرنه برای توسعه دادن، فایل های جدا رو نگه دارید) و می تونید با استفاده از Gzip تمام فایل های CSS و JS رو فشرده بکنید (البته اینجوری فک کنم نیاز به تنظیمات سرور هم باشه).
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.